Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka1987

cZY wstydzicie się siebie nago?

Polecane posty

Gość majka1987

Ja się przed moim chłopakiem wstydzę (rozstępy, celulit, opona). Nie wiem jak sobie z tym poradzić

Gość a ja się nie wstydzę

Gość ehhh dziewczyno
jestem 3 lata od CIebie starsza, więc teoretycznie powinnam się wstydzić jeszcze bardzoej... :P ale się nie wstydzę, bo zarówno cellulit jaki i oponę można zlikwidować, i dobrze wiesz, że to zależy tylko od Ciebie... ja się wzięłam za to, prawie rok ciężkiej pracy i masowania cellulitu co dwa dni, ale przynajmniej się nie wstydzę rozebrać

Gość kasia2020
Nie wstydź się . Jeżeli sprawy już tak daleko, że jesteście nadzy to znaczy, że on chce ciebie oglądać i nie przeszkadza mu rozstęp na udzie czy fałdki na brzuchu.

Od razu stawaj na raka. A tak poważnie, to wystarczy trochę mniej światła i git. A poza tym, nie ma czego się wstydzić, no chyba, że masz do czynienia z niepoważnym facetem. Na to, to już nie ma rady.

Gość a jaaaaaaa
cie rozumiem, mimo ze nie mam cellulitu i opony. mam jednak nadwage. co z tego,ze cycki C i gladkie cialo. ta nadwaga mnie dobija i widac ja w szczegolnosci na brzuchu. moj facet mnie uwielbia,ale ja sie nie rozbieram do konca, zawsze cos mam, chocby przezroczysty top :-p

Gość ja tak wstydzę się
Mój facet nie widział mnie nagiej od dwóch lat:( Chciałabym ale dosłownie ze wstydu zaczynam wtedy płakać:( Nie jestem gruba,taka w sam raz,wysoka ale co we mnie siedzi masakra.

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja wstydze sie rozbierac przed facetem bo mam owłosiony brzuch i plecy:((

Gość ja np boje sie okazywac uczuc
przy pierwszym chl oczywiscie bardziej sie wstydzilam,teraz podchodze do tematu tak jak ktos wyzej: jak sie nie podoba niech szuka innej,nie patrzy.skoro chce isc ze mna do lozka to znaczy ze odpowiadam mu fizycznie.w sumie to uprawiac seksu sie nie wstydzicie a piersi tak?ciekawe

Gość xerxes
zakocha się chłopak w zakompleksionej dziewczynie, zwiąże się a potem mu się dziewczyna nie chce pokazać, światło gasi i jak chce nagą kobietę oglądać to musi zdjęć na sieci poszukać... a jak już zacznie szukać, to przeważnie znajduje wyretuszowane z linijką laski, zaczyna was z nimi porównywać i wtedy dopiero się dzieje... Więc nie wstydźcie się dziewczyny i rozbierać się!!!

Ja się (siebie) nie wstydzę. Tylko czasami w łazience, jak spojrzę do lustra, to przez moment drętwieję widząc jakiegoś przystojniaka. Ale szybko się orientuję, to przecież ja. :P :)

Gość nie przed facetem nie
Mam dużo kompleksów i nie rozebrałabym się na plaży do kostiumu np., albo na basenie, ale rozbieranie się przed mężczyzną to co innego. Tu cellulit i oponka nie ma znaczenia, facet jak jest napalony w ogóle tego nie zauważy, raczej będzie mu przeszkadzać Twoje skrępowanie i zasłanianie oponki w łóżku. Miałam dobrego faceta, który mnie w tym utwierdził, zresztą może nie najlepiej na tym wyszłam, bo jeszcze przytyłam przez tą jego akceptację.

Gość ciekawska88
Płacząca perłami - czy na tym zdjęciu z Twojego bloga masz pierścionek zaręczynowy?

Gość do miss kafepolonia
ile masz lat?

Gość do miss kafepolonia
a w jakim wieku zaczelas sie nago rozbierac przed facetami?

Gość gość
Gdy dostałaś pierwszy wytrysk w mordę pewnie :))))))))))) czyli pewnie w wielu 89 lat