Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona na maxa.

8 godzin w pracy i 2 godziny dojazdów - MASAKRA!

Polecane posty

Gość zmeczona na maxa.
tak se mysle ze chyba wolalabym na 8 pracowac niz na 8..bylabym szybciej w domu.

Gość zmeczona na maxa.
*na 8 niż na 9...

Gość werronika2010
LEŃ

Gość swiete krowy
jezu biedniutka ja mam identycznie, mam 8 godz pracy plus godz w ta i godzina spowrotem na dojazd, w tym zeby dojechac najpierw ide 10 min do metra, biore je dojezdzam nim na pociag potem z pociagu przesiadka na metro 3 przystanki i czekam na autobus ktorym dojezdzam, nie uzalaj sie nad soba ciesz sie ze wogole masz prace sieroto

Gość swiete krowy
a ichcialam dodac ze wczesniej pracowalam od 10 do 18 a teraz zmienilam sobie od 8 do 16 i jestem juz na 17 w domu zawsze mam czas dla siebie wiec nie narze4kam

Gość zazdroszcze wam.
'leń, sieroto' - nie ma to jak miłe słowa na kafe...

Gość zazdroszcze wam.
od 10 do 18 to chyba w sklepie...tak?

Gość walanon
MARZYSZ O PRACY W DOMU ,NA MIEJSCU ? JEŚLI TAK TO KONIECZNIE WEJDŹ NA PONIŻSZĄ STRONĘ !!! WITAM SEREDCZNIE:) Czy zastanawiałeś/aś się kiedyś,co możesz zyskać poświęcając jedyne 5 zł i 30 minut swojego wolnego czasu ?! Otóż,możesz w łatwy sposób zarobić conajmniej 15 000 zł , nie wysilając się przy tym zbytnio. Oczywiście pewnie teraz jest Ci ciężko w to uwierzyć,ale jeśli zajrzysz do mnie na chwilkę będziesz mógł się przekonać o tym,w 100% ,że to jak najbardziej możliwe i łatwe w realizacji !!! Zapraszam serdecznie:) Wystarczy,że wejdziesz na: http://chomikuj.pl/ZAROB_DUZE_PIENIADZE_ZAPRASZAM

Gość mlllll
bajerka, moj ojciec od 20 lat pracuje po 12-16h dziennie, 6 dni w tygodniu...

Gość swiete krowy
nie kochana nie w sklepie, jako opiekunka do dzieci i co z tego zadna praca nie hanbi jesli chcesz krytykowac poza tym jestem za granica

Gość swiete krowy
nie kochana nie w sklepie, jako opiekunka do dzieci i co z tego zadna praca nie hanbi jesli chcesz krytykowac poza tym jestem za granica

Gość zazdroszcze wam.
nikogo nie krytykuje.

Gość dołąąąąąąączam się
dołacze się. także pracuje 8 godzi i dojeżdzam godzine w jedna strone. a najsmieszniejsze jest to, że samochodem ta trasa trwa-10 min. takie mam kiepskie połaczenie

kiedyś też musiałam przejechać godzinkę autkiem po 12 godz pracy i byłam padnięta myslę,że kobiety gorzej znoszą dojazdy ale zawsze mozna zmienic sytuację ja teraz dojeżdżam 10 min i mam sie doskonale

Gość zazdroszcze wam.
lazurka - a jak dalas rade tamtej sytuacji?

Gość wystraszony ludzikkkkkkkkkkkk
no coz moge ci napisac - wiem co czujesz. Pare lat pracowalam w holandii i tak samo wczesna pobudka...dalej ponad godzine dojazdu do pracy..potem od 8 czasm nawet 12 godzin w pracy..i z powrotem 1godzinak do domu agdzie czas dla siebie, na zycie zakupy tv internet przyjemnosci??? teraz miewam sie lepiej mieszkam w DE tu tez pracuje do pracy mam 20 minut autem to i tak duzo bo znajome ziomki mieszkaja pare ulic od pracy, zresztą tu w niemczech to jest reguła ze do pracy nie powinno sie miec za daleko bo szkoda czasu na dojazdy!!! a jak juz sie pojezdza to jeszcze zwracaja koszty dojazdu hehehe :)

jak mus to mus najgorzej było po nocce o 6 rano wracać i na dodatek kawy rano nie mogłam przełknąć piłam red bula i w drogę trwało to 3 mce i jesienną porą masakra

uważam,że kobiety gorzej znoszą dojazdy niż mężczyżni juz takie jesteśmy co innego wyjazdy dla przyjemnosci :)

Gość kjsdsad
Cała Polska!!! Jak pomyślę że moi rodacy żyją jak żyją to serce się kraje ;/

o 15:24 wyjezdzam z domu do pracy, w domu jestem o 8:00, na dniówke wyjazd 5:13 a w domu 20:06 i nie narzekam. wyplata 1500pln

Gość zazdroszcze wam.
eh. ale niech mi ktoś odpowie: nie chcielibyście tego zmienić?

Gość zmeczona na maxa.
:(

Gość właśnie dziś...
pracuje od 9 do 17, w pracy jestem na 8 bo innego dojazdu nie mam a teraz jest zimno i nie chce marznąć, autobus z powrotem mam o 18, więc jestem poza domem od 7 30 i wracam o 18 30 czyli tylko 11 godzin,

Gość zmeczona na maxa.
nie zazdroszcze...

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Gość ide spacdddddd
e:)

Wychodzę z domu o 5:30, wracam o 16:30, czasem nawet później... z czego w pracy jestem przez 8 godz, resztę czasu pochłania mi dojazd i jakoś żyję. Najważniejsze, że wogóle mam pracę...

Gość gość
Powinniśmy pracować tylko 6 godzin dziennie byłby czas dla rodziny odpoczynek na hobby Polacy są najbardziej zapracowanym Narodem na świecie Mało tego zarabiamy groteskowe pieniądze jak jakaś dzicz w trzecim świecie na miskę ryżu Przecież 8 godzinny czas pracy ma już 100 lat czas to zmienić żeby w dobie technologi robotów wszelkich urządzeń usprawniających ludzką pracę ludzie musieli siedzieć w pracy po 8 12 cz 16 godzin w pracy to nie ludzkie... CZAS Z TYM SKOŃCZYĆ

Gość gość
Doba ma tylko 24 godziny najwięcej czasu siedzimy w debilnej pracy Pracujemy przez 6 lub 7 dni W tygodniu 1,5 dnia wolnego MASAKRA