inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Nikt nie jest zadowolony z tego powodu? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Jak zwyklae ja jestem bardzo rada z tego powodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyyyyypierdalaj Napisano Grudzień 22, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 A do końca świata zostały już tylko dwa lata, 11 miesiecy i 29 dni. Albo coś koło tego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja mam 10.25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 klon nie do końca świata tylko do końca ludzkości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 inteligentny i mądry człowiek ---> twoje newsy szybko się dezaktualizują :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 PZU - dla nas to dokładnie to samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 cała-ja wyyyyypierdalaj :D Klon_ Grill jakich malo Danny Decoy :D :D :D PZU Klonie wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andżeja 0 Napisano Grudzień 22, 2009 pf????????? co ztego idz rob cos na swieta a nie leniuchujesz i znodow liczysz czas czy jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 klon(nie odwitałeś się) a czymże jest ludzkość, marność nad narnościami, kiedy my zginiemy troche ten świat zacznie oddychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Co to za wulgaryzmy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Zastanawia się dokąd tak pędzą wskazówki zegarów. Nigdy was to nie intrygowało ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja nie mam zamiaru odchodzic z tego swiata:) Mam tu jeszcze sporo do zrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 te wskazówki, klon pędzą do naszego końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka ja 0 Napisano Grudzień 22, 2009 CZas na drzemke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 PZU :) . Ze względu na małą pzu odwołujemy koniec świata na czas nieokreślony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Danny-Zamknij paszcze bo Ci naszcze {cool} Od kiedu ustalasz zasady Grzybie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 dzięki klon będę jej/jemu opowiadała o wielkodusznym wujku klonie na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Właśnie przeszedłem do legndy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 powieszę Twoj obraz z Twoim popiersiem nad łóżeczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 A gdzie tu Pan jest napisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja przed końcem światy mam jeszcze wiele spraw do załatwienia....... ale zrobie to po nowym roku:D:D :D :D Danny ----- ty prostaczku wieśniaczku....... nikt się tu nie zaprasza..... nawet nicka nie moge ci zablokowac :) Klonie.... o jakiej legendzie mówisz???:D żabka87--- miłego spanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 PZU, To ukształtuje jej/jego zmysł estetyczny na wiele lat. Jesteś pewna, że chcesz to zrobić ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 A kto tak powiedzial ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Siema sukinsyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 22, 2009 a jak już będzie ta 12 to co?:) będziemy czekać na 13 i tak życie będzie upływać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Kulkowa..... nooo :) Lukasz........ :D :D :D okreslaj mnie juz nowym nickiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Sukinsyn pasował Ci bardziej :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach