Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość britaaa

CO MIAŁYŚCIE UBRANE NA STUDNIÓWKĘ?

Polecane posty

Gość britaaa

w styczniu ide na studniowke i nie mam pojecia jaka sukienke ubrac... ogladalam w necie zdjecia ze studniowek i dziewczyny czesto maja dlugie suknie. ja takiej nie chce, jedyne czym moge sie pochwalic to nogi. nie ma mowy o glebokim dekolcie, bo mam bardzo maly biust. wymarzylam sobie "mala czarna" i najlepiej ze stojka pod szyja i gole ramiona, ale nie wiem, czy to nie za skromna wersja. mniej wiecej taka: http://moda.allegro.pl/item842390912_vero_moda_nowa_piekna_zabot_m.html prosze o rady! :)

Gość britaaa
nikt nic nie powie? doradzcie prosze....na pewno jest tu wiele dziewczyn, ktore tez nie widza co jaka sukienke ubrac na studniowke...

Gość u mnie na studniówce
można było mieć albo granatową lub czarną spódniczkę i białą bluzkę, albo granatową sukienkę. Ja miałam to drugie. Ale kiedy to było! :-)

Gość ja miałam ubrane własne ciało

Gość a była jakas w małej czarnej

Gość trytobe
mi sie osobiscie nie podoba ta sukienka na zadna okazje. ale na studiowke mozesz smialo zakladac krotka sukienke

Gość hahahahahaaaaaaaaa
na studniówkę coś dłuższego. toż to bal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hmhmhm.
Ja mialam przed kolano i była extra :) Suknie do ziemi na studniówkę to przeżytek, nie da sie w tym tańczyć! Niektore moje kolezanki mialy wrecz krotkie sukienki i fajnie to wygladalo przy zgrabnych nogach :)

Gość choinkę miałam ubraną

Gość drogi ktosiu
wiemy wszystkie, że od długiego czasu usiłujesz sprzedać kieckę, ale gdy autorka prosi o krótką i bez dekoltu to miej trochę szacunku i się nie wtryniaj ;)

Gość drogi ktosiu
na mojej studniówce była dziewczyna w sukience ledwo za kolano, pod szyją miała stójkę (albo taki golfik- nie dopatrzyłam) a na plecach łezkę wyciętą. pięknie wyglądała na tle dziewczyn w długich balowych kieckach i koczkach z loczków.