Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z włosami 27

rozpuszczone włosy a wiek

Polecane posty

Gość co z włosami 27

Do jakiego wieku wypada nosić długie, rozpuszczone włosy? Ja co prawda uważam, że każdy nosi to, co mu się podoba, ale sama wiem, że niektóre kobiety odmładzają się na siłę, noszą długie włosy i nie wygląda to najlepiej. Pracuję w biurze i bardzo lubię rozpuszczone włosy, mam ładne i zdrowe, proste jak druty. Aha, lat 27. Wiem, młoda jestem, tak tylko pytam…

Gość Widać ma jakieś gejowskie
Jak są ładne i zadbane to jak najdłuzej:)

Gość puderniczkatamwww
ja sadze ze dlugie i rozpuszczone to tylko dla mlodziezy ok 25 lat to juz raczej wlosy do ramion... tak tylko mysle a sama zapuszczam wlosy i nosze rozpuszczone choc mam 25 lat ale nie wygladam:P

Gość co z włosami 27
Madusia, bo jednej kobiecie to pasuje, a innej w ząb. tylko jak poznać, czy mi pasuje, czy nie...

Gość co z włosami 27
ja na mohera... o matko.... dajże spokój, zwariowałaś? pytam, bo akurat mam taką pace a nie inną, wiele osób tu przychodzi i nie chcę wyglądać niepoważnie. hehehe moher, a to dobre...

Gość puderniczkatamwww
a tam juz mohera... przesadzasz nie kazdemu pasuja dlugie rospuszczone...

Gość raczej nie od wieku to
zależy a od wygladu, rysów twarzy itp. Poz tym moim zdaniem, długie rozpuszczone włosy wiele kobiet właśnie postarzają, a nie odmładzają

Gość a ja mam 25
Wydaje mi się, że kobiecie w wieku np. 45-50 lat już to nie pasuje i powinna mieć najdłuższe przed ramiona, w miejscu gdzie kończy się szyja. Sama mam długie włosy za łopatki - dłuższe do pasa to raczej w wieku dziecięcym, wczesnoszkolnym. Jednak jeżeli ktoś ma bardzo mało włosów, cienkie końcówki - takie strzępy, że tak powiem, nieładnie to wygląda jak ma takie niby długie, ale cieniutkie. Chcę skrócić włosy do ramion, żeby dodać sobie powagi bo nie wygladam na swoje 25 lat, poza tym dla wygody i nieco odmiany bo znudziły mi się już tak długie włosy, ale czekam na ślub, potem ścinam ;)

Gość co z włosami 27
też mi się tak wydaje, choć mnie na pewno nie postarzają :) jeszcze trochę ponoszę, a co tam :)

Jak kobieta jest zadbana i ma zadbane włosy to wypada w każdym wieku. nie wyobrażam sobie tłustych włosów u osoby która mnie obsługuje w urzędzie bez względu czy związane czy rozpuszczone.

Gość podobno dlugie
rozpuszcozne włosy postarzają:O ja sama mam 26 lat, dlugie wlosy i lubie chodzic w rozpuszczonych natomiast jak je zwiąże w kitkę, odslonie czolo itp. to faktycznie tak jakby mlodizej wygladam:P

przeslij komus fote na maila to Ci szczerze poradzi, moge to byc ja :-D

Gość co z włosami 27
podobno postarzają długie i czarne. ale jak mogą mnie postarzyć w wieku 27 lat? nie mam żadnej zmarszczki, włosy zadbane... zawsze nosiłam długie, a w wieku 18 lat obcięłam, trochę poeksperymentowałam z fryzurami i kolorami i zapuściłam znowu. czuje się super z takimi włosami, choć czasem uczeszę się w jakiś luźny koczek i też się sobie podobam :)

Gość mam 24 lata i długie
włosy, takie za łopatki, zamierzam nosić długie włosy tak do 80-tki :) Jak moja babcia :)

Gość norma jean
starszym ludziom wypada nosic długie wlosy w nosie i w uszach. a na głowie rozpuszczone to wygląda tak: z tyłu liceum z przodu muzeum

Gość llpp
O ludzie, jakie moherowe poglady. Postarzaja o pobrzydzaja obrzepolone wlosy, udziwnione grzywki i inne cuda wymyslane przez fryzjerow:O

Gość to do ilu lat
wypada nosić długie, rozpuszczone włosy?

Gość houououoi
gwiazdy hollywood są stare a i tak noszą długie i rozpuszczone. Grunt by były zadbane, o pasującym do image kolorze i podkreślone ładnym makijażem.