Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłodaaa

Mega potrzeba! błagam o pomoc!!!!

Polecane posty

Gość PannaMłodaaa
boje się ale chyba skorzystam z Twojej rady .. bo w sumie ryzykuję ale z drugiej strony mogę schudnąć.. i mam nadzieję ze schudnę.. więc chyba się zdecyduję.. piękno boli ..

Gość PannaMłodaaa
a co do wody To ja piję litrami więc tutaj sie nic nie zmieni ;) .. a jak z aklocholem, piszesz na parapetówkach ?? ;) z góry mówię że ja nie piję mega wielkiich ilości, ale wiadomo, na dyskotece, na parapetówach czy nawet urodinach rodzinnych zawsze się coś tam wypje .. chociaż teraz co raz mniej piję, bo potakich okazjach muszę wozić męża xD hehe

Jeśli naprawdę chcesz się bawić w kopenhaską, licz się z tym, że możesz wkrótce zrezygnować z Twojego 40 na rzecz 52 🖐️

Gość SCHUDNIĘTA JAK TA LALA
jak robisz kopenhaską diete to o alkoholu mozesz zapomniec , musisz sie doklanie trzymac przepisu , bo ditea ta zmienia metabolizm , to jest bardzo trudna dieta ddla ludzi o mocnych nerwach . cóz ja bylam kamikadze i spróbowałam , ze tak bowiem bolałołoooooo :) ale ty masz poł roku wiec w sumie nie musisz sie katowac taka dietą

Gość PannaMłodaaa
powiedz mi jeszcze, jak np bym miała w tej diecie "szpinak, owoc i pomidor" a nie miała bym obecnie szpinaku w domu, to jeżeli go nie zjem, zboczę z diety?

Duzo osób wypowiada sie o tej diecie niepozytywnei , JA NIE MOWIE ZE JEST DOBRA , ja mowie ze schudla,m , ale gdybym miala wtedy te pol roku to pewnie bym zastosowala cos bardziej bezpiecznego dla zdrowia DZIEŃ 1, 8 śniadanie: kubek kawy, kostka cukru lunch: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak , pomidor obiad: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 śniadanie: kubek kawy, kostka cukru lunch: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną obiad: plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 śniadanie: kubek kawy, kostka cukru, grzanka lunch: gotowany szpinak, świeży owoc, pomidor obiad: plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 śniadanie: kubek kawy, kostka cukru lunch: tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny obiad: sałatka owocowa, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 śniadanie: duża tarta marchew z cytryną lunch: duża chuda ryba obiad: befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 śniadanie: kubek czarnej kawy, kostka cukru lunch: kurczak, sałata z olejem i cytryną obiad: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 śniadanie: kubek herbaty bez cukru lunch: kawałek chudego grillowanego mięsa obiad: nic

owszem , dieta musi byc tak przeprowadzona jak w przepisie , nie odstępstw , nie kozna żuc naweet gumy , JA NIE PROPAGUJE TEJ DIETY JESZCZE RAZ OZNAJMIAM , tak schudla i to jest fakt a po diecie , absolutnie musisz uważac co jesz jak jesz , po fakt jest tez taki ze mozna miec mega jojo

sorki za byki

Gość PannaMłodaaa
czytałam to już, i właśnie chodzi mi o to czy jak ominę chociaż jeden składnik "dziennej dawki" to kompletnie zboczę z diety .?

Schudnięta - to po co jej polecasz takie cholerstwo?? Widzisz przecież, że dziewczyna podejście ma głupie, i wielka jest szansa, że coś z tego wyjdzie - zwłaszcza, że żeby dobrze wyjść z kopenhaskiej potrzebowałaby więcej wiedzy niż teraz, żeby schudnąć spokojnie ograniczając kalorie. A skoro dziewczyna nie ma zamiaru poszerzać wiedzy (:o), nie ma szans, że po kopenhaskiej nie przytyje. I czeka ją kupowanie nowej sukienki, w rozmiarze 44 minimum :P

Gość PannaMłodaaa
aha.. spoko ;) :P . .no dobra będę musiała się dostosować .

jedna z opinii zanleziona na necie : stosowanie tej diety nie jest w pełni bezpieczne dla zdrowia. Dieta kopenhaska może powodować wiele zaburzeń: zaparcia, bardzo silne uczucie osłabienia (a nawet omdlenia), zakwaszenie organizmu, pojawienie się licznych niedoborów witaminowych i mineralnych.

