Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop prostytutkom

Kobiety mówią, że cenia sobie zaradność, a myślą tylko o kasie i furze

Polecane posty

Gość faktycznie nie ma tematu
zony autora. O takim ZERZE to nawet szkoda wspominac i niszczyć sobie klawiaturę kompa - nie jest tego warta dziwka jedna.

Gość hahahehe
a najbardziej szokuja wypowiedzi dziwki eweline ktora gowno w zyciu osiagnela, potrafi tylko dupe wystawiac dla korzysci .

Gość Carmen ...
Jeżeli tak lubicie być okradani, to zaproście autora do siebie ... Ale ja nie muszę cieszyć się z tego, że mnie okradał ...

Gość zus to najchętniej bym
rozgonił na 4 wiatry - to sa dopiero złodzieje. Nie wiem czy okradanie złodzieja jest przestepstwem z moralnego punktu widzenia???

Gość Stop prostytutkom
To była prowokacja, a wy się nabieracie. Mam porządną kobietę, nie jestem żadnym bogatym menago, wiem jednak, że moja kobieta to perła w morzu, a większość jest taka jak wy. Celowo stworzyłem postać, która nie jest idealna, ale jak widać i tak wszystkie stanęłyście murem za jego kurewską żonką. Żal mi was prostytutki. Sam się na takie kobiety natknąłem, niestety nie jestem na tyle głupi, żeby się z takimi wiązać. Nie liczcie, że z tym waszym materializmem jakiś facet was pokocha. Każdy facet z głową na karku was rozpozna i nawet jak się z wami zwiąże, to będziecie dla niego workami na spermę i was będzie jak szmaty traktował. Koniec prowokacji. Żegnam wszystkie materialistki i prostytutki, pozdrawiam tylko te wypowiedzi, w których wyszli prawdziwi ludzie z krwi i kości, a nie tępe kurwy, ruchające się za siano. Nara szmaty

Gość hahahehe
"widzę, że idioci już krzyk podnoszą W większości to pewnie sami jesteście takimi nieudacznikami jak autor więc może stwórzcie sobie kółko wzajemnej adoracji." a ty co w zyciu osiagnelas ? pochwal sie :D

Gość ja też nie lubię być okradany
Dlatego oszukuję zus gdzie tylko się da!!!

Gość Carmen ...
Oczywiście, że nie jesteś i nie będziesz ... Nawet nie masz pojęcia o managerach ... to widać ...

Gość Carmen i jak się głupia
szmato czujesz??? A ty EwelinaEwa - też jesteś zadowolona , ze wyszedł z ciebie kurewski charakter...

Gość Carmen ...
Nie masz też w ogóle inteligencji ... Twoja rola mimo zakusów managera wyraźnie wykazywała tumaństwo ...

a ty co w zyciu osiagnelas ? pochwal sie weź mnie nie rozbrajaj kolejny baranie:D nie ja zakładam temat o swoim życiu wiec nie musze sie niczym chwalić. Zajmij sie lepiej swoim nędznym życiem, a nie wpierdalasz się do mojego.

Gość Carmen ...
Przecież to ja cały czas pisałam, że nie jest i nie powinien być managerem ... To Wy jedliście mu z ręki ... hahaha ...

Gość Stop prostytutkom
I nie zależy mi na byciu managerem. Jestem normalnym pracownikiem, moja kobieta też normalnie pracuje. Willa z basenem nie jest nam potrzebna, ale jak widać na Kafeterii prostytutki głównie interesuje u faceta kasa. Nawet jakbym się związał z taką jak wy, to bym ją traktował jak szmatę i spuszczał się jej na ryj i po ruchaniu w dupę chuja do paszczy wkładał. Bardzo łatwo was tu wkręcić. Oby wam się noga jakoś nie powinęła i faceci was nie zostawili. Wtedy dopiero ryk się zacznie, bo trzeba będzie do roboty iść albo obcym dawać dupy za błyszczyk i ciuchy

Gość Pozdrawiam materialistki
bo to dobre wory na spermę.... Łatwo udawać bogatego....a lecą wszystkie jak głupie. Fajnie jest....trochę szpanu i lasek w bród... Dobrze, że kobiety to materialistki, a nie intelektualistki, bo wtedy by się trzeba naprawdę wysilac, by taka jedną z drugą spermą wypełnic, a tak to proste jest

Gość Carmen ...
Jełopie sama jestem managerem ... stąd wiedziałam ... I skończ z tym rynsztokowym językiem ... rozumiem, że to Twoje środowisko ...

Gość Carmen ...
I sama zwalniam takich jełopów ...

mnie tam wszystko jedno kogo spermą wypełniam, byle tzytze miała OK. Może być i manager...byle nie była zbyt zasuszona

Gość Carmen... a w dupcie dajesz
łykasz ładnie??? Dużo płace!!!

Gość Stop prostytutkom
Manager to jest mocny w firmie. Ja na co dzień jestem zwykłym pracownikiem, w weekendy chuliganem i kibolem. I kiedyś takiemu menadżerkowi rękę w knajpie połamałem i obiłem ryj, bo za bardzo zaczął pajacować. Wśród ludzi ulicy takie pipki nie mają żadnych szans i nigdy wieczorem sami na ulicę nie wyjdą, bo się boją. Wszędzie autem albo taksóweczką, w nocny autobus nie wsiądą nawet, bo się boją

Gość Carmen ...
Wkręciłeś tylko swoich popleczników, którzy uwierzyli, że taki jełop może być managerem ... My od razu pisałyśmy, że nie ma takiej opcji, lub nie powinno być... Kto tu jest głupi?

Gość Carmen ...
Stop prostytutkom - teraz piszesz prawdę ... masz inteligencję głupka posługującego się łapami ... bo głową nie potrafisz ... dlatego musisz używać siły ...

Gość Stop prostytutkom
A manager menagerowi nierówny, bo część to wielcy liderzy zmiany zatrudnieni przez agencję pracy. Jak mnie kiedyś zwolnili za zbyt słabe wyniki w pracy (umowa o dzieło była), to na pożegnanie kopniaka sprzedałem takiemu menadżerowi i za ucho wytarmosiłem

Gość Carmen ...
Tak sobie właśnie Ciebie wyobrażałam bezszyjnego łysola z tępym spojrzeniem ...

Gość Stop prostytutkom
Jestem kibolem i jebią mnie menagorowie w lakierkach i różowych koszulach, co w środowisku twardych, prawdziwych mężczyzn boją się słowem odezwać i jak podchodzi do nich w knajpie paker cały w tatuażach to trzęsą portkami

Gość Stop prostytutkom
A bezszyjni łysole ruchają takie laski, o jakich chudy menago może pomarzyć. On za sex płaci, a kobieta mu daje dla kasy, ale nie czuje żadnego pożądania i ochoty na seks z nim, a do takiego łysola sama się do łóżka pcha i piszczy jak on ją w dupę zapina i jeszcze jej mało

Gość Carmen ...
Jak mają nie trząść, kiedy stają oko w oko z bezrozumną masą?

Ja to takie managerki jak Carmen to wywalam z chaty zaraz po seksie....nie będę takich zdir trzymał w domu do rana

Gość Carmen ...
Dlatego wierzę, że Twoja żona to wieśniaczka ... pusta i głupia ... Nie raczej o takich nawet nie marzą ... :D

Gość Stop prostytutkom
A Ty dajesz dupy dla kasy dyrektorowi z wąsami, a moja kobieta przynajmniej czuje do mnie pożądanie