Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska-24

czy facet zaakceptuje nie-dziewice?

Polecane posty

Justynnnnka jak ze spowiedzią? to cudzołóstwo, jesli innemu juz sie mówi 'kocham', prawda? tez ide niedługo dla sumienia...

Na 84,56% jest prawiczkiem. 🖐️ "obyś miał rację i żadna inna go nie chciała, co jest mało prawdopodobne po tym, jak już sporo lasek bezczelnie przy mnie się nim zachwycało " To sprytna manipulacja mająca na celu odwrócić uwagę innych dizewczyn od kolesi naprawde wartych uwagi. :classic_cool:🖐️

Gość pzw to gejek
to nie szukaj odpowiedzi na takim forum dziewczyno/kobieto :O tu wylęgarnia zadżumionych prawiczków, kilka dziewic które prawią całymi dniami,rozwodnicy i rozwodniczki po 30tce i kilka zgrywusów ->to ja :D -< dostałaś odpowiedź i nie udzielaj się bo cię zjedzą słowami zgorzkniali forumowicze bo im samym w życiu nie lepiej dlatego tu siedzą z nudów

Gość zelek to sie pusc
jak powstrzymywanie sie od instyntkow to dla ciebie katolicka gadka

Gość Justynnnnnnnnka
no albo powiedz że uprawiałaś seks albo że byłaś blisko z chłopakiem każdy to i tak zrozumie. I nie bądz dla siebie aż tak surowa, bo 95% chodzących do spowiedzi ma z tym problemy. Nikt nie jest idealny... Powodzenia życzę :) Ja się nauczyłam jednego, juz nigdy nie zrobię niczego wbrew sobie. Nigdy.

Gość pzw to gejek
zelek sama sobie zaprzecza poczytaj kilka roznych tematow :O 😴🖐️

"ponieważ....? o ile pamiętam, nie zostałeś wyróżniony i nie zaszczyciłam Cię jego zdjęciem " Ponieważ normalny facet nie wytrzymałby bez kobiety, tym bardziej jeżeli juz zasmakował seksu. A zatem albo jest gejem, albo jest zakompelskionym prawiczkiem. :o🖐️ Innej opcji nie ma, bo jaki facet jedzie tyle czasu na zranieniu rzez kobiety? :D🖐️ "dziwne, bo ja zawsze udawałam, że go totalnie olewam - więc po co mi to mówiły?" I własnie dlatego skierowały Twoją uwage na niego, mysląc, ze nie lecisz na goscia. Dzięki temu mają mniejsza konkurecję u prawdziwych ciach. :classic_cool:🖐️

moze faktycznie. wrzucaja mnie tu to do jednego wora z dewotami, to do drugiego ze szmatami. chyba nie ma tu czego szukac. mam rodzine, przyjaciół, a o tym bedzie wiedziec tylko mój chlopak. powinnam chyba sama nad tym pomyslec i poukładac sobie na nowo.kazdy czlowiek jest suma tego co w zyciu przezył. dzieki Justynnka, dokładnie nic wbrew sobie. gdyby doszlo do slubu, moze juz mysałabym o rozwodzie. czas pokaze. mój chlopak jest teraz w anglii. spotkamy sie znowu za pare tygodni. powiem mu i zobaczymy. moze to juz ten jedyny, a moze nie. Tobie tez powodzenia, nie jestes sama w takiej sytuacji.

Gość Justynnnnnnnnka
Myślę że jak Cię kocha to na pewno to zrozumie. Ale ja żałuję że niestety mój mąż nie będzie tym pierwszym . Ale takie życie. Mam nadzieję że się ułoży dobrze i dla Ciebie i dla mnie. Powodzenia i pozdrawiam!!!

