Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurenna123

zachował się jak ostatni cham

Polecane posty

Gość laurenna123
moze Ty nie znasz, natomiast ja tak. i rzadko kto przy Tobie osobiscie to pokaze, ale rozmawiam z roznymi ludzmi i calkiem sporo osob takich jest.

Gość no OK skoro juz ucichlo
to moze idzmy spac?:D dobranoc, wesolych swiat!

Gość jasne najweicej sie pokazuje
osobie ktora sie kocha...

Gość ffffffewe3fw
To raczej nie genów tylko wychowania. Na szczęście ja wychowałam się w domu w którym rodzice są zrównoważeni i nie robią sobie awantur. A tak na marginesie to nie rozumiem dlaczego usprawiedliwiasz siebie? Uwazasz że to dobre? Albo że taka już jesteś i koniec, nic nie poradzisz? To bardzo, bardzo zła cecha charakteru. Jako osoba o wiele starsza od Ciebie (bo domyślam się że jesteś bardzo młoda) mogę Cię zapewnić, że żaden mężczyzna na dłuższą metę z taką kobietą nie wytrzyma.

Gość laurenna123
niestety tak, wlasnie ta najblizsza osoba czesto dostaje najwiecej razow.

to siebie biczować zacznij, bo z tego co tu pokazałaś najbliższą osoba dla Ciebie jesteś Ty sama.

Gość o o o o o wlasnie tak
"Albo że taka już jesteś i koniec, nic nie poradzisz? To bardzo, bardzo zła cecha charakteru." dokladnie, ktoregos dnia powie swojemu facetowi: "jak sie nie podoba, to znajdz sobie lepsza".

Gość laurenna123
więc ile masz lat ? być może wychowania, tu mnie nikt nie zna wiec moge opowiedziec w wiekszym gronie, ze mam dosyc trudny dom, nie powiem ze patologia czy slums, ale zawsze u mnie byly nerwy. nie usprawiedliwiam sie, ale czlowiek mimo wszystko wiele wynosi z domu taka jest prawda

Gość laurenna123
szczerze ? brakuje mi dobrych wzorców komunikacji partnerskiej.

Gość laurenna123
tylko teraz nie zacznijcie gadac, o jaka ona biedna zacznie sie zalic ze ciezko w zyciu, ale naprawde to wszystko nie jest takie proste, ja sie borykam z takimi sytuacjami na co dzien

No i było tak od razu, a nie poobrażać wszystkich dookoła, którzy starali się Ci to uświadomić...

Gość laurenna123
moze nie pobilam, ale tak - uderzylam

Gość no nareszcie autorko
" szczerze ? brakuje mi dobrych wzorców komunikacji partnerskiej." NO NARESZCIE JESTES SZCZERA! ale czy naprawde musialas tyle sie klocic? sluchaj, wiemy, ze ciezko bywa, ale umiejetnosc rozmowy to rzecz NAJWAZNIEJSZA w zwiazku! bez tego nawet nie bedzie umiala sie w lozku dogadac;)

Gość no to jak uderzylas to koniec
musisz panowac nad soba...

Gość ffffffewe3fw
No jak go uderzyłaś to masakra. :O

Gość laurenna123
zycie od dawna kojarzy mi sie z czyms zlym, wiec wyrzucam agresje z siebie, zeby ochlonac

Gość autorko a moze
pochodzisz z patologicznej rodziny?:(

Gość laurenna123
powiem tak moj ojciec pije na potege, nie pracuje, jest z nim praktycznie tragedia, mama jest normalna, chce dobrze, tylko brak jej pedagogicznego podejscia do mnie jako do corki, probuje mnie motywowac, jednoczesnie mnie demotywujac i codzienne sluchanie tych pretensji, klotni poza tym wiele innych aspektow, to tak mniej wiecej moja sytuacja, ja studiuje dziennie wiec sie jeszcze nie wyprowadze

Gość ech no i czemu nic nie mowilas
no to teraz wszystko jasne... a czemu nie napisalas teg wczesniej? ze jestes nerowa, ze masz taka sytuacje, ze latwo wpadasz w furie... przeciez to NORMALNE, ze tak ci zycie nauczylo... przykro mi, ale nastepnym razem jak masz co do powiedzenia, to bierz pod uwage fakt, ze sie nie kontrolujesz i nie widzisz, co sie dzieje... dasz rade, wyprowadzisz sie, to troche ci przejdzie:) odwagi! a twoj chlopak tez powinien wiedziec, kim jestes i jaka jestes.

Gość laurenna123
on mial jeszcze gorzej...i chyba z tego wzgledu czasami sobie nie radzimy ze soba...tylko jak to nakierunkowac na dobra droge ?