Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpychający

Czy można wybaczyć?

Polecane posty

Gość odpychający

Witam Drogie Panie, Wiem że to forum dla kobiet ale to wlaśnie Wasze zdanie chciałem poznać. Jak ktoś chce nich się naśmiewa z moich gorzkich żali, I don't care... Mam 26 lat, niedawno (w lutym) poznałem świetną dziewczynę. Jest młodsza odemnie o niecałe 7 lat. Różnimy się diametralnie. Inna muzyka, inny styl nawet lubimy inne używki jeżeli wiecie co mam na myśli. Ale mimo wszystko byliśmy razem. Nawet mieszkaliśmy ze sobą miesiąc. Tylko miesiąc ponieważ mieliśmy się przeprowadzić do innego, tańszego mieszkania jak tylko skończę tam remont. W każdym razie ona bardzo się starała, a ja, im bardziej okazywała mi uczucie, tym bardziej ją odpychałem od siebie. Za pierwszym razem jak chciałem z nią zerwać to bardzo płakała. Zastosowałem wszystkie możliwe wymówki że różnica wieku, że to, że tamto, bla, bla, bla... Nie odeszliśmy od siebie, ale w dalszym ciągu nie mogłem otworzyć przed nią swojego serca. Za drugim razem jak sugerowałem rozstanie ona już chyba miała dość. Powiedziała że czuje do mnie coś więcej niż tylko sympatię. A ja co? A ja nic. Milczałem jak zaklęty, nawet kiedy ze łzami w oczach wysiadała z samochodu i poszła do siebie do domu. Dopiero jak coś tracimy to poznajemy wartość tego co mieliśmy. Bardzo chce wrócić, ale mówi mi że potrzebuje czasu, że teraz chce być sama, ale może za jakiś czas... Nie wiem co robić, co myśleć... Trzymam się kurczowo tej nadziei jaką mi dała. Chcę to wszystko naprawić, przytulić ją i powiedzieć jak gorące jest uczucie które do niej żywię. Czy można wybaczyć, to co narobiłem? Czy można do kogoś wrócić kto tak bardzo ranił przez tyle czasu?

Gość mam również 26 i dobra rada
szczerze , Ja jestem głupi ale ty jesteś kretynem , że też kobieta chciała się z Tobą spotykać :O Miałeś swoje 5 min dałeś ciała to nie psuj dziewczynie życia .

Gość Kto-pyta-nie-błądzi
Być może będzie w stanie Ci zapomnieć to czy tamto, ale ona jest młodsza od Ciebie i trochę inaczej myśli.