Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłodaaa

Mega potrzeba! błagam o pomoc!!!!

Polecane posty

Gość PannaMłodaaa

Dziewczyny, za pół roku wychodzę za mąż. No i niby nie jestem gruba, ale jest troszeczkę "na boku" odłożone. Muszę schudnąć conajmniej, aby zmieścić się w moją sukienkę. Wyjaśniam - znalazłam sukienkę moich marzeń, ale niestety za ciasną na mnie, jest ona tak skomplikowanie wykonana, że krawcowa powiedziała "nie ma opcji poszezenia" a w sklepie oznajmili mi, że nie mają i miec nie będą mojego rozmianu - 40* .. Sukiemka jest na 38.. Muszę zrzucić te kilka kilogramów! Błagam zarzućcie jakąś dietę, dzięki której będę mogła szybko schudnąć!! .. BŁAGAM !!

Gość PannaMłodaaa
Może jakieś środki odchudzające?? POMOCY

Gość SCHUDNIĘTA JAK TA LALA
cwicz , zrób sobie deiete konpehaska a potem bardzo uważaj na jojo ja na kopenhaskiej schud;lam pare ładnych kilo , ale potem trzeba bardzo uważac , i ćwiczyc BEZ CWICZEN BEDZIESZ MIALA FLAK NIE CIALO

Gość 222222
jak chcesz to mogę ci sprzedać moją sukienkę white one 176 roz. 40 nie będziesz musiała schudnąć :)

Gość PannaMłodaaa
.. a na czym konkretnie polega taka dietka?

Gość PannaMłodaaa
dzięki ale chcę moją sukienke.. _ ^ nie nigsy nie liczylam nie byłąm na diecie

wpisz na wyszukiwarce kafe dieta kopenhaska , 13 dni , ale sie chudnie tylko POTEM nie nie mozna wracac do starych nawyuków żywieniowych i intensywnie ćwiczyc shcudłam 12 kg

Jesli nigdy nie liczylas, nie bylas na diecie to ... nie polecalbym przeprowadzac jakiejkolwiek - jak na te chwile. Mozesz sobie naprawde wiecej zaszkodzic, nieodpowiednia dieta to wprowadzenie do tego, zebys przytyla, a nie schudla. Poza tym moze spowodowac, ze bedziesz na zmiane - tyla i chudla - przez cale zycie. Na poczatek powinnas zainteresowac sie dietetyka, bez tego ani rusz. Jak najzwyklej w swiecie zaczniesz jesc malo ... to bedzie to zgubny krok :( Pomysl o sukience w swoim rozmiarze ... chyba, ze masz naprawde checi na zmiane :)

Gość PannaMłodaaa
juz zczaiłam na Googlach. wygląda przyzwoicie.. tylko jedno pytanie_ można jeść biały chleb? i jak intensywie ćwiczyłaś pod czas diety ?? ..w sumie to 2 pytania ;)

Gość PannaMłodaaa
Borsuk - jestem mobilizowana jak cholera!! mogła bym nawet nic nie jesć.. poprostu zakochałam się w tej sukience i nie wyobrażam sobie innej . od jakiej diety zaczyna się takie "dietowanie" ?? .. trochę sie teraz przestraszyłam ..

ja shcudłam i nie przytyłam ALE CHODZE na gimanstyke 2 razy w tyg , plus raz w tyg joga I NIE ŻRE BYLE CZEGO , chleba unikam

Sluchaj ... ludzie studiuja po 5 lat, zeby doradzac ... gdyby to bylo takie proste - nic nie jesc ... to kazdy by to robil. Materia jest troche bardziej skomplikowana ... dziala to tak (w skrocie) - ze im mniej jesz, tym gorzej dla Ciebie i Twojej diety. Rozumiem - nigdy nie mialas z tym do czynienia - to skad masz wiedziec ... ale nie sluchaj pierwszej lepszej rady, ktora spowoduje, ze narobisz sobie wiecej problemow, niz pozytku. Znasz angielski? Mam fajna ksiazke nt. odchudzania - kompendium wiedzy.

