Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adamadamek

JESTEM FACETEM PROSZĘ O POMOC MIŁOŚĆ ALE NIEPOROZUMIENIA.

Polecane posty

Gość lamka 2
dziekuje psycholog troche daleko, bo pol polski, ale .. Do autora jeszcze, no to jesli zeganj, to daj jej krzyzyk na droge i pozycz milego zycia. Szybciej do Ciebie wroci niz ustawa przewiduje. Pisze i mowi w ten sposob, bo wie, jest o tym przekonana!, ze i tak bedziecie razem. W sumie jak siegam pamiecią to tez w pierwszym swoim zwiazku mialam jakies 23 lata tez bylam prawie taka, pisze prawie, bo nigdy nie podnioslam reki na chlopaka, ale bylam strasznie wlasnie nerwowa, klotliwa, nic mi sie nie podobalo, zadna jego decyzja nie byla zbyt dobra. Im bardziej mi ulegal tym ja bardziej sie czulam nieszczesliwa, bo wszystko bylo jakby na mojej glowie, nie czulam tego oparcia, poczucia bezpieczenstwa, w efekcie stawal sie dla mnie workiem treningowym do wyzywania, ale.. co dziwne kiedy odszedl, poraz ktorys ale wtedy juz skutecznie bylam tak szalenie zrozpaczona, ze bylam gotowa go calowac po stopach zeby zmienil swoja decyzje. A z perspektywy czasu, oceniam, ze to mnie zmienilo, pewnie miedzy innymi, ale to napewno w duzej mierze rowniez.

Gość lamka 2
zaslugujesz na kochajacą dziewczyne, kazdy zasluguje na milosc, a zwlaszcza ten, ktory ja sam ofiaruje. Napewno bedzie dobrze, zycie nam dostarcza roznych "wrazen".

Gość estercia77
Przeczytalam ten topik od a do z i szkoda mi ciebie autorze poniewarzwidze ze bardzo cierpisz i kochasz. No coz musisz poczekac i dac jej troche czasu moze to wszystko przeanalizuje i wroci by chociaz z toba porozmawiac.Jesli tego nie zrobi daj sobie spokoj i zacznij zyc od nowa nie nazucaj jej sie mimo ze kochasz bo tym tylko pokazesz jej jak bardzo jest dla ciebie wazna.Teraz to ona powinna zawalczyc by odbudowac to co zostalo zniszczone a wina nigdy nie lezy po jednej stronie tylko gdzies tam po srodku wiec moze i ona to zrozumie.Zycze ci autorze wiele wytrwalosci i spokoju i wierze ze jeszcze bedziesz kochany,szczesliwy i doceniony.

i tak ludzie nigdy nie wracaja do siebie bo są dumni.....i każdy z nas myśli że druga osobą ma zrobic 1 krok:).......

zastanawiam sie... jak powinien czlowiek sie zachowac w takiej sytuacji..jesli np ma dojsc do spotkania w celach np zawodowych itd....czy twardo nie milo i chlodno olewka...czy...porozmawianie nad oczekiwaniami-chodz i tak wiem ze Ona by powiedziala ale co to tylko ja mam sie zmienic...i nic by sie nie zmienilo..bo by nie zrozumiala nic... macie jakas propozycje?

Gość wwwwwwwwwwwwww
sprecyzuj bo nie wiadomo o co chodzi, ja nic nie zrozumialam...

Gość wwwwwwwwwww
sprecyzuj bo nie wiadomo o co chodzi/ jakie spotkanie zawodowe? spotkanie zawodowe to zawodowe

final jest taki ze dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy.. ci pseudo 'znajomi"zagospodarowali czas jej....ona sie dobrze bawi codzien na disco...i dostalem smsa o tresci lubie cie ale jestes kretynem twoja dupa sie caluje wlasnie z kims...jestes inteligentny sprawdz to!.... jestem zalamany!

hmm.....czy sadzicie jak dziewczyna na nastepny dzien po rozstaniu idzie na impreze ze znajomymi poznaje kogos caluje sie.dobrze bawic to normalne odreagowanie?....ja juz sie bogubilem..

zaznaczam..ze ma do mnie pretensje ze poklocilismy sie przed wigilia ona przyszla ja ja nie wpuscilem..i mowi ze uczucie pryslo...jak zobaczyla ze nie ma mnie kolo jej........w wigilie..