Gość PannaMłodaaa
prznajmniej cokolwiek radzi, a nie krytykuje.. ja nie powiedziałam że ją zastosuję, muszę się porządnie zastanowić, więc skończ jak wolisz negatywować niż pomagać ;|

do te verede - to prawda , ja nie polecam , ja sie tylko wypowiedzialm co ja osobiscie zrobilam , ale tak jak wspomnialam gdybym miala 6 mies do slubu to pewnie bym wybrala cos bardziej bezpiecznego , NIE JESTEM ekspertem

do te verede - to prawda , ja nie polecam , ja sie tylko wypowiedzialm co ja osobiscie zrobilam , ale tak jak wspomnialam gdybym miala 6 mies do slubu to pewnie bym wybrala cos bardziej bezpiecznego , NIE JESTEM ekspertem

Gość PannaMłodaaa
przynajmniej radzi, a nie tak jak coniektórzy tylko negatywnie komentuje ;/ przeciez nie powiedziałam ze ją zastosuje usze sie jeszcze porządnie zastanowić

Gość PannaMłodaaa
myslałam ze sienie wysłało ^ to napisałam jeszcze raz ;| .. badziew .

Gość jedną rzecz sobie wbijcie do
głowy, że jeśli rozpoczynacie diete jakąkolwiek - nigdy nie możecie wrócić do poprzedniego sposobu odżywiania.. czy to będzie 1000kcal czy kopenhaska.. jeśli zaczniecie jeść jak przed dietą przytyjecie.

Gość PannaMłodaaa
ogólnie to myślałam nad poprostu zmniejszeniu ilości posiłków i kalorii, ale to nie u każdego cokolwiek zdziała ;|

Ty może tego nie widzisz (w sumie nie zaskakuje mnie to), ale ja Ci doradzam. A wręcz odradzam. A patrząc na to, jak potraktowałaś radę Borsuka, ciężko traktować Cię poważnie - jeśli szkoda Ci czasu, by spełnić swój cel nie ryzykując zdrowia czy choćby, w miarę dobrej figury, trudno doradzać inaczej niż 'negatywując'.

Gość jedną rzecz sobie wbijcie do
co do kopenhaskiej - ja 3 lata po niej nie mam żadnego jojo.. wiec nie uwierze nikomu kto ją odradza.. bo jak juz wyżej pisalam, po każdej diecie jojo być może.

Gość PannaMłodaaa
to akurat chyba kazdy głupi wie , ze nie mozna ydzień sie odchudzać s apozniej kupić sobie paczke chipsów michę popcornu i jeść ile wlezie ;| nawet po odsysaniu trzeba stosowac diety ..

Gość PannaMłodaaa
te verde - przestań mnie łaskawie obrażać, i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie udzielaj.. nie lekcewaze nikogo rad, bo tpo to tu jestem, popostu NIE MAM CZASU na takie rzeczy jak zadarził mi borsuk . a podejżewam ze tylko borsuk i schudnięta jak ta lala jest normalna . ;| . [nie obrazając nikogo niewymionionego] mówię tutaj o osobach udzielających się najcześciej .

dobra ja juz sie nie wypowiadam

Gość PannaMłodaaa
te verde przesań łaskawie obrażać o ja nie lekcewaze nikogo tylko nei mam CZASU na taie frykasy jak dietetyk..

Gość PannaMłodaaa
kuźwa znowu sie dodało :zły: .. chuda spoko ;/ . .

Gość PannaMłodaaa
siiada mi z wami . _ spadam . trzeba posprzątać ^ , dzięki za wszycho ;)

Już chciałam się zastosować do prośby o nieobrażanie, ale skoro Ty mnie obrażasz, to może nie powinnam. Cóż, pozostanie mi życzyć Ci powodzenia. I najwyżej 'ponegatywować' jak znów coś fajnego napiszesz. Jakoś Cię polubiłam :)

Gość marioooooooo
Panna Młoda nie sluchaj tych dziwek jestem chemiekiem wiem co mowie .. chcesz na odchudzanie bez diet i 10 kg w 2 tygodnie ... bierz Dinitrofenol DNP , DNF i w drogę .... po co stosować nic nie dajace diety

Gość marioooooooo
nie słuchaj tu tych dziwek bierz DNp czuli dinitrofenol .. jestem chemikiem i wiem co mowie ... po co stosowac diety jak nie działaja ??