Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiciiaa

Problem z jelitami ??

Polecane posty

Gość Kiciiaa

Co moze byc spowodane tymi objawami?? Objawy: - Przez ostatnie kilka dni mialam silne bóle brzucha. Do tego dochodzila biegunka. Meczylam sie caly dzien i noc. - Przy oddawaniu stolca czesto zauwazam sluz. - W ostatnich dwoch miesiacach zauwazylam u siebie wieksza potrzebe oddawania moczu teraz doszedl takze ból w prawej czesci podbrzusza. - Czasami miewam zgage. - Zdarza sie ze zaraz po zjedzeniu czegos odrazu ide do toalety, przewaznie dzieje sie tak rano, rzadko kiedy miewam zaparcia. - Czasami czuje smieszne burczenie w brzuchu. - Szybko sie mecze, a wtedy czuje klócie. W sierpniu, w nocy dostalam bardzo silnego bólu podbrzusza po prawej stronie do czego dochodzily wymioty, myslalam ze to wyrostek, nastepnego dnia ból zmalal i pojechalam do szpitala tam zrobili mi badani krwi i moczu i powiedzieli ze to nie wyrostek i ze wszystko jest ok i jakby bóle powrocily to mam wrocic. Nie wiem kiedy ale juz dosyc dawno temu pojawil mi sie guzek na odbycie (hemoroid). Dodam ze nie zazywam zadnych lekow.

Gość magnolia323
Kup sobie Lacidofil, a Twoje dolegliwosci mina.Miałam kiedys tak samo, ale moj lekarz rodzinny powiedział, ze mam przez 2 tyg. brac Lacidofil a jak po tym czasie nie bedzie poprawy to mam sie zgłosic na badania. Jednak nie musiałam, bo Lacidofil pomogł. On odbudowuje flore bakteryjna nietylko po antybiotykoterapii, ale w ogole działa leczniczo na jelita., spróbuj