Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A.Kmicic_

juz wszyscy poszli

Polecane posty

Gość wesołych świat
jeju co ja bym chciala dostać na święta ?? coś nie drogego i fajnego ,jak mi nic do szczęścia nie jest potrzebne, jestem najedzona , wyspana, zakochana i po co mi jeszcze prezenty!

Natalka....dawania.....prezentow??? hmmm....moze i ja sie zalapie .. ehhh...poarzyc dobra rzecz...:(( wesolych......to raczej nic ci juz nie trzeba :P

A ja bym chciała wiedzieć, że wszyscy dostaliście na święta to, co chcieliście. Czemuż, ach czemuż nie kojarzę lizaków świątecznych :O

malo wymagajaca jestes malo dostaniesz, ja chce po choinke nowe porsche albo faceta ktory mnie pokocha zaradnego z duzym penisem, moj chlopak juz dostal moj list wiec decyzja nalezy do niego

Gość wesołych świat
A ja swojemu chlopakowi kazałam zawiązać czerwoną wstążkę na głowce ;)))))))) i to mi wystarczy ;)

natalka.....calkiem szczerze to napisalas,widac ze raczej nie lubisz niespodzianek :) wiesz co Ci trzeba...:P ja na Swieta chcialbym dostac gwarancje ze bede pracowal wiecej...

zupka.......ja taki sam jestem,ale w stosunku do faceta to jest ok,kobiecie zawsze trzeba cos kupic.....nawet drobnego cos np.: 25 cm wibrator????? :P:P:P

a ze napislem 25 cm.....juz taki mam charakter ze lubie zeby zostalo niz ma braknac:) z gorzalka mam to samo....po co pozniej jezdzic po pijaku,nie??/

O, może i miałby zastosowanie, np. jako stoper do drzwi :D Wiem, popularny... ale ja staroświecko obstaję przy książkach i biżuterii ;)

moglby rownierz sluzyc do samoobrony!!! ksiazki i bizuteria......no coz,jest w czym wybierac....:)))

Albo do samoobrony. O tym nie pomyślałam :) Już widzę oczyma duszy mojej taką scenkę. Książki i biżuteria są o tyle łatwe w użytkowaniu, że cieszy mnie każda ;) Stąd mam dużo książek i trochę mniej biżuterii. Im dłużej myślę, tym bardziej nie wiem, czego mogłabym sobie życzyć. Może tego jednego, szczególnego pierścionka... Ale to raczej nierealne :D więc znów dylemat.

masz na mysli taki z diamentem,czy tez diamencikami w oprawie zlotego zlota........oczywiscie zareczynowego????

bialy jest w porzadku lepszy niz czarny chociaz czarny jest zazwyczaj wiekszy, ale i tak wole bialego szkoda ze biale takie zabiedzone maja rozmiary

Natalka.....ja z nimi pracuje od wielu lat i czesto razem bierzemy prysznic po pracy,nie wierz we wszystko co pokazuja w tv :D zreszta najwiekszego mial bialy facet, wiec........:P

Gość rzyc kojarzy mi sie
nik tu nic nie napisal....tak jak przypuszczalem :D