Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak kasy na prezenty

Nie mamy kasy na prezenty,chcieliśmy sie umówić z rodziną,że nie kupujemy prezen

Polecane posty

.. żeby nie obdarowywać sie w tym roku, jednak siostra od męża już kupiła nam prezent. Czuje sie zobowiazana choćby do jakiegoś małego, symbolicznego poprostu skromny ale zeby był bo wtedy musimy reszcie też coś kupić tzn rodzicom, teściom i rodzeństwu. Szukam, myślę i myślę. Chcieliśmy zamówić kalendarze ze zdjeciami ale już wszędzie nam odpisali, że nie dojdą do świat. Ramki na zdjęcia już często były więc też odpadają... Nie mam pomysłu proszę o jakieś pomysły. Czekam tutaj na rozmowę z miłymi osobami które chętnie coś poradzą :)

Gość Burza na Warszawa
A moze masz jakies weki typu dzem itp,wystarczy ladnie ozdobic sloik i prezent super:)Albo nalewki wlasnej roboty.

Gość dla kobiet
dla kobiet włąsnoręcznie robiona biżuteria części kupisz i zrobisz błyskawicznie wyjdziwe ci 1 para kolczyków po ok. 5 zł a kobitki będą zachwycone poszukaj w swoim pobliżu sklepu z półproduktami do wyrobu biżuterii, koralikarni, czasem mają takie rzeczy w pasmanteriach teraz jest moda na ręcznie robioną sztuczną biżuterię

ojj niestety nie mam takich rzeczy a rzeczywiscie wspaniały prezent, taki od serca :)

Gość dla kobiet
a nalewki / własne winko dla panów :-D

Gość ja w tym roku
ja w tym roku dam pierniki i aniołki z masy solnej. Aniołki już zrobiłam,a za pierniki wezmę się w weekend.

DLA KOBIET - w mojej okolicy nie ma takich rzeczy, mieszkam w maleńskiej miejscowości tu ledwo co jest :o no i nie wiem czy bym potrafiła cos zrobić ładnego. Hmm ale sprawdzę na allegro może ktoś niedaleko coś takiego sprzedaje i zdążylabym kupić. A co dla rodziców, rodzeństwa i facetów??

Gość dla kobiet
ja co roku nastawiam 30 litrowy dymion i jest winko jak znalazł

hej . masz sklepy tak zwane wszystko po 5 zł i w nich masz rózne drobiazgi ja ostanio kupiłam tam piekny świecznik ze szkła ozdobiony piaskiem i to za 25 zł a wyglada znacznie drozej . takze zapraszam do takich typu sklepu !!!!

Gość dla kobiet
"no i nie wiem czy bym potrafiła cos zrobić ładnego. Hmm ale sprawdzę na allegro może ktoś niedaleko coś takiego sprzedaje i zdążylabym kupić" żeby było tanio to musisz sama zrobić może masz blisko jakieś większe miasto? jakie? może znam w nim gdzie taki sklep jest? napisz

Takie większe miasto niedaleko to Tychy

yyy Ryjku wydaje mi sie, że troche dziwnie byłoby zostać obdarowanym doniczką/osłonką na doniczkę ale dzięki za radę.

Gość mijan
w Tychach nie ma sklepu z elementami do wyrobu biżuterii, ale w jest w Katowicach

Gość dla kobiet
Ja wprawdzie z innej częssci Polski, ale w googlach znalazłam taki sklep: sprzedaż elementów do wyrobu biżuterii. W ofercie: -koraliki szklane firmy Jablonex -koraliki drewniane -koraliki porcelanowe -koraliki akrylowe -kamienie -korale lampwork -linki, zawieszki, sznurki, szpilki itp. -narzędzia -czasopisma Elementy sprzedawane są na sztuki lub paczuszki! Przy większych zakupach rabaty! Punkty sprzedaży: Katowice (Centrum) ul. Św. Stanisława 6A (boczna ul.Warszawskiej) tel. 50 227 98 70, Chorzów Batory ul. Karpacka 2. www.diamicart-koraliki.pl

a może jakieś pojemniki na przyprawy ,mąkę cukier ,ryż Moja mam kupiła sobie takie fajne szklane z drewnianymi zatyczkami a słoik jest do połowy opleciony ratanem czy coś na ten styl i kupiła to w sklepie po "5 " wątpię abyś przez internet znalazła ofertę dostarczenia do świąt :)

Gość dla kobiet
nie wiem czy to aktualne co znalazłąm, ale może mijan napisze gdzie ten sklep w Katowicach, któy zna? :-)

porozmawiam z mężem może bysmy sie wybrali chociaż to troche za daleko po takie drobiazgi jechać (jakieś 30-35km) Pojemniki na jakieś ciasteczka.kawe czy herbate to może wykorzystam ryjku :) A co dla facetów?? (tata, teściu, brat, i mąż szwagierki)

Gość mijan
a prosze bardzo :) sklep Koralium Katowice ul. kochanowskiego 12 to jest ich strona www.koralium.pl

Gość mijan
u nas tez byl problem z prezentami dla calej rodziny, ale ostatnio wpadlismy na pomysl, zeby wylosowac osobe, ktorej kupi sie prezent i jest ok a dla facetow moze portfel?

Gość dla kobiet
dla panów zestaw śrubokrętów dla majsterkowicza dla dziadków oprawione obrazki-malunki ich wnuków dla wujka marzacego o samochodzie jego miniaturka-resorak, byle tej marki jaką lubi ... trzeba się zastanawiać co kto lubi ... a to ciężka praca, jęsli sie nie interesowało rodziną przez cały rok ...

Gość kupony totolotka
albo zdrapki - to jest fajny prezent!

Gość dla kobiet
mijan, to dobry pomysł losowanie jeśli ma się dużą rodzinę :-) jak w szkole ale fajnie i ciekawe czy udaje się zachpowac tajemnicę kto komu kupował? bo robienie prezentrów każdy każdemu to strasznie drogo wychodzi

Gość dla kobiet
dla wwszystkich po kuponie totolotka + czekolada dla każdego inna, na osłodę , gdyby nie wygrali ;-) też dobry pomysł i może być zabawny

Wiesz co ... chyba NAPRAWDĘ skorzystam z tego pomysłu kupon + czekolada ;) ;) :) naprawde wypada? Pomysłowe to :D ... zapakuje w jakis fajny celofan z kokardką albo kolorową słomą, mini bombką itp Może dorzucę jeszcze coś świątecznego do środka

Kochani zaglądnie ktoś tu jeszcze? Tylko chciałabym wiedzieć czy naprawdę wypada podarować taki kupon totolotka czy zdrapkę z tą czekoladą na osłodę ;) ?? Proszę oceńcie ten pomysł. Ewentualne co do tego dodać??

Gość a mnie sie podoba
wg mnie fajny pomysl z tym kuponem i czekolada :) chociaz zamiast czekolady ja dalabym np. pierniczki takie z cukierni albo wlasnorecznie upieczone. W cukierni obok mnie widzialam piekne pierniczki w lukrze w teczowych kolorach na choinke, sliczne byly :) A facetom zawsze mozesz kupic miniaturke jakiegos kloholu, kosztuja okolo 5 zl a fajnie wygladaja :)

Gość a mnie sie podoba
alkoholu mialo byc :)

Gość galarecie
U nas jak się kiedyś tak umówiliśmy (a wigilia była duża, rodzinna) to każda kobitka dostała ładną ścierkę do naczyń i czekoladę a faceci czekoladę i gumki;) lub czekoladę i cygarko. Było to wesołe i sympatyczne, tylko trzeba się umówić tak ze wszystkimi.