Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loelitta take me on 7402

Chłopak dał mi pierścionek jako prezent...co to znaczy?

Polecane posty

I powiedział nie wiem czy w żarcie czy na poważnie że to zaręczynowy :o :o :(

skoro to Twój chłopak, to powinnaś Go na tyle znać, żeby to ocenić:) my nie wiemy, jak to dokładnie wyglądało, co powiedział itp. więc jak mamy Ci poradzić:D

Gość to nic nie znaczy
;o ja dostałam już dwa i o ile dobrze pamiętam to samo powiedział... po pierwsze dlatego, że lubię i noszę biżuterię. po drugie, że nie miałam żadnego. po trzecie, bo mu się podoba. uważa, że pierścionek na dłoni sprawia, że jest bardziej kobieca i delikatna. i ot cała filozofia ;o

Gość Gosia3kh
Skoro się nie zapytał czy za niego Wejdziesz to wątpię że to zręczny. albo taka dupa z niego że się nawet nie wysilil

ale ja nie nosze i nie lubię biżuterii bo mam uczulenie na palcach i takie pokrzywione okropne palce kości a pierscionek tylko przykuje do nich uwage :( w ogóle nie lubię elegancji :(

Gość Trzaskacz klapą
ochota na ruchanko

Gość Pastereczkaa
Elegancja ciebie nie lubi P Fajny prezent cos jak kolczyki P Mozna dac na dzien kobiet imieniny..i na wigilie..

Gość wiara w wiatr
chyba on chce abyś się wykąpała w biżu :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa___
Skoro to Twój facet, to czemu nie zapytałaś czy mówi poważnie czy żartuje? Bałaś się czy wstydziłaś? Chyba nie jesteście ze sobą zbyt blisko i zbyt szczerzy, skoro nie potrafisz nawet stwierdzić, czy on żartował czy mówił poważnie. A jeśli nie wiesz - to trzeba było zapytać. A teraz się zastanawiasz bez sensu. Zapytaj. Tylko że jeśli to miał być pierścionek zaręczynowy, a Ty nawet nie odpowiedziałaś, czy się zgadzasz, to chyba nie były Twoje wymarzone zaręczyny, więc wiesz... coś tu jest nie tak. Albo facet głupi, albo to nie był pierścionek zaręczynowy.