Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dszfadgd55

czy zdarzyło Wam się puścić bąka przy Waszym facecie?

Polecane posty

Gość dszfadgd55

i co wtedy zrobiłyście? co na to facet?

Gość jusaa
mów w odpowiedzi też zwykle puszcza:D

Gość gvbjnfjm
tak, udaje wtedy glupia ze to nie ja albo udaje ze to np krzeslo :D

Gość dszfadgd55
mój notorycznie pruka mi prosto w nos,ale jegopierdy nie sa tak smrodliwe jak jego kolegów :classic_cool:

Gość dfhtjjz
mi się zdarzyło kiedyś coś gorszego - byliśmy na imprezie i byłam z facetem, z którym spotykałam się dopiero od kilku miesięcy i impreza była u jego znajomych. nie znałam wszystkich, byłam trochę speszona i zdenerwowana. gadaliśmy i piliśmy piwo i w pewnym momecie jak się śmiałam puściłam calkowicie niekontrolowango bąka. miałam nadzieję, że jednka nikt tego ni usłyszał i wtedy mój chłopak krzyknął do mnie - puściłaś bąka!!!! myślałam, że zemdleję! ci co niewiedzieli i nie słyszeli to dzięki niemu się dowiedzieli, było mi głupio strasznie i już do końca imprezy było mi potwornie wstyd. a to takie niby nic bo każdy przecież puszcza.

Gość Kazub
ja kiedyś zesrałem się przy lasce aż nawiała na balkon na 5 minut

Gość ciekawajestem
heh to fajnej siary Ci narobil, a co bylo po imprezie spotykaliscie sie jeszcze?? jestescie jeszcze razem??

ja kiedys sie bardzo tego wstydzilam ale teraz juz po 4 latach wziazku zdarzy mi sie czasem puscic bąka ale obydwoje reagujemy na to smiechem... najgorsze jest jak on ma napadowe momenty puszczania potwornych bąkow to nie idzie wytrzymac... :D

Gość dfhtjjz
jesteśmy:) nawet wzięliśmy ślub po kilku latach:D powiedziałam mu po imprezie, że mnie strasznie zawstydził i jak się poczułam w mniej eleganckich słowach niż tutaj piszę i zrozumiał. ale do tej pory, a minęło już 7 lat od tego zdarzenia jak się spotykamy z jego znajomymi mam wrażenie, że wszyscy o tym pamiętają no bo ja pamiętam:D

Gość ciekawajestem
no to ladnie, ale ja bym chyba wyszla z tej imprezy i juz ani jemu ani tym ludziom nie pokazala sie na oczy.. :-P

Gość klopp
Niestety, ale takie rzeczy jak puszczenie glosnego baka przez kogos w towarzystwie pamieta sie cale zycie, a najgorsze jest to, ze przekazuje to sie "nowym" ludziom, ktorych poznaje sie pozniej. Moja kumpela puscila kiedys w towarzystwie baka i ciagnie sie to za nia juz od lat:D

Gość dszfadgd55
up

ja puszczam zasypiajac gdy jestem juz jedna noga w krainie morfeusza...wszystkie trzymane podczas wieczornego tete a tete baki uderzaja wtedy ze zdwojona sila, az sie wybudzam. to jest siara;) boje sie zasypiac przy "nowym" facecie :)

Gość Jesteście zboczone
Moja laska non stóp puszcza bonxy gdy galopuje na moim palu ku rozkoszy a ją się zaciagam jest wspaniale!

Gość IQ50
Zawsze wiedzialem ze kobiety to podgatunek, nawet układ pokarmowy mają inny i nigdy nie puszczają bąków. 🖐️

Gość A ja wyczytałam
że w dawnych czasach za głośne pierdnięcie w obecności króla lub królowej pechowca skazywano nawet na śmierć za obrazę majestatu

Gość
przy mojej właścicielce kilka razy, zawsze ode mnie ucieka :

Gość gość
Mi sie zdarzylo na wf ale byly tam tylko dziewczyny o kurde to mi sie zrobilo wstyd one myslaly ze to martyna wiec udawalam ze nic nie slysze

Gość gość
ja zawsze sie powstrzymylam do tego stopnia ze brzuch mnie bolal , i stawal sie wiekszy okropne uczucie dopiero po 2 latach czasem mi sie zdarzy jak juz nie moge hehe :D a moj to od samego poczatku non stop pierdzi przy mnie i wtedy sie smiejemy :D