Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na sprz

co powiecie o ludziach co wystawiają tego typu ubranka?

Polecane posty

Gość chyba wyciąga nogi
ze juz ich nie potrzebuja...

Gość koiko
czyli jakie?

Gość że są ze wsi
:-p

Gość agagagagagaga
ja mysle o nich ze chcą zarobić na przesyłce :P 14zł :O zdzierstwo :P

Gość no niestety w tym Lubinie
to same wieśniaki mieszkają:O

Gość gosija
ja sie czasami zastanawiam ile razy ktos taki wystawia takie ubranka, bo ja bym go nie wziela nawet za 1zl a tam jest 3,90 i nie osiagnelo ceny minimalnej, prosze Was ;))

to, ze mi sie nie podobaja ubrania, ktore ta osoba wystawila, wcale nie znaczy, ze mysle niewiele albo w ogole malo o tej osobie :O stara sie troche zarobic i sprzedaje to, co ma i co w tym zlego? :O jak Ci sie nie podoba, to przeciez nie musisz licytowac i nawet na to patrzec :O taka jest moja opinia

Gość fyujf
littlesensitive zgadzam się z littlesensitive szczerze mówiąc żal mi się zrobiło, jakieś takie biedne to ubranko, a tak poza tym jak nie podoba się nie kupujesz/ licytujesz,proste, po co zakładać durne topiki, cóż, jak nie ma się czym podnieść samooceny to właśnie szuka się dziury w całym i innym zycie zatruwa, porażka

Gość na sprz
gosija ja bym nawet nie wzieła jakby mi zapłacili :D

Gość gosija
na sprz - dobre :)) a moze to jest ubranko pytajacej i chciala sobie zrobic darmowa reklame? :D

Gość moja sąsiadka
która jest lekarką i ma kasy jak lodu właśnie w takie stroje ubiera swoje dzieci. Ona elegancka wyszykowana a dzieci tak ubrane że żal serce ściska. Właśnie w takie kurteczki to tego zielone spodnie od dresu z powypychanymi kolanami i fioletowe gumiako- kozaki. Nie wiem co nią kieruje bo to nie kwestia pieniędzy bo ich stać, nie rzecz gustu bo ona się ubiera ślicznie. Ciężko mi zrozumieć jej tok myślenia.

Gość moja sąsiadka
która jest lekarką i ma kasy jak lodu właśnie w takie stroje ubiera swoje dzieci. Ona elegancka wyszykowana a dzieci tak ubrane że żal serce ściska. Właśnie w takie kurteczki to tego zielone spodnie od dresu z powypychanymi kolanami i fioletowe gumiako- kozaki. Nie wiem co nią kieruje bo to nie kwestia pieniędzy bo ich stać, nie rzecz gustu bo ona się ubiera ślicznie. Ciężko mi zrozumieć jej tok myślenia.

Gość allegrowaaa
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Gość ja mysle ze
ten ktos potrzebuje kasy.Patrzac na inne licytowane przedmioty to nie ma sensu.Krem glicerynowy 1.70 zł plus koszty przesylki np 14 zł.