Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl_UK

Jestem w ciazy? Peknieta gumka?

Polecane posty

Gość Girl_UK

Wczoraj kochalam sie z moim narzeczonym na ostro od tylo :D, i jak wyciagnal chlonka to mial duzo spermy w zbiorniczku, i dotknal gumke i poczul soczek :/. I nie wiemy czy prezerwatywa pekla czy to byl moj soczek czy jego :D. Dobrze zalozylam prezerwatywe, zawsze sie tak kochamy nawet szyciej i nigdy nam nie pekla, zawse sprawdzam czy sie nie zsunela itp, jestesmy raczej zawsze ostrozni ;). Wczoraj ktos mi powiedziec ze to byl moj soczek :D bo mam dni plodne i moj sok moze sie zmieniac, bo moj chlopak sprawdzil moja pochwe i powiedzial mi ze zobaczyl we mnie soczek byl bialy jak jego sperma, to moze i to byl moj bo mialam dni plodne. :/ Dodam ze to byl DUREX EXTRA SAFE. NIe wien i jestem zalamana a raczej zawiedziona :( Potem po 4 godzinach zrobilismy to jeszcze raz i wyciagnal czlonka i nic nie bylo na gumce a w srodku mial tylko odrobinke spermy Co myslicie? Nie dolujcie mnie glupimi komentarzami od razu mowie .

Gość łomatkococaglupiababa
o moj boże....co za opis, moj soczek....jego soczek...sprawdzil cipke...jezu zaraz zwymiotuje, co za głupa baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość soczek-
wsadź sobie w dupe opis....kurwa soczku jebany

Gość Girl_UK
Wiadomo bylo ze po polakach mozna bylo sie pomocy spodziewac. Co moj partnetr nie moze mi cipy sprawdzic bo co? lol jak nie pasi wam to fuck off. Sie wystraszylam to sparwdzil, zreszta co mam sie wam tlumaczyc, szukam tu pomocy nie przeklenstw . POlacy zasrani jelopy po podstawowce, ta zwymiotujesz jasne jakby ci sie spuscil to bys zrzygala sie, sama/sam jestes glupia/glupi. Ta glupia jestem bo mi sprawdzil, boze drogi, Ale z was jelopy chuje nie mozna sie spytac bo juz wszeszczo jelopy glupie POLSKIE CHAMY KURWA SIEDZCIE W TEJ SASRANEJ POSLSCE I GNIJCIE BEZ GROSZA ! a PISALAM K**** BEZ durnych komentarz mi tu, kurwa nie kapuja po polsku to moze po angielsku napsiac? Sorry raczej nie zrozumiecie :D lol

Gość Girl_UK
A jak mam swoj sok nazwac, co sie czepiasz glupia bago , tak spraedzi cipke lool, a co nie moze wkoncu moj narzecony. FUCK U kurwa fucking polish cunt .

Gość Girl_UK
CO ci przeszkadza ze soczek, lepiej brzmi niz sperma , fucking polish bitch fucker, nienawidze polakow . Sam se w dupe wsadz kutasa lub cipe, jesli ci nie pasi to czemu komentujesz fuck off than .

To wypier dalaj na forum dla Anglików. Co, języka nie znasz? Czy może tam osrać nawet by Cię nie chcieli?

Gość lomatkocozaglupiababa
tak sie sklada kochana ze ja takze mieszkam w anglii, ale nie robi to na mnie duzego wrazenia...pisalam do ciebie bo twoj post jest tak oblesny ze szkoda gadac....nie potrafisz opisac to inny, jezykiem????a tu kurcze jakies soczki, sluzy cipki ...jezu ....zygac sie chce....

Gość Krakowiankaaa
No kochana jak ty już jesteś "Girl" to na pewno znajdziesz forum w UK :-) Do tego wulgarna jesteś że ho ho ....

Gość Krakowiankaaa
Acha i uważaj Żebyś ty nie zgniła w tej Anglii bez grosza :-(