Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltekk

czemu po platynowym blondzie zlolkly mi wlosy?kto tak mial?

Polecane posty

Gość zoltekk

bylam u fryzjera ktory pofarbowal mi wlosy na jasny blonb byly prawe biale teraz po ok 2 tygodniach moze 3 widze ze nie ma juz tego odcienia a jest zolty taki rudy a biale pasemka zostaly gdzie niegdzie.dlaczego?czy to wina farby?co mam zrobic ? :S wygladam okropnie

Gość to normalne po
nakładaniu jasnej farby, pewnie wcześniej miałaś ciemne włosy ,tak?

Gość zoltekk
wiesz jak juz bylam sie farbowac to nie bylam brunetka ale rzeczywicie mialam pasema o odcieniu brazowym rudym.od czerwca nie jestem jednak brunetka bylam juz pare razy nabalejarzach a ostatni raz pofarbowalam cale na blond :( bardzo mi sie podobal poprzedni odcien a teraz to poprostu zalamac sie mozna nie wiem co robic

Gość to normalne po
jeszcze ze dwa razy po farbowaniu na ten sam kolor tak będzie.Po kilkunastu dniach włosy będą żółknąć. Rada jedna-przeczekać a oprócz tego używać po myciu wosów balsamu/odżywki do włosówn farbowanych.Trochę pomaga. Zjawisko nie zalezy od rodzaju farby, testowałam to na różnych farbach, tanich, drogich itp. Niekorzystny efekt znacznie ustapił po tym jak zaczęłam uzywać tych odżywek ochraniających kolr. No i oczywiście nalezy uzywać szamponu tylko do włosów farbowanych

Gość zoltekk
dzieki ze mi odpowiedzialas. myslalam czy by nie uzyc jakiejs szamponetki z blondem moze by to jakos rozwiazalo czesciowo problem

Gość to normalne po
szamponetek nie próbowałam :) , może coś pomogą? A jak często myjesz włosy?

Gość zoltekk
myje praktycznie codziennie lub co 2 dzien

Gość to normalne po
tak myślałam:), ja też myję codziennie.

Gość zoltekk
no niestety inaczej sie nie da.wlosy szbko mi sie przetluszczaja u nasady.sianko tez niezle mam chociaz po ostatnim farbowaniu moze to zabrzmi niewiarygodnie ale tak jakby sie polepszyl ich stan hmm.

Gość yyyyoooopp1
nawet blondynkom żółkną włosy po malowaniu. spróbuj szamponu do siwych włosów

Gość zoltekk
uzywam "srebrnego szamponu" i nie wiem czy on cos daje.wiem jedno wysusza wlosy i to niezle...gdyby nie odzywka nie rozczeslabym ich na 100%