Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIEKNOOKAAA21

CHLOPAK MNIE OKLAMAL CZEMU TO ZROBIL POMOZCIE , DORADZCIE

Polecane posty

Gość PIEKNOOKAAA21
dobrze narazie sie wstrzymam nie bede robila zadnych pochopnych dzialan, zobacze jak sie sytuacja wyklaruje. no bo jezeli naprawde tam jets to sie wyglupie. i moze sie na mnie znowu zawiesc, bo ja czasmi odpierdzielalam a on zawsze dawal mi szanse bo nie potrafil bezemnie wytrzymac, dziekuje za rady:)

Gość moj chlop
tez duzo jezdzi na szkolenia zagraniczne i zwasze wiem o tym ze moze jechac na min. miesiac przed, pozniej to potwierdzaja albo nie. no a na tydz przed to juz wie na bank wiec dziwny ten Twoj... tak z dnia na dzien. a poza tym juz sobie wczesniej zalatwil albibi : 'spedzimy razem swieta jak nic mi w robocie nie wypadnie' i jakos dziwnie wypadlo. no nie wiem, sama ocen

Gość moj chlop
a i polski nr telefonu komorkowego ma ZAWSZE kierunkowy +48, niezaleznie gdzie sie znajdujesz na swiecie. a i polaczenie powinno byc w normalnej cenie, tylko on kiedy odbiera, placi dodatkowo za to polaczenie tzn. placisz z karty ty i on

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość PIEKNOOKAAA21
wyjasnilo sie, dzisiaj mi napisal ze wraca z zagranicy, wieczorem sie odezwie. Czyli nie bedzie tam siedzial w swieta i sylwestra:) Zobacze jak sie wszystko potoczy, bede cierpliwie czekala, dziekuje za rady:):)

Gość wesołych świat
napisz później co sie wydarzy

Gość kapiczka71
kopnij hooja w dupę nie jest Ciebie wart tylko coś ściemnia j..aniec

Gość cmentarna oragne342
nie ufasz mu... jestes taka sama jak moj facet...gdy poszlam na spotkanie z kolezanka, nie wierzyl mi ze jestem z jakas kolezanka tylko myslal ze z jakims frajerem, plakal mi przez tel, kazal robic zdjecia pokoju kolezanki i mu wysylac(!), kazal dac kolezanke do telefonu...chory!!! taka sama jestes ty!nie wiesz co i jak a juz swojego chlopa o zdrady podejrzewasz itp.

Gość wesołych swiat
do cmentarnej .Ty masz dziewczyna nierówno pod sufitem

Gość cafe z kafe
.. ,,, ,,, nr na komorke polska za granice bedzie +48 . . koszt za smsa jesli wyslalas na polska komorke tez bedzie normalny (czyli 20 gr) do znakomych piszesz zapewne na zagraniczne komorki i dlatego placisz 60gr (ja tez tak mam) . . chlop cie nie oklamuje a ty sie nie znasz...!!!!!

Gość z tym kierunkowym to nie
wiem,ale z kasa za smsa to nie masz racji. ja za smsa w sieci mojej do kogos w pl place 20gr a do kumpeli, ktora jest za granica prace 12gr:D wiec wcale nie musi byc drożej niż za smsa w kraju:)

Gość PIEKNOOKAAA
MIalam wam dac znac jak sie potoczylo wiec tak: napisal mi wraca do kraju, obiecal ze zadzwoni odezwie sie po 14, do dnia dzisiejszego sie nawet do mnie nie odezwal, zauwazylam ze pisze mi smsy o tresci zadzwonie do ciebie np po 14 i jest cisza, ja se oczywiscie nie narzucam, bo to nie ma sensu. co o tym myslicie??? cmentarna-- wspolczuje ci chlopaka, tez uwazam ze to jest chore. Ale moje obawy nie wziely sie z ksiezyca tylko z tego ze on niby caly czas jest zapracowany i nigdy nie ma mozliwosci spedzic ze mna calego dnia, dlatego wymyslilam tego sylwestra, ze wtedy bylibysmy razem bo raczej w sylwka nikt nie pracuje, jedno jest pewne za tydzien sylwester a facet siedzi cicho. Nie wiem co o tym sadzic?? Na razie nie bede panikowala poczekam do jutra w koncu jest wigilia.

