Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżynka Mikołajka huhu

Qrcze chyba się w niej zakochał poradzcie co robić?

Polecane posty

Noto zaczeło sie tak kolega mojego chłopaka ciągle mu opowiada o takiej dziewczynie bo się w niej zakochał i kiedyś powiedziałam swojemu chłopakowi żeby jego kolega podszedł do niej tak sobie gadaliśmy na jej temat a mój chłopak się nagle wkurzył i powiedział że ona na niego nie leci i zauważyłam też że się na nią patrzy prawie ciągle. Co robić?

Dylematy współczesnej młodzieży. ' jakie forum takie tematy... wyobrazasz sobie co by sie dzialo gdybym zalozyla topik o parareli faszyzmu i nazizmu albo topik o nihilizmie? nie generalizuj :) :P

Gość patinku dwudziesta 6sta
napisz w punktach

kochanie, jesli chcesz porady, najpierw trzeba zrozumiec istote problemu. no wiec :P o co ci chodzi?

Gość ghhhhfh
Haha o kurde,to ta kretynka "śnieżynka" :D Wczoraj weszła na jakąś dziewczynę, która chciała sobie kupić mieszkanie :D Zazdrosna picza :D Hahahaahahah

Gość youlka
czyżby Pies Ogrodnika :D nie mysl o tym,zabierz go na zajefajny wypad,zrob niezapomnianą kolacje i nie mysl,co by było gdyby...jestes z nim,on z tobą i szafa gra

no widzisz, no to jest zazdrosny , nic z tym nie zrobisz . nie mozna kontrolowac cudzych uczuc

Gość cscscscscsc
kurcze no to lipa.... kiepska sprawa