Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testy z allegro

test ciążowy z allegro za ok.1zł-skuteczny?

Polecane posty

Gość testy z allegro

pytanie jak w temacie... stosowała któraś z Was? czy są skuteczne?

Gość gryczka
Stosowałam kilka razy, wynik zawsze negatywny - niestety prawidłowo... Znajoma też robiła, wynik pozytywny - też prawidłowy. Więc raczej są dobre. Ja kupowałam z Vital Marketu.

Gość testy z allegro
wystarczy wejść na allegro i wpisać w wyszukiwarke test ciążowy... pełno tego :-) mi też niestety zawsze wychodzą negatywne :-P

Gość trzydziestoparolatkaaaaa
Hej, a ja kupuję już jakieś dwa lata testy za złotówkę z Allegro (tzn, nie to, że miesiąc w miesiąc ;) I naprawdę nie ma sensu przepłacać w aptece, no chyba, że komuś się bardzo spieszy...Dwa lata temu dałam mojej siostrze jeden test bo śie jakoś podejrzanie czuła, i to był pierwszy test który pokazał jej, że jest ciąża, a dziś ma super synka :) Mnie rok później teżpokazały się dwie kreski, potwierdziłam badaniem z krwi Beta HCG, wizytami u gina, USG, ale niestety po 2 miesiącach poroniłam :( Jednak te testy działają, i można śmiało kupować. Aha siostrze i mnie pokazały się dwie kreski w dniu spodziewanej miesiączki (wcześniej nie robiłyśmy, ale może wcześniej teżjuż coś pokazują) pozdrawiam