Gość pewnie jest zonaty

Gość PIEKNOOKAAA
Mi tez tutaj cos smierdzi, powiem wam tak ocencie to, on sie caly czas mi wypieral ze kogos ma to byl powod tego ze zerwalam z nim , podejrzewalam ze ma kogos, jednak po misesiacu rozstania wrocilismy do siebie a on zapewnial mnie ze jest wolny. Wrocilam do niego niedawno , szly swieta -- chcialam to sprawdzic, dlatego zaproponowalam wspolne sppedzenie sylwestra, i milo ten wieczor zakreslilam pewnymi plaanmi, wiekszosc facetow w sylwestra nie pracuje i chetnie by spedzilo ten czas ze woimi laskami. A on napisal mi w poniedzialek wtedy tego smsa ze jest zagranica, potem pisal ze po 14 sie odezwie i tesni- nie odezwal sie, na drui dzien napsal ze wraca do polski i znow obiecanki ze odezwie sie po 14 i cisza do dzisiaj. podejrzewam ze jest zonaty i teraz siedzi w domu. w poniedzialek pisal ze najprawdopodobniej spedzimy razem sylwka, a dzisiaj jest cisza. mi tu to wszystko smierdzi

Gość PIEKNOOKAAA21
Hej wstyd mi to piisac, ale ten dupek nawet sie do mnie dzisiaj nie odezwal, dzisiaj jest wigilia?? i co??? olal mnie:( To inni moi koledzy z ktorymi sie tylko przyjaznie sla mi wierszyki zycza wesolych swiat, chyba zostawie tego dup** a dam szanse innemu chlopakowi ktoremu naprawde bedzie zalezalo. co za swinia:(

Gość ILASKA
No cóż. nie zwracaj uwagi na to co facet mówi i pisze, tylko co robi. jesli jest niesłowny znaczy ze nie bardzo mu zalezy. ale tutaj rzeczywiscie cos jest nie tak... trzymaj sie i raczej o nim zapomnij. :O

Gość PIEKNOOKAAA
Sluchajcie, napisal do mnie dopiero dzisiaj smsa o tresci : ze choruje na grype ma 39 stopni i ze teskni. Co o tym sadzicie??

Gość wesołych swiat
wyraźnie widać,że coś kreci,moze byc żonaty dużo na to wskazuje ,mam nadzieje że niejesteś w nim zakochana?

Gość dziewczyno ten facet
robi Cię w bambusa, nie widzisz tego? Przeczytaj jeszcze raz wszystkie Twoje wypowiedzi. Jasno z nich wynika, że ten facet Cię olewa. Radzę Ci przeprowadzić z nim szczerą rozmowę, lub przeprowadzić małe śledztwo, czy on nie jest z nikim innym związanym. Albo jedż do niego i go sprawdż. Zakochany facet tak się nie zachowuje. Zakochany facet jest ze swą dziewczyną w dniu świąt i w Sylwestra, a jeśli nie może być, to chodż dzwoni, składa życzenia itp. Przejrzyj na oczy dziewczyno i nie marnuj se życia.

Gość anita 333
co tam słychać u Ciebie Autorko?

Gość ddd ccc
hop hop

Gość PIEKNOOKAAA21
Hej przepraszam ze tak pozno odpisuje tutaj wam, ale mialam troszke na glowie , a pozniej po prostu zapomnialam o tym topiku. Wiec wtedy co mi napisal ze ma goraczke 39 stopni, doradzono mi abym tego samego dnia do niego zatelefonowala , wykonalam serie kilku polaczen, oczywiscie nie odebral, potem zadzwonil do mnie - ale po 2 stronie nikt sie nie odezwal, cisza byla przez kilka sekund i sie wylaczyl, wtedy sie wkurzylam i wylaczylam telefon, probowal do mnie pisac abym puscila sygnal ze wszystko jest ok. dziewczyny pozniej postanowilam w koncu wziasc sprawy w swoje rece i wyjasnic to, uznalam ze nie ma sensu siebie oszukiwac i musze dotrzec do prawdy. poprosilam mojego dobrego kolege aby go po prostu wysledzil no i wysledzilismy i sie okazalo ze gosciu byl zonaty, wogole krecil z danymi osobowymi, okazalo sie ze nie jest z zadnego gdansa tylko z wejherowa i robi zone w jelenia:( Jak sie o tym dowiedzialam z miejsca go zostawilam, powiedzialam mu ze to koniec, on sie oczywiscie wypieral ,mowil ze chce byc ze mna az zzona jest w separacji, cala sytuacja go smieszyla, byl po prostu bezczelny , nie wytrzymalam i mu powiedzialam ze jak nie da mi spokoju to poprostu pogadam szczerze z jego zonka ania. Jak to uslyszal zamilkl na kilkanascie sekund i obiecal mi ze da mi spokoj. Ciesze sie ze wzielam sprawy w swoje rece i kopnelam tego dupka w tylek, uwazam ze i tak nic by z tego nie bylo , a nie zamierzam budowac swojego szcescia kosztem cudzego. Skoro ma zone to niech pilnuje zony, bo to jej obiecywal milosc i wiernosc. A na swiecie jest tyle fajnych i wolnych facetow i uloze sobie zycie od nowa. Wiec mieliscie racje robil mnie w bambusa. niestety , ja z tej lekcji wyciagne wnioski i bede juz napeno madrzejsza. Dziekuje za rady jakie tu otrzymalam:)