Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confused24

34-latek, kawaler...i duza liczba partnerek seksualnych

Polecane posty

Gość nie zwiazalabym sie z
kochasz swojego obecnego partnera? spelniasz sie w tym zwiazku?

Gość do confused24
dziwie sie, ze twoj facet cie nie rzucil. bardziej pasujesz do tego 34 latka niz swojego faceta. on babiarz, ty faceciara

Gość confused24
z obecnym partnerem jest dobrze. mamy podobny charakter, poczucie humoru, pasje... ale fizycznie mniej mi odpowiada. stara sie , cwiczy itp... ale hm. to na pewno nie milosc. za wczesnie na nia

Gość do confused24
ale pod wzgledem przeszlosci seksualnej nie pasujecie do siebie

Gość zostaw ta sciere naprawde jes
t tyu fajnych faceto ze nie trzeba si brac za taki zuzyty przez tyle bab towar. Stac cie na mezczyzne ktory sie szanuje. A qurwy niech trzymaja z kurwami, niech lepiej poszuka sobie panienki na swoim poziome.

Gość confused24
no i co mam teraz zrobic? skoczyc z mostu? nie mam na to wplywu juz. zaluje tego bardzo w przeciwienstwie do ow 34 latka...

Gość confused24
troche w tym racji. tez mu powiedzialam ze towar z duzym przebiegiem nie cieszy sie powodzeniem. skwitowal to tak : kobiety, ktore wiedza czego chca lubia doswiadczonych facetow

Gość do confused24
sama masz bardzo duzy przebieg i jestes na jego poziomie

Gość confused24
wcale ze nie...bo ja zaluje i nie szcyce sie tym...poza tym podejrzewam ,ze on to mial ze 20 babek. on jest chyba dumny z tego...chwali sie ,ze ma fajny sprzet ,ze kazda sie zachwycala...dla mnie takie teksty sa niestosowne i nie na miejscu...nie porownuj nas bo nie jestesmy podobni

Gość w jego wieku tez bedziesz miec
20 facetow pewnie :D

Gość confused24
nie sadze. przestaly mnie bawic "przygody". to nic nie wnosi do zycia

Gość cnotka i tak nie bedziesz
a przeszlosc bedzie ciazyc nad toba

Gość confused24
czyli mam sobie podciac zyly z tego tytulu? skonczmy temat mojej cnotliwosci. czy powinnam umowic sie z tamtym?

Gość zostaw to scierwo bo nie
warto marnowac czasu na takiego szmateksa, jest tyu fajnych facetow ze naprawde nie trzeba zadawac sie z takimi wkladakami. Stac cie na faceta ktory sie szanuje, a sciera to ty seobe mozesz co najwyzej podloge wyczysci bo do ludzi gonie wezmiesz bo obciach. Pomysl sobie jak bys sie czula w gronie kobiet ktore patrzyly by na ciebie z pogarda ze meska dziwka ci sie trafila i ze jej lizal cipe bo miala chcice.

Gość umow sie bo pasujesz do niego
juz rozwazasz krecenie za plecami swojego faceta z jakims babiarzem. skoro masz takie dylematy to pasujesz do niego

Gość do zostaw to scierwo bo nie
nie bardzo ja stac na takiego, bo sama miala wielu - 7 facetow i pewnie zdradzala swoich ex

Gość confused24
nie mamy wspolnych znajomych. jestesmy z roznych miast. tkwimy we wspolnej branzy .... a tam kazdy facet wie jakiego ma kolege... nie lubie gosci ktorzy szczerza sie do ladnych babek...i najchetniej rozebrali by ja wzrokiem...brzydze sie takimi imprezowiczami. zaczynam myslec ze z nim jest cos nie tak skoro wciaz jest sam...

Gość confused24
nikogo nigdy nie zdradzilam! brzydze sie zdrada.! nie umawiam sie z nim na sex.! akurat tego dnia jestem w jego miescie i jestem ciekawa czy naprawde taki z niego cwaniaczek. to tylko ciekawosc!

Gość do confused24
sama nie jestes lepsza od niego!

Gość confused24
tylko dlatego ze mialam 7 partnerow??

Gość mariush a jak
hm.... ciezko mi uwierzyc ,ze koles przez 15 lat nie spotkal kobieta z ktora chcialby byc. albo szuka tylko dupeczek do popychania albo z nim jest cos nie tak. ma zjebany charakter ,jest despotyczny etc

Gość do confused24
jestes zenskim odpowiednikiem babiarza

Gość mariush a jak
jesli na tej siodemce poprzestanie to nie bedzie tak zle...z wiekiem sie wyrowna :P

Gość nie sluchaj tych palantow
ktorzy zazdroszcza Ci i doswiadczenia, i mozliwosci wyboru. Oni po prostu tez by tak chcieli, ale nie moga, bo to prawiki z odrzutu. Wyciagnelas wnioski ze swoich doswiadczen i nie chcesz ich powtarzac w przeciwienstwie do kolesia, o ktorego pytasz. On niczego sie nie nauczyl. Mimo ze stary i niedlugo bedzie niezdolny, w przeciwienstwie do ciebie, nie dosc ze kazda go miala i kazda moze miec, to jeszcze usiluje sie popisac debilnie chwalac sie umiejetnosciami w lozku i swoim sprzetem. Poracha na calej linii.

Gość do mariush a jak
i tak bedzie zle

Gość do nie sluchaj tych palantow
jak jest taka doswiadczona to niech idzie do tego babiarza, bo wlasnie do niego pasuje

Gość testerka3
Uwolnij Mikołaja - Zgarnij Laptopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli odpowiesz na 2 proste pytania możesz otrzymać najnowszej generacji laptopa. Wystarczy się zarejestrować i uwolnić Św. Mikołaja http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Kilka super laptopów czeka !!! Rejestracja trwa 15 sekund:):):):)

Gość zazdrosnik zadrosnik
huehuehue!!!

Gość mariush a jak
nie oceniajci ludzi po ilosci pertnerow jesli wyciagaj wnioski! tylko debile nie popelniaja bledow (nie mysla wiec co im tam :P )