Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czesć dziewczyny. dostałam zawiadomienie o szczepionce przeciw świńskiej grypie dla 2 ltniego syna i nie wiem czy skorzystać z niej.możecie mi powiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat bo nie mam pojęcia czy mam się zgodzic.z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość ula pieknisia
mieszkam w panstwie gdzie zaszczepienie dziecka na ta chorobe to standard.a punkty szczepien sa oblegane przez dzieci,kiedys tam bylam zrobic szczepienie,myslalam ze pomylilam drzwi i weszlam na jakis zjazd przedszkolakow z calego miasta.

Gość oleksja11
ja bym nie zaszczepila i nie zaszczepie(mieszkam za granica), szczepionki nie sa bezpieczne, tamiflu rowniez odmowilam jak chcieli mi dac dla dziecka a prywatnie jak spytalam dr to powiedzial, ze dobrze zrobilam

Gość motoróweczka
ja równiez nie zaszczepiłabym swoich dzieci.

Gość Jestescie dziwne
Nie macie problemu ze szczepieniem dzieci na wszelkie istniejace choroby a boicie sie szczeponki na swinska grype???? Tak naprawde zawiera ona dokladnie to samo co wiele szczepionek podawanych dzieciom... a wiele z nich tez moze byc dosyc szkodliwych (np. szczepionki skojarzone typu 6w1 czy 3 w1, szczepionka za zapalenie watroby typu B). To troche taka hipokryzja, nie mysicie??? Ja tez nie mieszkam w Polsce i u nas szczepi sie na swinska grype wszystkie dziedzi i zadnemu sie nic nie stalo.

Gość mamuska1111111111112222222222
Ja powiem ta,mieszkam we francji gdzie szczepionki sa dla wszystkich dostepne,radzilam sie lekarza i powiedzial zeby sie szczepic (sam sie szzepil z rodzina bo spotkalam go w punkcie szczepien).Chlopaki moje (2 i 6lat )dostali po pierwszej dawce,w te sobote mieli dostac druga dawke i my z mezem mielismy sie zaszczepic.Ale dwa tygodnie po szczepieniu moj syn mlodszy dostal zapalenia pluc nie wiadomo skad i powiem Wam szczerze,ze obwiamy sie z mezem ze to moze byc skutek uboczny po szczepieniu,bo la mnie to dziwne,ze z dnia na dzien zdrowe nawet nie kichajace dziecko dostaje zapalenia pluc.Drugiej dawki ni podalismy i my sie nie szczepimy