Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kzcnkbc

Bole plecow i bole pod zebrami co to jest??

Polecane posty

Gość kzcnkbc

czy ktos mial kiedys takie bole? bola mnie plecy niestety nie nisko a wysoko na wysokosci zeber i rowniez boli mnie pod zebrami, doslownie naokolo, nie wiem jak to wytlumaczyc, ale tylko w nnocy, nie moge spac od kilku dni i sie przewrocic na druga strone, jak wstajne wszystko przechodzi, mam wolne dopiero w nastepnym tyg i pojde do lekazra ale nigdy czegos takiego nie miala, moze mi uciska na jakis nerw, a dodatkowo mam jakies dziwne skurcze pod zebrami jakby cos mi zasysalo i to strasznie mocne, to nie jest ciaza odrazu mowie czy ktos mial cos podobnego??

Gość djakldaocnaojwpa
zrob sobie rentgen kregoslupa piersiowego. To pewnie poczatki choroby zwyrodnieniowej i dyskopatii kregoslupa a bole ktore opisujesz tonerwobole miedzyzebrowe, spowodowane usickiem na korzenie nerwow przez znieksztalcone kregi kregoslupa. Zle lozko, materac, pozycja itp nasilaja dolegliwosci. Rozwiazanie to regularna rehabilitacja, w tym wodna (basen) powodzenia! :)

Gość gość
Ja mam dyskopatię lędźwiowego i szyjnego oraz mnóstwo skrzywień itp. Szerze mówiąc umiarkowany ruch plus dobry materac dają świetne efekty. Ja mam materac od Viscotherapy- taki ze zmienną twardością, którą dobierają ci do parametrów ciała, a do tego wyprofilowana poduszka. Ćwiczę też w klubie- zajęcia to zdrowy kręgosłup.

Gość gość
a nie wątróbka i woreczek po świętach???...:)obrzęk i wzdęcia...

Gość gość x
Jesteś w ciązy

Gość gość
te z tym materacem!!!!! W PIECIU watkach widze ta sama wasza reklame tego gooowna i to o tym samym czasie. czyzby klienteli brak???

Gość gość
Znajdź dobrego masażystę/chiropraktyka w swojej okolicy, który wymasuje ale też odpowiednio nastawi zrotowane kręgi. Dobrym pomysłem jest też zmiana materaca na profesjonalny, odpowiednio dopasowany do indywidualnych dolegliwości. Ja z reguły polecam pacjentom Viscotherapy - wg mojej obserwacji jest najlepszy na rynku.

Gość gość
jeśli takie bole nie ustępują to trzeba znaleźć źródło bolu – a od tego najlepsza jest metoda mckenziego! Same sobie zreszta zobaczcie i poczytajcie na http://www.mckenzie.pl/ Nie ma co się faszerowac jakas chemia, tabletkami itp. skoro można naturalnie poprzez cwiczenia to wyleczyc

Gość gość
STAROŚĆ !!! LEWAKI

Gość gość
Znajdź dobrego masażystę/chiropraktyka w swojej okolicy, który wymasuje ale też odpowiednio nastawi zrotowane kręgi. Dobrym pomysłem jest też zmiana materaca na profesjonalny, odpowiednio dopasowany do indywidualnych dolegliwości. Ja z reguły polecam pacjentom Viscotherapy - wg mojej obserwacji jest najlepszy na rynku.