Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurenna123

zachował się jak ostatni cham

Polecane posty

Gość laurenna123
no przeciez totalne jaja sie tu dzieja :D:D:D "nie mam ochoty na sex"---->prosty i zwiezly komunikat i o czym mialam rozmawiac ? wszystko bylo powiedziane

Gość autorka sie zaczyna motac haha
"o za tepi ludzie mowisz im ze wczesniej bylo ustalone ze nie ma sexu to potem pretensje ze nic nie wyjasnilam i nie umiem rozmawiac...zenada " JAK WCZESNIEJ USTALONE?????? DOPIERO MU W LESIE POWIEDZIALAS ZAKLAMANA BABO!!!!! i juz zmieniasz zeznania. pewnie cala historia jest zaklamana a ty sie nie chcesz przyznac.

Gość laurenna123
tez bym sie obrazil hehehe rozbawiles mnie :D

Gość laurenna123
w jakim kurwa lesie ? w domu !!!!!

Gość popieram autorkeee
wedlug pieniaczy kafeteryjnych powinnas mu powiedziec wyraznie : kochanie nie mam ochoty na seks, w momencie kiedy on zaproponowal przejazdke na odludzie a jak juz pojechalas, to mialas obowiazek go przepraszac:P

Gość laurenna123
tak dokładnie :D niezależnie co zrobiłam moim obowiązkiem jest po prostu przeprosić :D już wyjaśniliśmy sobie wszystko, co nie znaczy, że uważam, że zachował się w tamtym momencie nieładnie

Gość laurenna123
że nie uważam*

Ok, ja się poddaję. Wróć do pomysłu z początku wątku, rzuć go, przysługę chłopakowi zrobisz.

Gość ALE KLAMIESZ LASKA
@ laurenna123 "w jakim k**wa lesie ? w domu !!!!!" TAAAAAAAAAAK?????? no to czytaj to co napisalas na pierwszej stronie tematu: "jestesmy (bylismy) razem 2 lata... i tak sobie siedzielismy beztrosko ogladalismy film az wpadlismy na pomysl zeby gdzies sie przejechac bylo milo, sympatyczna atmosfera i pojechalismy na odludzie on chcial sie kochac, ale ja dzis nie mialam ochoty :/ a potem podjechalismy pod moj dom (cala droge w ciszy)," jak dla mnie to byliscie juz dawno w lesie....

Gość Anetta XL
buahahahahaha idę spać!! Dobrze zrobiłaś i tak trzymaj. Jak nie bedziesz miala drugim razem ochoty to mu też powiedz,jesli nie jest w stanie tego zrozumieć to kopnij go w dupę,bo pewnie planujecie wspólną przyszłość a ona nie polega tylko na sexie,ale są też problemy i obowiązki. I nie będziesz zawsze na posterunku zwarta i gotowa na jego chcicę. A jeśli go przyzwyczaisz do tego,to póxniej będzie chodził na dziwki

Gość ALE KLAMIESZ LASKA
"już wyjaśniliśmy sobie wszystko, co nie znaczy, że uważam, że zachował się w tamtym momencie nieładnie" nie uwazasz??? to DLACZEGO NAZYWASZ GO CHAMEM I TEMAT PO TYM WSZYSTKIM ZAKLADASZ?

Gość laurenna123
nie, wie juz, ze zachowal sie nieco nietaktownie. gorzej, gdyby dalej tkwil w przekonaniu, ze nic sie nie stalo

Gość g54t4564564
"A jeśli go przyzwyczaisz do tego,to póxniej będzie chodził na dzi**i" Chyba właśnie odwrotnie, Anetko.

Gość laurenna123
zalozylam go wczesniej. a co do dziwek watpie, nie kreca go takie rzeczy. moze po prostu go ponioslo juz z tych checi, wazne ze zrozumial. tak, jestem klotliwa. o braku checi powiedzialam mu w domu.

Gość Anetta XL
No jeśli go przyzwyczai że będzie ja miał na kazde zawołanie,a później mu z róznych przyczyn odmówi to facet nie wytrzyma i pojdzie na dziwki-taki był kontekst!

Gość JA SIE TEZ PODDAJE
" zalozylam go wczesniej." zaraz zaraz. zalozylas temat, nagadalismy ci, ty sie pogodzilas i dalej sie klocisz na forum? o boze.... dziecko......

Gość brawo Anetta
" Anetta XL No jeśli go przyzwyczai że będzie ja miał na kazde zawołanie,a później mu z róznych przyczyn odmówi to facet nie wytrzyma i pojdzie na dzi**i-taki był kontekst!" gratulujemy umiejetnosci przekazania swoich mysli:D widocznie tylko takie jak ty moga miec taki kontekst we lbie:D

Gość laurenna123
Anetta to moze niedokladnie tak. On pierwszy raz sie tak zachowal i sam potem przyznal, ze troche go ponioslo. A on dziwkami sie brzydzi, wiem, znam jego podejscie do zycia i zasady. Zreszta uwazamy, ze trzeba byc nieudacznikiem, ze zeby dostac sex, trzeba az za niego zaplacic ;]

Gość ffffffewe3fw
ale odmawianie mężowi seksu to jest naprawdę fatalny sposób na to aby mąż był wierny rozumiem że można raz na ruski rok się źle czuć, ale z tego co piszesz Anetko, wynika, że odmawiasz mu cały czas, żeby trzymać go jak pieska na smyczy i sądzisz że w ten sposób zapewnisz sobie jego wierność Twoje "nie" jest święte? Powiedz mi z ręką na sercu - czułabyś się naprawdę dobrze, gdyby Twój mąż często odmawiał seksu i twierdził że jego słowa to świętość?

Gość laurenna123
ten temat w zyciu jest zamkniety, a mnie po prostu bawia te klotnie jesli mam mowic szczerze ;]

Gość laurenna123
dobra zabawa jest z wami kurde :D

Gość jasne ze tak Anetta pewnoie
"Anetta to moze niedokladnie tak. On pierwszy raz sie tak zachowal i sam potem przyznal, ze troche go ponioslo." aha, to bardzo fajnie, ze nam o tym powiedzialas dziecko:D czyli ze jestescie razem? juz nie (bylismy) dorosnij.

Gość ANETTA to ZOŁZA
ciekawe, co na to jej facet, ktory spi... o ile masz Anetko oczywiscie faceta:D

Gość laurenna123
jestem troche niestabilna emocjonalnie przyznam - musze sie wyzloscic zeby potem wszystko na chlodno przemyslec. ale od razu dziecko dorosnij, przykro mi, wiele jest takich osob, nie tylko w przedszkolnym polswiatku ;]

Gość laurenna123
wpierw mowie, potem mysle fakt moze glupota z tym rozstaniem, ale teraz jestem juz na chlodno, wiec moge ocenic sytuacje bezemocjonalnie

Gość ffffffewe3fw
"przykro mi, wiele jest takich osob" Ja nie znam. Gdzieś tam obijało mi się o uszy że istnieją niezrównoważone histeryczki, ale osobiście żadnej nie poznałam.

Gość laurenna123
jest to tez kwestia genow. moi rodzice tez czesto tacy sa - wpierw mowia, potem mysla. dopiero na chlodno umieja wszystko przemyslec i ocenic.

Ty się nie usprawiedliwiaj, że wiele jest takich osób, tylko zacznij nad sobą pracować.

Gość autorko faceci to swinie
nie wiesz? rzuc go!