inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 .... na uczuciowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Orange........... kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Widzę pełna kulturka ale Cię przywitali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jbdkn k Napisano Grudzień 14, 2009 ale ciebie przywitano diable :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Tak to jest gdy człowiek jest prosty cała-ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki czlek takie powitanie Napisano Grudzień 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Cześć Bartek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Nic nie szkodzi.... ja jestem uprzejmy dla każdego................... do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Lukasz------pierwszy raz tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
- BIMBAŁEK - 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Sukinsyn. Myśl chłopcze, myśl. Przychodzi po długim czasie Bimbałek i nagle zacina się Kafeteria. Potem znikają tematy. Tak, to na pewno moderatorka. To ona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Popieram poprzednikow. Gdyby ktos pierwszy raz wszedl na kafe i zobaczyl ile postow zakladasz na godzine to powiedzialby ze jestes glupim botem z google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Ciekawe jak długo wytrzymasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 BIMBAŁEK Pamietasz Jimene? :) mówiłeś nawet że Ty to ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Ja wszystko wytrzymam:D:D w końcu jestem sukinsynem z zasadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moje Alter Ego 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Dobry wieczór :) Niestety nie mam ciasta pod ręką na przywitanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moje Alter Ego 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Oj, coś zbyt wulgarnie tutaj :) Uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Myślisz że ja Ci nie wleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Moje Alter Ego----- miło poznac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 przyszły posiłki :D komu mam wlać :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 14, 2009 A może im się znudzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Oczwiście że tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Ja sam wleje temu komu trza :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 nam sie nudzi ? a kto nayebal 50 tematow w ciagu godziny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 a ja będę osłaniać :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn z zasadami 90 ----------------------------------------------------------------------------50 tematów ??? dobry jesteś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Nie potrzebu osłaniacza........... ale oglądacza jak komuś po mordzie daje zawsze się przyda....... lubie miec etykietke agresora:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Dzisiaj założyłem tylko 20 :D:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 nie no bić nie będę ,,,bo jeszcze mi wleją :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lecz sie czlowieku na glowe Napisano Grudzień 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach