Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apple99

chrzestna?

Polecane posty

Gość apple99
Skad mozesz wiedziec jaka jestem skoro mnie nie znasz. To sa bezpodstawne obelgi. Niby czemu uwazasz ze jestem podla, zlosliwa, chciwa co?

ty, co obrażasz autorkę-idź, rzuć na tacę, może się odstresujesz :classic_cool:

Gość apple99
Dzieki kądor :]

Gość estercia77
Pamietaj ze dziecko niczemu nie zawinilo ze macie z siostra takie zle relacje. Zrob jak uwarzasz wkoncu to twoja decyzja ale to ze zostaniesz matka chrzestna dziecka siostry nie oznacza ze masz zmienic stosunki z siostra choc ja uwazam ze kiedys nalezy zatopic topor wojenny.A DZIECKU????????RZECZYWISCIE SIE NIE ODMAWIA choc niewiem jakie to ma znaczenie slyszalam tylko ze potem w zyciu sie takiemu dziecku nie wiedzie wiec zrobisz jak chcesz.

Gość taaaaaaaaaaa
uwazasz że ktos ci ubliza? a w takim razie czy napisałaś choć jedno dobre słowo o tym dziecku albo o swojej siostrze? tylko wytykasz jej błędy, jakbyś sama była chodzącym ideałem. a ja ci powiem: jesteś zazdrosna i wredna.

Gość zrobisz jak uważasz
Słuchaj, nie czujesz się zostać chrzestną jej dziecka, nie zgadzaj się, proste i nie musisz nikogo pytać co masz zrobić. Odmów, podziękuj i żyj sobie dalej i ona też będzie. Znajdzie kogoś innego. Nie zawsze rodzeństwo żyje w zgodzie. Tylko Ty widzisz teraźniejszą sytuację, a pomyśl co będzie za 10-20 lat? Mogą się wasze relacje zmienić i stwierdzisz, że nie warto było budować mur niezgody.