Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIEKNOOKAAA21

CHLOPAK MNIE OKLAMAL CZEMU TO ZROBIL POMOZCIE , DORADZCIE

Polecane posty

Gość PIEKNOOKAAA21

hEJ WESZLAM TUTAJ GDYZ MAM PEWIEN PROBLEM, JESTEM Z CHLOPAKIEM, JESTESMY Z INNYCH MIAST, ON JEST STARSZY ODEMNIE, CHCIALAM ABYSMY RAZEM SPEDZILI TEGOROCZNEGO SYLWESTRA. oN OCZYWISCIE SIE ZGODZIL ZE SPEDZIMY GO RAZEM CHYBA ZE COS MU WYPADNIE ZWIAZANEGO Z PRACA. dZISIAJ DOSTALAM OD NIEGO SMSA Z TRESCIA ZE JEST NA SZKOLENIU W NORWEGII I PYTAL SIE CZY GO NADAL KOCHAM CZY NIE ZAPOOMNIALAM O NIM? ODP ZE NIE , CALY CZAS O NIM MYSLE I GO KOCHAM TYLKO MIALAM OSTATNIO TROCHE RZECZY NA GLOWIE I WIEDZIALAM ZE ON JEST ZAJETY JAK PRACUJE I NIE CHCIALAM PRZESZKADZAC. oKLAMAL MNIE Z TYM SZKOLENIEM ZAGRANICA- MYSLAL ZE NIE ZNAM SIE NA ZAGRANICZNYCH POLACZENIACH, MAM ZNAJOMYCH ZAGRANICA I PISZE Z NIMI OD CZASU DO CZASU I WIEM ZE OPLATA ZA SMS WYSLANY ZAGRANICE WYNOSI 60 GR A U MNIE Z KONTA POBRALO 20 GR. AAA I NUMER KIERUNKOWY SIE NIE ZGADZAL, BO BYL POLSKI I JA WYSLALAM NA TEN SAM NUMER W KTORYM W POLSCE SMSUJEMY I ON DOSZEDL. oD RAZU SIE SKAPNELAM ZE ON MNIE KLAMIE Z TYM SZKOLENIEM, NIE JEST ZAGRABNICA TYLKO W POLSCE:( NIE PISALAM PO POLUDNIU DO NIEGO, NARAZE JEST CISZA. SPYTALAM SIE TYLKO JAK Z NASZYM SYLWESTREM? FACET ODPISAL ZE NAJPRAWDOPODBNIEJ WROCI I SPEDZIMY GO RAZEM. ALE MNIE DZIWI JEDNA RZECZ : DO SYLWESTRA ZOSTALO POLTORA TYGODNIA A ON MI NIE POTRAFI DAC JASNEJ ODPOWIEDZI. OBIECUJE ALE NIE NA 100% DZIS WYSKOCZYL Z TYM ZAGRANICZNYM SZKOLENIEM, NA MOJE PYTANIE KIEDY WRACA W SMSIE- NIE ODPOWIEDZIAL:( NIE WIEM JAK POWINNAM TERAZ POSTAPIC , CO POWINNAM MU POWIEDZIEC. PROSZE PORADZCIE MI CO MAM ZROBIC, WYPOWIEDZCIE SIE CO O TYM SADZICIE, CZEMU ON KRECIL????? PO CO TA CALA SZOPKA Z TYM WYJAZDEM ?????

Gość PIEKNOOKAAA21
AAA WLASNIE SPRAWDZILAM W NECIE - NUMER KIERUNKOWY DO NORWEGII JEST +47. NATOMIAST JAK SKASOWALAM JEGO NUMER Z KSIAZKI I SPRAWDZILAM W SKRZYNCE ODBIORCZEJ TO POJAWIL SIE NUMER KIERUNKOWY +48 CZYLI POLSKA

Gość dsdsfds
wyłącz caps-lock !

Gość rttttteeee
napisz mu, ze wiesz, ze Cie oklamuje, ni9ech nie mysli, ze jestes glupia i ze moze z Toba jak mu sie podoba. i powiedz, ze albo da Ci rozsadne wytlumaczenie, ktore go usprawiedliwi9 albo sie pozegnacie

Gość PIEKNOOKAAA21
masz racje tak powinnam mu napisac, on zachowal sie okropnie. obawiam sie ze po prostu szuka wymowki aby nie spedzic tego sylwestra ze mna, bo moze ma inna laske na miejscu u siebie w miescie.

