Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak nie może być

wale prosto z mostu i przez to rodzina sie obrazila

Polecane posty

Gość iwwwwkk
no jasne ze probowalismy ja zabrac, zwrocilismy uwage ze niektorzy jednak nie sa przyzwyczajeni do teakich wazen wizualnych czy zapachowych szczegolnie przy jedzeniu no ale uslyszelismy ze nie powinnismy w takim razie miec dzieci skoro odpycha nas zwykly pampers z kupa... no moze i zwykly ale nikt nikomu nie sra obok talerza, kupy nie zostawia pod stolem i nie tlumaczy sie ze to normalne...

ja kiedys latem widze widok idzie małzenswo z synem na ok 3-4 lata i na głós mama pileucha pełana no STOP i mamuska wymienbia pieluche smaruje kremami i dalej :D to było latem jakie ja oczy zrobiłam

Gość u m nie podobnie bylo
sorry za literowki i odpowiadam oburzonym moze..tylko 3 mce bo mialam zapalenie i mi mleko zaniklo, ale max do 8 miecha to maleko ma jakas wartosc, potem to jest coraz trudniej ods\tawic, bo dziecko sie najada w sumie a traktuje cyca jak smoczek ...sa trudnosci, ale podziwiam mamy karmiece dluzej

Gość Tak nie może być
Ja tak myslalam o tych wartosicach w mleku i karmieniu do 6 miesiecy:) dzieki za podtwierdzenie :) znowu sie zaczna cyrki jak urodzi, znowu bedzie pepkiem siwata i sie bedzie cieszyla ... mnie wkurza na maksa ciagle robi mi glupie uwagi ... "nie karm jej tak po sie zachlyscie" "te pieluchy sa zle kup inne" "za duze te rajstopki"

Gość anoooo
Straszne rzeczy, ale to takie myślenie, że dziecku można wszystko, chodzić z pieluchą w wieku 3 lat, z tym karmieniem powyżej roku tak samo...Np. 3 latek mego brata chodzi spać koło 23!, bo wcześniej nie chce, masakra...

Gość Tak nie może być
no to do 6 miesiaca bede karmila mala :)

Gość wyszlo szydlo z worka
"mnie wkurza na maksa ciagle robi mi glupie uwagi ..." hahaha wyszlo szydlo, ty nie jestes szczera tylko zwyczajnie zlosliwa a masz do niej zal, ze sama jest szczera, gdzie tu konsekwencja kolezanko? ty masz prawo do szczegosci i walenia prosto z mostu a jej to prawo zabierasz? Jestes zalosna ;) Nie dziwie sie, ze rodzina zwrocila ci uwage skoro tylko sobie dajesz prawo do prawienia innym moralow ;)

Gość anoooo
Spokojnie starszy do 6 miesiąca :)

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
Rece opadaja dziewczyny co tu opowiadacie, ale niestety takie przypadki sa. Niestety...

tzn nie najada sie mialo byc !! a co do kupek mnie akurat kupy mojego synka nie smierdza no wiecie ale innych dzieci tak, no i dlatego oszczedzam innym tego smrodu no sorry acha co do nocnika maly duzo i pije i duzo sika, siada na nocnik pewnie nie tak czesto aleprzyznam sie ze i z mojego lenistwa ale idzie nam to dobrze, ma skonczone 19 mcy,a le teraz to trudno w lecie by latal bez pieluchy na polku a teraz przewalone, jak jade gdzies to przeciez bez nocnika, ale mamnadzieje ze to niedlugo juz potrwa bo pieluchy drogie ech

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
To samo ze smoczkiem... Dlaczego matki tak krzywdza swoje dzieci i daja smoczka rocznemu dziecku????????????????

Gość nie no fajnie
fajnie, tak sobie moc szczerze komus cos powiedziec i nie umiec przyjac cudzego szczerego zdania, to sie nazywa hipoktyzja autorko tematu :D

Gość moja kolezanka ma dwoje
dzieci. jedno ma 2 lata, drugie rok i oboje karmione sa piersia :]

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
Dwulatek przy cycuchu?????? Obrzydliwe, ochydne, paskudne! BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anoooo
O kurna jak ona to wytrzymuje karmić dwoje już sporych dzieci...