Gość PannaMłodaaa
z ćwiczeniami nie ma problemu, narzeczony ma "mini siłke" w domu w którym bedziemy mieszkali, więc bedę starała się dużo ćwiczyć.. a co do chleba, to pytałam dla tego, bo nie przepadam za razowym, a bialego jem mało , dla tego zapytałam ;) thx za link.

Gość PannaMłodaaa
studiuję hiszpański z angielskiego umiem tylko podstawy więc lipa :( kurcze troche szkoda czasu na dietetyka za duzo latania, wolałabym zastosować jakąś diete..boję się tabletek czy czegoś takiego, bo znam przypadek gdzie dziewczyna wychudiła się przez to totalnie nie mając na to zadnego wpływu :(

ja ćwicze intensywnie az sie serio spoce i regularnie 2 razy wtyg gimanstyka po 60 min plus raz wtyg joga 60 min , zmieniłam kompletnie jedzenie , nie wrzucam w siebie ziemniarów z wielkim kotletem , nie jem po 18 , pije duzo wody

A bylas dobra z matmy? ;) Nie potrzebujesz dietetyka ... wystarczy odrobina wiedzy + liczenie kalorii, wowczas mozesz w dowolny sposob ksztaltowac swoje cialo. Odpowiednio ulozony trening - 15 - 20 minut dziennie wystarczy.

Gość PannaMłodaaa
pewnie masz figórkę modelki ;) .. dziwię ci się że masz jeszcze taka motywację.. myślę, że dwie godzinki basenu trzy razy dziennie tez stykną ;) .. na basenie pracują każde mięśnie _

Gość PannaMłodaaa
masz może jakiś dobry link na tabele kalorii ?? po porównaniu kilku tabeli, stwierdzam że jest mega różnica w zapiskach :|

modelki to moze nie tak od razu ale starm sie rzeźbić ciało , mialm kilka lekcji z ternerm i wiem jak wykonywac ćwiczenia , motywacje mam bo mieszkam w kalifornii i tu jest duzo pieknych lasek a ja mam fajnego meza i chce byc dla niego miss ;)

Gość PannaMłodaaa
trzy razy tygodniowo a nie dziennie* .. porypało mi się ;)

Gość PannaMłodaaa
mało wiarygodne ale wierzę Ci i szczeże zazdroszczę :D .. ja 22 lata na karku i na wakacje wyjeżdzam w połódniową europę na wyspy .. a Ty sobie w kaliforni żyjesz .. :D marzeniee .

Gość PannaMłodaaa
nie debilka tylko pzyszła panna młoda jest tyle latania że sie w głowie nie mieści.. a Ty co polonistka?? ładną figUre chyba każdy by chciał mieć zwłaszcza na swój ślób.. nie potrzebuję krytyki tylko doradzcy .

Gość PannaMłodaaa
dla sprostowania w ostatnim poście błędy ortograficzne są specjalnie :) jak by sie KTOŚ nie dommyślił .

dlaxzego malo wiarygodne , moj maz nie jeste polakiem dlatego sie ptrzenisolam , teraz to wam troche zazdroszcze bo mamy tiu +20 cel i choinki stoja w domach brak zimy malo światecznie

Gość PannaMłodaaa
powiem jak dzidzia ale "ja nie zaczełam!" .. wiem że Borsuk mi dobrze doradza, ale poprostu nie mam czasu i siły do latania do dietetyka, poprostu mam za dużo na głowie w związku z ślubem.. nie studiuję polonistyki, tylko j. Hiszpański, więc prszę mnie nie poprawiać, po z polaka zawsze byłam noga, a jeden błąd zdarza się i poloniście!

Gość PannaMłodaaa
eh nie masz co zadrościć.. u mnie w mieście śnieg stopniał dostatecznie i obecnie jest chlapa, ludze jeżdzą 20km/h i jest zimno jak nie wiem !!

wracając do diety moze borsuk ma racje , owszem , ale ja tylko mowie jak ja schudlam i co teraz robie , na parwde nie jem tak jak przedtem , i cwicze , jem w sumie malutkie porcje ale czesto i woda duzo pije