Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem które wybrać

SANATORIUM DLA MAŁYCH DZIECI które wybrać????????????????

Polecane posty

mam do wyboru dwa "KUBALONKA" w ISTEBNEJ czy "BUCZE" w GÓRKACH WIELKICH. Może ktoś był i cokolwiek doradzi??? Na stronach w/w znalazłam mało informacji dotyczących diagnozowania. W jednym piszą że jest częściowo diagnozowane a w drugim z pełnym diagnozowaniem. Jednak liczy się również co tam porabiać z małym 3 letnim szkrabem. Nie sądzę aby w pokojach był tv itp Proszę o rady

uouo

Gość A co dziecku dolega
jeśli mogę spytać?

zapalenia oskrzeli, częste napady kaszlu mimo "czystego" gardła, szmery na oskrzelach, których nie można zdiagnozować. Nie pomagają antybiotyki, leki wziewne itp Rabka odpada bo dziecko ma mniej niż 3 lata. Do Istebnej czy Górki wystarczy skierowanie od pediatry i nie trzeba długo czekać na miejsce. A znasz inne miejsce godne polecenia??

częste choroby górnych dróg oddechowych. Napady kaszlu, szmery w oskrzelach. Na Rabkę jest za małe ma mniej niż 3 lata.

Gość zytanatsk
upup

Gość ccc - to dla mnie
nie chce być zła wyrocznią ale mnie to śmierdzi ,że tak powiem mucowiscydozą ...... ja chyba na twoim miejscu wybrałabym Istebną ..... ale to twój wybór.

CCC Ja dokładnie o tym samym dziś pomyślałam. Nawet nie czytam o tym w necie bo nie chcę denerwować........ Mam nadzieję że Bóg na to nie pozwoli!!! Już wystarczająco mnie pokarał mężem alkoholikiem :(

Podpytaj lekarza o test na mukowiscydozę, niektóre badania są całkiem lub w części refundowane.

jutro mamy wizytę kontrolną wiec wszystko się zapytam. Właśnie wysłałam do Górek Wielkich emaila z pytaniem czy tam też diagnozują mukowiscydozę, aż boję się to pisać :( Chyba osobiście w oba miejsca się wybiorę we wtorek i sama zobaczę, wypytam o wszystko. Przy okazji skierowanie zostawię. Dzięki za odpowiedzi

Gość Waldi_ki
Odpowiedź na Twoje pytanie jest jedna. Jest to www.eSanatoria.eu dla wielu osób będący najważniejszym portalem związanym ze zdrowiem. Oprócz dużej bazy obiektów wraz z niezbędnymi danymi, znajdziesz tu również newsy branżowe i opisy zabiegów.

Gość gość
wysokie góry najlepiej. Kościelisko tylko nie wiem czy w pobliżu jest sanatorium