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
Im starsze dziecko tym bardziej wie czego chce i jak to osiagnac. Jeden krzyk i cycuch na wierzchu-w koncu jedzenie mozna miec na żądanie nie tylko gdy jest sie noworodkiem:P

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
anoooo przeciez matka-polka-cierpietnica wytrzyma wszystko:P

Gość Tak nie może być
no bratowe pierwsze dziecko karmila 2 lata i 3 miesiace bo sie chwailila wczoraj a 1,5 roczna chodzia ze smoczkiem

no autorko nie przejmuj sie glupimi uwagami, po prostu nie jestes bezczelna jak ona skoro sie powstrzymujesz od uwag i madrzejsza a co powiecie na to? moja szwagierka...ma 2 corki 4 lata i 15 mcy, ta druga miala byc chlopcem i juz jest skreslona na calej linii, do tego jak byla mniejsza byla bardzo grubiutka wiec nie dawali jesc do syta teraz w sumie jest ok, ma krotkie koslawe nozki i jest ruda ( co tez ja skresla u rdzicow) nie jest taka piekna jak na dziewczynke a;e jest kochana grzeczna i fajniutka, no ospisalam jesj wyglad bez zlosliwosci taka jest i juz, ale nigdy nie powiedzialam o niej ze gruba ze ruda itp, wiem ze dziecko na to nic nie poradzi a tymbardziej bliskim jest przykro moj synek, nie przesadzam jes ladniutki, blond krecone wloski, szczuplutki wysoki, tez grzeczny, nie mowie tego dlatego ze jestem jego matka, tak mi inni mowia, no ALE dzis byla szwagiera , czyli mama tej malej opsianej wczesniej i do mojego synka "ALE JESTES GRUBAS, musisz sie ruszac, grubas , grubasek i tak pol godziny" !!! szok kipialam ze zlosci ale sie nie odezwalam, zal im ze mamy synka, zal im ze jest ladny, i chca dowalic ,a le jak obrazajac dziecko, nawet jakby byl przy kosci to sa inne okreslenia , pulchniutki pulpecik itp a nie GRUBAS, no mialam dosc, szkoda tylko ich dziecka

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
Sorry... Ale co moze byc w cycku po 2 latach dla dziecka??? Co??? Laktacje ma nadal???

Gość llpp
Baba wyzywa twoje dziecko od grubasow, a ty nie reagujesz?:O:O

Gość Tak nie może być
to bylo chamstwo spelcione z zazdroscia o twojego synka tak na marginesie musi byc przelisczny skoro blondynek i loczki :)

Gość oj widze ze ktos tu sie dowart
dowartosciowuje :D coh jak wam dobrze jak sobie popsioczycie namatki karmiące dwulatkow, na dzieci trzymane w pieluchcach 3 lata, na smoczkowe poltoraroczniaki, co? od razu to wasze szare, nudne zycie wydaje sie lepsze, nie? :D w du..e mam to, co robia inne matki ale z was mam ostra beke, szczegolnie z o kuorfaaaaa - to jest hicior nad hiciory, pewnie buraczana baba siedzi zapuszczona przed kompem i pisze o idealach ze swych marzen heheh ;) kocham takie mamusie ktore wiedza wszystko najlepiej i najchetniej ukladalyby innym zycie wedlug jedynie idealnego wlasnego schematu :D tepie takie z blyskiem w oku :D bo na zywo sa zazwyczaj zahukanymi szarymi myszami :D

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
u m nie podobnie bylo jakas sucz obraza Twoje dziecko a Ty kipisz i milczysz???? No nieeeee... To juz gruba przesada!

ale nie mowcie ze 2 letnie dziecko to paskudztwo przy cycu ludzie to sa matki i ich wybor sama mysle ze za dlugo ale opanujcie sie

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
He he:D Nie znize sie do twojego niskiego plytkiego poziomu kochanie:P Nie dam sie sprowokowac:D

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
u m nie podobnie bylo a moze by tak zaczac czytac dokladniej co? Nie dziecko 2 letnie przy cycku jest paskudztwem tylko widok-jak matka wywala cycka takiemu duzemu dziecku.

Gość oj widze ze ktos tu sie dowart
nie musisz dawac sie sprowokowac, ciebie tez mam gleboko, jestes pusta jak wiekszosc tutaj sie wypowiadajacych.,. tylko waszych biednych dzieci zal

Gość anoooo
No sorry ale jak ktoś uważa, że 3 latek chodzący z pieluchą to ok, albo 2 latek karmiony po stole piersią, to ja wymiękam, jaki poziom ma nasze społeczeństwo.

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
Skarbie no masz mnie gleboko i dalej sie tutaj pultasz:P He he he... Chyba jednak to ty sobie zafundowalas terapie na tym topiku:D