Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama 676767

CO DZIŚ JADŁYŚCIE?

Polecane posty

Gość dama 676767

chce schudnąc i zastanawiam sie, jaka dieta daje efekty, ile trzeba zjeść, zeby nie paść z głodu,ale schudnąć?

powiem ci, ze schudlam 3 kilo od poczatku listopada. nie uprawiam sportu jem slodycze i nie katuje sie dieta. Do tego wszedzie jezdze autem.Ale: nie jem po 18, jem obfite sniadania, mam okropnie "zapchane" dni, tzn ciagle jestem w ruchu, miedzy szkola praca a domem.W weekendy chodze na imprezy, zeby sie poruszac, w niedziele plywam. No i duzo sexu-spalasz od 150 do 200 kalorii :P i pije duuuzo wody. Dzis zjadlam 3 ciastka, nie mialam czasu na sniadanie, ale duzo wypilam:p

Gość promocja-50
zjadłam dziś o 10,00 śnidanie czyli bułke z masłem, srem pleśniowym i pomidorem do tego kubek herbaty czerwonej a za chwile mam obiad (zupa warzywna) na kolacje napewno mcdonald bo ide na miasto :/

Gość NIE MOGĘ PRZESTAĆ...
3 bułki z wedlina i masłem,paczka chipsów 170 g,litr coli light, noga kurczka, z ziemniakami i sosem .....i jestem głodna, oszaleje chyba

Gość Zielona w różowe kropki
Zjadłam dzisiaj: -2 duże kromki chleba pełnoziarnistego, 2 jajka na twardo, trochę majonezu, pomidora z cebulką -sałatkę z tuńczyka, ryżu, papryki, szczypiorku, ogórka, sałaty, oliwy z oliwek i pestek słonecznika -(zjem) udko kurczaka, makaron razowy, surówka z kapusty -(też zjem) 2 jajka, surówka z kapusty -(kolejny posiłek w planie) ser biały półtłusty z olejem lnianym i pomidorami

zielona- bardzo podoba mi sie Twoje jadlo:) tylko na pod. bym wymyslila cos inego co by nie powielac- ale ogolnie zdorowo i pysznie:)

zielona- bardzo podoba mi sie Twoje jadlo:) zmienilabym tylko pod. co by nie powielac- ale ogolnie bardzo zdrowo i pysznie:)

ja przez cały dzień jem jogurt naturalny.. z otrębami i płatkami owsianymi.popijam litrami kawy zbożowej.

sniadanie : serek wiejski ze szczypiorkiem i 2 pelnoziarniste tekturki 210 kcal 2 sniadanie kanapka z chleba pelnoziarnistego z warzywami - 150 100gr bialek jajek (usmazone bez tluszczu jak sadzone) na toscie pelnoziarnistym 80 kcal przekaska popoludniowa - 100gr jagod + 100 gr malin + 50 gr jogurtu greckiego - 130 kcal pozniej bedzie pelnoziarnisty makaron z tunczykiem i groszkiem zielonym - ok 300 po cwiczeniach - shake proteinowy ok 300 przed pojsciem spac serek wiejski na regeneracje miesni plus w miedzyczasie zjadlam czekoladke lindora i zjem kolejna jak wroce z pracy :p do tego 4-5 herbat bez cukru i bez slodzika, + 4 litry wody i 90 minut cwiczen z hantlami, sztanga, pompki itd itd

Gość Bezsilna25
rano parówkę na gorąco a na obiad ziemniaki obficie polane sosem bez mięsa

Gość Zielona w różowe kropki
NakedTruth---> ja po prostu bardzo lubię jajka :) Mogła bym i na więcej posiłków :) Zresztą takie na kanapkach, a takie np wymieszane z warzywami inaczej smakują :)

Gość o ranny
laura 4 l wody!, na prawdę tyle wypijasz? Ja wypijam 1,5 l i ciągle biegam siku...

no roznie bywa czasem 4 czasem 5 minimum te 3 litry, ale ja zawsze tak duzo pilam (owszem do lazienki latam hah) ale widze po sobie jak sie fajnie skora nawilza i oczyszcza, wiec polecam duzo wody :) teraz wlasnie koncze 2.5 litra i w domu w czasie i po treningu pojdzie mi 2 :p

Gość o ranny
Ale to chyba za dużo tyle pić, raczej na bank za dużo...

no 2 litry to minimum powinno sie pic moi koledzy trenujacy wyczynowo (kulturystyke) pija po 6-8 litrow dziennie ja tez kiedys jak trenowalam sport to pilam wiecej

Gość o ranny
1,5, 2 l wody na dobę. A Ty uprawiasz wyczynowo sport? Bo jak nie, to picie 4,5 l wody w zimie, to dużo za dużo...

90 min dziennie machania sztangami i hantlami do tego u mnie (UK ) w zimie jest najzimniej + 5 stopni, do tego pije tak cale zycie i jest super :) idealne wyniki badan itd pije kiedy chce mi sie pic ale kazdy jest inny

no NakedTruth piateczka :) ja do tego wczorajszego menu jeszcze dodalam piers z kurczaka z czosnkiem, kawalek pelnoziarnistej bagietki (takiej domowej roboty) + troche salatki coleslaw (tez domowej roboty :) ) pozniej banan z maslem migdalowym, 2 jablka, shake proteinowy po treningu :) aha i czekoladke zakonczylam na 1750

Owsiankę z jabłkami i cynamonem, calivitę z suplementydietyistore.pl, jabłko, banan, jogurt naturalny, kanapkę z razowego chleba z nutellą, herbatę zieloną, sok z noni, zupę jarzynową z makaronem, pierś z kurczaka z sałatką z rukoli. No i jeszcze trochę przede mną:)