Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonio krytykant

Czesc cala-ja

Polecane posty

Nie jestem doświadczona ale powiem Wam, że po dobrym seksie to mi się nogi trzęsą z 10min. Ostre śmiechy wtedy są bo nie mogę się normalnie poruszać:)

Zakładałam że coś tam o nich wiesz, zważywszy, ze jako facet potencjalnie możesz ich dostarczać:P jak przeżywam oragazm, to niestety podobno jest troszke za głośna...przez co przypadkowi świadkowie, wiedza co sie dzieje np.za ścianą i najgorsze że nie do konca kontroluje te moje krzyki:)

Kurde to się czuje a nie wygląda i robi się bardzo dużo różnych rzeczy:) ooo i dobry seks wygląda tak, że nie pamiętam co robiłam w trakcie; ostatnio mi się tak zdarzyło:)

Życie prywatne spędzone przed monitorem:) Ja już w domku otwieram browarka i nie zamierzam się nudzić:)

Jestem, ostrą naukę przeprowadzam i alkoholizację zarazem:) I jak mi dobrze idzie.

Sama się uczę bo zaległości sobie narobiłam takich że ohohoh, no to Świeża zdrówko:)

OOOOOO tak za orgazmy!!! aby było ich więcej, tylko wcale się na to nie zapowiada:(

No mnie też specjalnie sie nie zapowiada na dobry sex, a wirtualnego nie lubie...:) kurcze ja to nie pamietam kiedy alkohol piłam...jakos tak zawsze wieczorem jak mi sie chce, to boje sie ze jeszcze bede musiala gdzies jechac i tak czekam nie piac, a potem mi sie odechciewa...