Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EricaGross

Prawko czyli Szkoły Jazdy we Wrocławiu !

Polecane posty

Gość EricaGross

Zapraszam do podzielenia się z innymi swoimi wrażeniami na temat wrocławskich szkół jazdy. By ułatwić wybór tym, którzy dopiero decydują się na jakąś szkołę i przestrzec przed naciągaczami jakich pełno na naszym rynku.

Gość EricaGross
Ja osobiście chcę przestrzec przed szkołą jazdy JOKER na ul. Szkocka 64 Wrocław. Tam właśnie miałam okazję pobierać nauki... Więc wiadomości z pierwszej ręki.:) Panowie instruktorzy podczas jazd większą uwagę poświęcają swoim telefonom komórkowym niż kursantom. Nie przestrzegają czasu, czyli zamiast jeździć 2h jeżdżą 1.45h tłumacząc się, że muszą dojechać do drugiego kursanta. Tym samym zabierając z nasze cenne 15 min jazdy. Powtarza się to przez cały okres trwania kursu. Trudno im przemówić do rozsądku, że ten czas dojazdowy powinni wygospodarować z własnego czasu, a nie opłaconego przez kursanta. Próbowałam, nie poskutkowało! Podczas kursu, jeździło ze mną 3ch instruktorów i nie wymieniali z sobą informacji co było przerabiane, a co nie. W związku z czym pod koniec kursu, dowiadujesz się ile nie wiesz, więc nie pozostaje Ci nic innego jak dokupić jazdy. (Broń Boże nie u nich!) Brak kultury osobistej i poszanowania. Instruktor, notorycznie się spóźniał, ale w jego słowniku nie istniało słowo "przepraszam". Oto główne grzechy, ale dość poważne. Dlatego jeżeli nie chcesz tracić nerwów i pieniędzy, to poszukaj innej szkoły. Jest ich trochę na wrocławskim rynku.

Gość EricaGross
Przez przypadek podałam zły adres Szkoła Jazdy JOKER ul. Szwedzka 7c Wrocław. Wolę się upewnić, że jest poprawny.... Byście tam nie trafili! ;)

Najlepiej korzystać ze szkół, które polecili wam np. znajomi i sami robili tam prawko. Lepiej nie wchodzić do pierwszej lepszej szkoły prowadzenia samochodu, bo można się "przejechać" - dosłownie i w przenośni ;-)

Gość Alvaro88
Znam jedna bardzo dobra szkołę jazdy,którą mogę polecić z czystym sumieniem. Może komuś przyda się ten adres wiec podaje www.turbo.auto.pl