Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cardigan

jaki jest facet BARAN?

Polecane posty

Gość A ja nie lubię szalonej
miłości, o ile można to w ogóle miłością nazwać. Jeśli już, to namiętnością. Ja preferuję miłość spokojną, zrównoważoną, stałą. Taką, na której można się wesprzeć i przy której da się odpocząć.

Gość Siwobrody Mędrzec
Baran jest zwykle arogancki, butny i mało rozgarnięty. Rzadko się myje i masz wszystko w dupie. Leń, pórżniak i prostak.

Gość kasa kasa kasa pieniadze bank
nutny zarozumiały chamski choleryk, głupi a uwaza sie za mądrzejszego od boga, niesympatyczny ciekawski do przesady, jego hobby to interesowanie se finansami innych

Gość krios
Co wy wypisujecie o baranach!!!! te wszystkie zakompleksione posty to nic więcej jak lamenty kobiet które opłakują swoje nie zrealizowane z baranem nadzieje . Podobamy sie kobietą to fakt , problem polega na tym że nie wiele kobiet naprawdę się podoba nam , jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma a potem nic nie zostaje jak lamenty i telefony od dam które się prężyły żeby udawać silne i godne a po tygodniu miękły i nie chciały się nawet kłócić ... Od Baran tako rzecze ...

Gość kobieta baran
co wy piszecie o tych baranach aż mnie normalnie krew zalewa!!!!! barany wygodne?! ha dobre sobie!! faceci i kobiety różnią się , ale generalnie są to bardzo ambitne, wygadane, konkretne osoby!! dusza towarzystwa, impreza bez barana to nie impreza! dwulicowe?! dobre sobie!! szczere do bólu, wolą powiedzieć najstraszniejszą prawdę niż kłamać w żywe oczy!! urodzeni przywódcy, twardo stąpają po ziemi, mocne, ogniste z dużym temperamentem, są kochliwe ale jak się zakochają to w ogień za drugą osobą by poszły!! wierne!! są uparciochami ale bez przesady, czasem lubią się kłócić tak dla ożywienia atmosfery, ale szybko się godzą, ale jak ktoś nadepnie im na odcisk zostają wrogami do końca życia, twardo stoją za swoimi bliskimi!! barany bardzo sprawdzają się w roli przyjaciela, potrafią pocieszyć , ochrzanić kiedy trzeba, często coś szybko powiedzą dopiero później pomyślą, sprawdzają się w stresowych sytuacjach, potrafia kierować grupa, liderzy, bardzo impulsywni i wybuchowi, nie potrafią trzymać języka za zębami jak coś im się nie podoba, mają swoje zdanie i bronią go z wielką zawziętością , potrafią się przyznać do błędu chociaż z wielkim bólem serca ;p mają mocne głowy do alkoholu, lubią upijać ludzi " no ze mną się nie napijesz?! " i mieć ubaw z tych co polegli :D oczywiście każdy jest inny i wiele ma też wspólnego z wychowaniem a nie z tym spod jakiego jest znaku, ale duża część się sprawdza. teoretycznie najlepsze dla baranów są Lwy , strzelce i wodniki, ale z doświadczenia wiem , że z lwami ciężko bywa bo oba znaki lubią dominować , obecnie zaczynam znajomość z baranem zobaczymy czy talerze będą latać w powietrzu ;p

Gość gość
A ja mam sentyment do ludzi spod barana. Lubie ich energię życiową i zarażający optymizm.

Gość Werrr
Szczerze mówiąc niektóre panie co tu pisały o tych baranach to to nawet chyba nie prawda może mówicie że są tacy straszni bo mało ich znałyście :) ja uważam że chłopak baran nie jest wcale taki zły :) owszem nie jest romantykiem ale co do bycia w związku to jest chyba najlepszy :) wie jak zadbać o swoją ukochaną potrafi obronić ;) a najbardziej co mi się w nim podobno to , to że jest bardzo męski :)

Gość gość
barany lubia wypic.sa zlosliwe,zdradzaja.

Gość gość
podoba mi sie jeden baran.

Gość gość
znam kilka baranow.

Gość gość
barany sa uparte.leniwe.zawsze maja racje.lubia seks.sa zarozumiale.

Gość gość
Poznałam ostatnio barana owszem dba o mnie przejmuje się ale cholerny agresor nerwus i myśli ze wszystkie rozumy pozjadal co to nie On za babski tez zerka

Gość ja znam KOBIETE BARANA
ja znam kobiete BARANA. jest leniwy nerwus, uparta, manipulantka, dziecinna, płaczek, rozchwiana, materialistka, egoistka, lubi seks bardzo bardzo a do gotowania ma dwie lewe rece.

Gość ja znam KOBIETE BARANA
ooo i jest fałszywa. potrafi wbić "swojemu" nóż w plecy

Gość gość
Pik

Gość gość
Największy magnetyzm BARAN- LEW , sprawdzone . 100% dopasowanie i ciekawe życie . Oboje nie lubią nudy . Tak dobrze dobranej innej pary nie znam.

