dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Właśnie w trakcie zapalania papierosa, naszła mnie taka refleksja Kto z czarnych nicków jest nałogowcem? Przyznawac się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja nie palę i brzydzą mnie palacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 23, 2009 nikt nie pali czy nikt się nie chce przyznac ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hazel 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ja popalam tylko jak się mocno wkurzę, czyli średnio 4 razy w roku ale tak generalnie to nie popieram palenia, a czemu pytasz, ankiete robisz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 23, 2009 "a czemu pytasz, ankiete robisz" nudzi mi się, bo nie sprzątam na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Palę, palę, palę :D I nie przestanę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerstwy Czesiu Napisano Grudzień 23, 2009 Malutka_25 schowaj te cyce:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaax24 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja jestem, nie jestem nalogowcem a pale bo to jest sexi, pale Capri tylko cienkie papierosy inne mnie dusza, Palic nigdy nie przestane mam to w dupie, zreszta kobiety nie dostaja raka pluc. Moja babcia pali a ma 93 lata, wiec ja pale i palic bede ale nigdy nie w domu, nie moge spac pozniej jak smierdzi w mieszkaniu, ogolnie dymu papierochow nie lubie. Pale tylko w garazu. :):) od 8 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Grudzień 23, 2009 nie powinnaś zając się całkami oznaczonymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siara 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ja palę ale mogę rzucić kiedy chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karpiczek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja lubie se czasami zajebac w pluco. Ale nalogowcem nie mozna mnie nazwac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalia 24 ale ty pusta Napisano Grudzień 23, 2009 jesteś ,kobiety nie chorują na raka płuc ,boże dziecko kto ci takich bzdur na opowiadał ,ze twoja babcia nie zachorowała to nie znaczy ze inne kobiety nie choruja pustaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*blueEyes* 1 Napisano Grudzień 23, 2009 "pale bo to jest sexi" :D O kurva :o Masz 15 lat??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hana Montana/Majli Sajrus 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Palę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Grudzień 23, 2009 no to paląca dziewico, masz szansę pozostać długo jeszcze dziewicą, bo palenie zmiejsza libido, tak, że z seksu to pozostanie ci granie w bilarda...hahahahahahahahahahahahaha. cóż, bila też przypomina męskie jaja, a kij, będzie ci się wydawało, że trzymasz fiuta..hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 23, 2009 odrzuca mnie zapach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Grudzień 23, 2009 nigdy nie paliłem z czystego skąpstwa. Jak policzyłem sobie ile miesięcznie mogę puścić w atmosferę, bez sensu, a potem jeszcze kaszleć jak idiota.....mój syn już od trzech miesięcy nie pali, wychodząc z tego samego założenia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Paczka dziennie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss. M 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Paliłam 8 lat nałogowo i namiętnie- od 2óch miesięcy nie zapaliłam ani jednego... Da się> Pewnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Nie pale,nigdy nie próbowałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewica ktora pali Napisano Grudzień 23, 2009 papierosy to dno. juz wole nie-dziewice, niz dziewice ktora na raka pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anty-palacz Napisano Grudzień 23, 2009 nigdy bym sie nie zwiazal z kobieta, ktora pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdyby ta kobieta dla ciebie Napisano Grudzień 23, 2009 rzucila palenie? to mialaby szanse? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anty-Palacz Napisano Grudzień 23, 2009 Pod warunkiem, że RTG klatki piersiowej byłoby w normie, bez żadnych stanów patologicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitajmestra 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja palę! Lubię to, smakuje mi, ale mam zasadę - nigdy nikomu nie smrodzę, nie palę na przystankach, nie żądam popielniczki od kogoś, u kogo w domu się nie pali. Palę u siebie w kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i potem rak i zawał Napisano Grudzień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitajmestra 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Fakt, jest to problem:( Ale zajdę w ciążę i rzucę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Kmicic_ 0 Napisano Grudzień 23, 2009 co za roznica,bynajmniej szybka smierc.....sa ludzie co latami sie lecza z cukrzycy i powoli ich ubywa......cukier i sol zabily wiecej ludzi niz cokolwiek na swiecie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach