Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frasuje mnie to niesamowicie

Co myśleć o dziewczynie z którą wczoraj byłem na randce ?

Polecane posty

Między innymi bylismy w McDonaldzie, zamówiła bigmaca tortille duze frytki i duzą kolę - zjadła wszystko:-o

Gość no ja to mam fart
albo ma dobrą przemianę materii i szybko spala, albo ma bulimię i się nażarła a później wyrzygała albo... ma tasiemca ;)

Gość Yuratkaa
czy zjedzone przez nia kalorie maja taki wpływ na to, by ja oceniac?:-o chyba raczej istotne jest to czy było miło, czy gadka Wam sie kleiła, czy dziewczyna jest sympatyczna p.s. nie widze nic dziwnego w zjedzeniu takiej ilosci, moze była głodna:-)

Gość wwrrr
Ja bym pomyślała, że ma beznadziejne preferencje kulinarne. Randka w McDonald? Czyj to pomysł? :o

Gość co jej dokuczacie
też wciągnęlabym to bez kłopotu, a jestem szczupła ale na pewno nie zjadłabym tyle na pierwszej randce :D

nieno, troszeczke przy kosci zaden baleron🖐️ fajny cyc fajna pupa mysle ze nie wazy wiecej jak 70 kilo a niska nie jest🖐️

Gość jakiś faccecik
70 kg to nadwaga:-o Ciekawe jak by wyglądała moja randka w mcdonaldzie z laską. Spytałbym co CI kupić bo ja biore 3 cheesburgery bez zapity:classic_cool: może by ją to skłoniło nie do szaleństw:-D p.s na pewno ten tucznik zaproponował spotaknie w mc donaldzie, zadłem?:classic_cool:

Nieno jeśli chodzi o to to dziewczyna jest bardzo fajna sympatyczna otwarta :classic_cool: i ma bardzo ładną buzie:-) Tylko troche wstyd przed rodziną będzie ze to nie jest jakaś szczupła blondynka:-o

Pewnie ze 2 dni nie żarła bo tak przeżywala randke z naszym kafeteryjnym lowelasem:classic_cool: A tak naprawde to skorzystala bo frajer stawial i pewnie chciala jeszcze wziać na wynos:D:D:D Nie znam ladnej dziewczyny ktora by to wszystko zmiescila bez problemow :classic_cool:🖐️

Gość danko
"czy zjedzone przez nia kalorie maja taki wpływ na to, by ja oceniac?" owszem :o bo skoro tyle żre, to jesli teraz nie jest gruba, to za kilka lat bedzie :o

Jeśli po wchłonięciu tego spęczniałą jej buzia to znaczy że tego nie połknęła tylko zachomikowała i w domu odda dzieciom. Zastanów się czy chcesz panny która ma dzieci.

to Twoja wina, kto zaprasza dziewczynę do mcdonalda, zjadła tyle bo sie denerwuje, że juz tak zostanie:)

to bys sie zdziwil,bo zona mojego brata wazy 45kg i sama widzialam jak na obiad zjadla jakies 300g ziemniakow,200g surowki i 500g miesa!ponad 1kg obiadu...chudzielec taki,a brzuch ma pojemny...po prostu je malo slodyczy,wiec obiad ogromny

aaa..jeszcze przed tym byla zupka..caly talerz makaronu i az do krawedzi zupa zalane...zatkalo mnie,bo moj facet ma 190cm wzrostu i tyle nie zje

a jak ida na kebaba,to skubana potrafii tego ogromnego calego wciagnac...a jest wielkosci polowy bochenka chleba i w pizdu miecha i tlustego sosu w tym

Gość obrzydliwy tucznik
szkoda czasu na zadawanie sie z kobieta, ktora umrze na zawal albo raka z otylosci

Gość niektóe już tak mają
Jedzą raz na tydzień, ale dużo...

Gość Motylek w klatce.
O masakra!! Co wy pierdolicie!! Wcale tak dużo nie zjadła :D Poza tym kurcze frajerze podoba się Tobie to co za głupie pytania zadajesz? Wstyd przed rodzina?\ A Ciebie się przypadkiem nie wstydzą?? :D

no troche sie mnie rodzina wstydzi bo jestem niski, gruby i mam malego fiutaka. ale co zrobić. chciałem jakos geny polepszyć to się z ładna umówiłem. poza tym tyle zjadła a d*** nie dała :-(