Gość gość
ja sie chyba zakochalam w baranie.ale nic z tego nie bedzie.on lubi zmieniac kobiety jak rekawiczki,straszny podrywacz

Gość gość
Nieśmiały, uległy o wielkim sercu i jak się zakochał to na zabój. Taki jest mój mąż

Gość gość
Moj baran równiez nie pasuje do typowych netowych opisów. Jest bardzo tradycyjny, wierny, opiekuńczy, wierzy w jedną miłość na całe życie, nie jest typem rywalizującym, nerwowym czy leniwym. Ale znam też innego barana który jest po prostu straszny (przynajmniej jak dla mnie, kompletnie się nie dogadujemy, zaborczy, próżny, dumny egoista i uwielbia rządzić).

Gość gość
ja baran i mój kochany małżonek też baran. Balam się tego połączenia,niepotrzebnie bo jest wspaniale:-)

Gość gość
gość dziś Największy magnetyzm BARAN- LEW , sprawdzone . 100% dopasowanie i ciekawe życie . Oboje nie lubią nudy . Tak dobrze dobranej innej pary nie znam X Z Czyzby o burku mowa i jego baranicy :-D

Gość gość
Baran Strzelec tez bardzo dobre polaczenie ;)

Gość olo123456
Widzę, że muszę się wypowiedzieć. Jestem mężczyzną baranem i chyba w 95% opis barana z różnych stron do mnie pasuje. Jeżeli chodzi o związki to jestem kobieciarzem, nawet będąc z dziewczyną 7 lat lubiłem towarzystwo innych kobiet. Nie raz doszło do czegoś więcej.. to mnie nakręcało. Co prawda po rozstaniu nic nie wyszło na jaw i w sumie to rozstaliśmy się z jej powodu, chociaż mi to było na rękę. Co za długo to nie zdrowo, być z jedną kobietą przez całe życie to musi być koszmar. Uwielbiam ruch, sport i lubię jak coś się dzieje, nie uciekam od kłótni i jestem bardzo bezpośredni. Dodatkowo nie jestem przy tym chamski. Jeżeli chodzi o relacje z przyjaciółmi.. mam ich niewielu ale za to bardzo dbam o te znajomości i nigdy nie odmówię im pomocy. Moi wrogowie ? Mam paru i czasami im współczuję. Jeżeli chodzi o pracę i cele w życiu.. coraz wyżej, więcej i mocniej. Konkretne cele i prosta droga do ich realizacji. Najlepiej układało mi się z Panią strzelec.. ale wszystko do czasu. Pozdrawiam.

Gość gość rak
Na początku swojego związku z baranem poczytałam sobie horoskopy. Okazało się że Pani Rak i Pan Baran to pary, które będą miały ciężko żeby się dogadać ... nie uwierzyłam bo nasze początki były cudowne ... . Życie z baranem ... hmmm.. facet bez planów na przyszłość, zaczął pracować gdy skończył 30 lat (dostał pracę po znajomości), na pytanie o dzieci odpowiadał, że owszem chce ale nie wie kiedy (czyli nigdy - tylko się nie przyzna,bo by dostał kopa w d**e) wygodnicki - nawet jak mnie zdradził to pozwoliłam wrócić do domu i tak siedział tydzień czasu w domu twierdząc że nie chce ze mna już być ale jakoś walizek nie pakował. Jak go wyrzuciłam z domu, bo znowu szykował się do swojej nowej Pani to pozniej uslyszalam że jestem psycholem (no bo jakbym mogła takiego cudownego faceta wypieprzyć z chaty) Jak chciałam żeby mi oddał pieniądze, które ode mnie pożyczył to usłyszalam, że jestem materialistką :) a później chciał się rozliczyć chociażby ze wspólnie kupionego mopa (heheheh) Oczywiście najwazniejsi byli koledzy i browar, jak ja mogłam się denerwować, że soboty spędzamy osobno, on z kolegami ja po pracy padnięta siedziałam w domu czekałam na mojego księcia z bajki, który łaskawie wróci do domu w stanie takim, że i tak nie było o czym z nim rozmawiać. Reasumując: egoista, manipulant, widział tylko swoje racje, podrywacz (wcześniejsza dziewczyna zostawiła go bo lubił sobie "popisać" z koleżankami), wybuchowy :)))

Gość gość
11.54 to nie baran,tylko narcyz..

Konkretny, szczery, zabawny, nie boi się powiedzieć czegoś kontrowersyjnego, odważny, śmiały. Lubię takich mężczyzn.

Gość gość rak
narcyz? a dlaczego? nigdy go akurat tak nie postrzegałam, może dlatego, że w sumie nie wiem dokładnie jakie cechy charakteryzują narcyza.