Gość rttttteeee
nie chce Cie martwic, ale wyglada na to, ze ma inna laske. Sama przechodzilam przez cos podobnego. napisz mu, niech nie mysli, ze moze sobie pozwalac na takie manewry

Gość rttttteeee
ltylko nie pisz jak do tego doszlas, zeby nie myslal, ze on jest centrum swiata a Ty nie masz nic innego do roboty jak zastanawiac sie gdzie on sie znajduje

Gość i tak się zastanawiam
widzę problem głupiej 15.. no może 16

Jeżeli chodzi o koszt smsa o się nie znam, ale kierunkowy na komórkę nie zmienia się po przekroczeniu granicy. Kierunkowy na Norwegię będzie miala komórka w norweskiej sieci. Numer w polskiej sieci na całym świecie będzie mial kierunkowy +48

Gość twarzzzzzz
nie pisz. DZWOŃ. i wszystko mu wygarnij i najlepiej powiedz na koniec, że ten kolega który od trzech lat śmiertelnie na ciebie leci zaprosił cie na sylwestra i nie musisz nikogo błagać żeby z toba na niego poszedł :)

Gość rttttteeee
tak, nr.kierunkowy sie nie zmienia, ale (tak ja zrozumialam) autorka chciala powiedziec, ze facet pisal NIE ze swojego numeru, a gdy mu odpisala na JEGO numer, do sms doszedl... ale mo0ze ja zle zrozumialam

Gość rttttteeee
nie pisz o zadnych kolegach- to dziecinne.

Gość slonk-o
jezell dzwoni z nr Polskiego nr kierunkowy sie nie zmienia... a koszt połaczen za sms wynosi różna stawke ...zalezy od operatora.Ja mialam rowniez sytuacje ,ze na niektore nr pobieralo mi 20 gr a z innej sieci 60gr,wiec tak do konca nie wiesz czy Cię okłamuje... po prostu wyjasnij to z Nim.

Gość rttttteeee
jesli chodzi o koszty to sie nie orientuje Ty, moze rzeczywsicie chlop nie klamie i tam jest, a laska sie nakreca bez powodu :D

Gość This is it.
I po co zadajesz się z tym padalcem Pewnie jest przystojny

Gość zostaw drania

Gość rttttteeee
zadzwon do niego, i rozmawiaj o glupotach i pozniej na podstawie wykorzystanych minut (i kosztu) bedziesz mogla stwierdzic czy jest zagranica czy nie. proste

Gość zostaw drania
niewart jest ciebie.Zostaw gowno zanim zacznie zasmierdzac ci twoje zycie

Gość PIEKNOOKAAA21
on pisal ze swojego numeru- ten sam numer na ktory pisze z nim codziennie. nie wiem co o tym myslec, akurat teraz wyjecahl 21 grudnia? dziwne to jest

co wy tutaj wygadujecie!! dziewczyno nic mu nie pisz bo zrobisz z siebie idiotke!! ja jestem w Niemczech moj facet teraz jest w Indiach na delegacji i jak do mnie dzwoni z Niemieckiego nr to kierunkowy jest jak do Niemiec nie jak do Indii..

Gość zostaw drania
PRZESTANCIE DORADZAC DZIEWCZYNIE GLUPOT !!!!!! Badz rozsadna i popatrz na to wszystko z " zimna glowa" - to niema sensu - na co liczysz dziewczyno? Chcesz zrobic z siebie idiotke???

Gość rttttteeee
no, ale co jesli facet nie klamie? wez, zadzwon do niego "co slychac" itp a pozniej zobacz na koszt polaczenia

zostaw chooja wygarnij mu wszystko, potem przeczytaj w necie co to jest roaming :o wtedy zaczniesz sie sama z siebie smiac bo jak narazie to tylko inni sie napierrddalaja z ciebie

Gość taka jedna oszukana
a czy on nie ma przypadkiem na imie Szymon ?>??????????

Gość kobitka 36
może zadzwoń do jego rodziców jeśli z nimi mieszka,przedstaw się jako koleżanka ,poproś go do telefonu,zobaczysz co powiedzą.A może on jest żonaty?

Gość This is it.
ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO ZOSTAW GO

Gość slonk-o
nie wyciągaj pochopnie wniosków,jezeli nie masz pewnosci czy Cie okłamuje... a jezeli masz wątpliości moze przeczekaj na dalszy rozwój sytuacji...Jezeli bedziesz czujna na pewno zauwazysz czy jest w stosunku do Ciebie w porzadku....a moze po prostu poczekaj aż wróci i powiedz o swoich wątpliwościach...Jeżeli nie będzie z Tobą szczery daj sobie spokój...

Gość PIEKNOOKAAA21
to moze zaczekam do tego sylwestra , czy cos bedzie kombinowal? no macie racje teraz zaczelam watpic ze jest w polsce. nie znam sie na roamingach , zieki za uswiadomienie, co teraz zrobic????

Gość PIEKNOOKAAA21
powiem wam tak- moze na razie nie robic mu awantury tylko poczekac na rozwoj wypadkow - zawsze zdaze go zostawic, w koncu do sylwestra zostalo 1,5 tygodnia. Ale mi smierdzi to ze szkolenie przed swietami bozego narodzenia??? jak nad tym mysle to uwazam ze kreci

moj facet od dwoch tyg jest w Indiach i co ja mam powiedziec?? wroci dopiero w srode.. wiesz w dzisiejszych czasach pracodawca nie liczy sie z pracownikiem..