Gość pzw to gejek
trzymajcie sie Justyna i Kasia nie jestescie hipokrytkami jak ci psychicznie skrzywieni pozostali wypowiadajacy sie w temacie , nick pomijam :classic_cool: 🖐️

oby sie ułozyło. nikt nie wie co tam na nas czeka w przyszłosci. a chce miec meża, normalna rodzine, dzieci i mam wyobrazenie swojego szczescia. rozumiem to, szkoda ze mój maz nie bedzie pierwszym, no ale tak sie stało. ale i tak bedzie dumny ze ma mnie, a nie kogos innego:) pozdrowienia i zycze Ci jak najlepiej. dziekuje za pare wartosciowych postów, no i tez dziekuje za pozostałe, co nie zabije to wzmocni, a psychike mam słabą ostatnio. pozdrowienia i trzymajcie sie ciepło.

Gość do Justynnnnnnnnka
a ty bylas jego pierwsza (meza)?

Cieszę się, że jako jeden z pierwszych zauważyłem, że oferma to sfrustrowany kretyn :D.

Gość Justynnnnnnnnka
nie za bardzo rozumiem pytanie?? Jeśli chpodzi o chłopaka z którym straciłam dziewictwo? Nie nie byłam jego pierwszą. Miał wczesniej chyba z 5 czy 6. Myślę że za bardzo nie docenił tego że spac z dziewica.

Gość do Justynnnnnnnnka
chodzi o meza. czy maz przed toba jakies mial?

Gość Justynnnnnnnnka
ale ja jeszcze nie mam męża...

Gość do Justynnnnnnnnka
chodzi o obecnego chlopaka

Gość Justynnnnnnnnka
mój obecny chłopak to ten z którym spałam. Jest daleko, nie wiem co z nami będzie, bo rzadko się odzywa i nie przyjechał mnie jeszcze odwiedzić...

Gość Justynnnnnnnnka
więc ustaliliśmy że będzie co będzie. Więc jak mi powie jednego dnia że ma inną dziewczyne to się nie zdziwie... Zresztą może i mnie miłość spotka, albo chociaż chłopak któremu się spodobam i chociaż mi odpisze na smsa, nie tak jak obecny... Ale ja już się z tym pogodziłam.

Zielony Żelek - Wiem, że Tobie wszystko jedno co ktoś o Tobie pisze i wie na Twój temat, ale po pewnym temacie, którego jesteś autorką łatwo domyślić się kim jest ten Twój tajemniczy mężczyzna, w którym jesteś zakochana (zauroczona, zafascynowana - zwał jak zwał, bo nie wiem kim jest dla Ciebie). Ja domyśliłam się. A po wpisaniu w google łatwo dowiedziałam się więcej. Skoro ja, niezbyt często ostatnio czytająca forum byłam na tyle domyślna, to inni też będą. Niby nic złego, ale ktoś może użyć tego przeciwko Tobie. Znam kilka historii z forum gdzie było ujawnianie nazwisk i ingerowania w życie prywatne za sprawą tego co napisało się na forum. To taka moja mała uwaga w ramach podziękowania za coś, kiedyś :) a nie że wtrącam się. Jeśli Ci to nie przeszkadza, że ktoś dowie się imienia i nazwiska tego 37 czy 38 letniego mężczyzny ( a ja dowiedziałam się) to w porządku ... Ja np nie chciałabym, aby ktoś wiedział o mnie i o moim życiu prywatnym zbyt wiele. Mam nadzieję, że będziesz wiedziała o którym topiku mówię. 🖐️

Gość łukasz 1991
ja bym nie chciał takiej

Gość mateusz 1991
zgadzam się z tobą ja takiej też bym nie zaakceptował

Gość mateusz 1991

Gość mateusz 1991

Gość Justynnnnnnnnka
jeśli to dla was takie wazne to radzę szukać w miarę szybko dziewczyny bo niestety z wiekiem coraz trudniej... coraz więcej dziewic przestaje nimi byc, i coraz więcej wychodzi za mąż szybko. Ale wy chyba młodzi jeszcze:) powodzenia!

Gość mateusz 1991
więcej nie znaczy cze wszystkie xD

Gość Justynnnnnnnnka
no to na pewno :) Ale chyba ten wyznacznik nie jest jedyny, jeszcze chyba musi się spodobać, mieć podobne zainteresowania czy cokolwiek, nie? To chyba norma U mnie juz na wstępie połowa odpada bo mi się po prostu nie podobają z wyglądu.