Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frrryga

Najgorsza niesprawiedliwość na świecie !

Polecane posty

Gość do ror
Okropnie dziwna jestes dziewczyno, twoje wypowiedzi maja agresywny ton, jak małej dziewuchy której trzeba słuchac bo ona ma bardzo dużo do powiedzenia! i broniąc swoich racji wydłubie oczy. Ty nie wypowiadasz swojego zdania, opinii, pogladów. Stajesz się agresywna jeśli ktoś delikatnie powie/napisze że Twoje wypowiedzi są w złym tonie. Dziewczyno, czy ktoś cie w ogóle lubi....? Czy ktoś a takś może wytrzymać dłużej niż chwila jej wypowiedzi? Masz tyle jadu w sobie, że nigdy nie chciałabym znać takiej osoby. być może dlatego siedzisz na wszystkich forach kafe, bo tylko tutaj możesz się uzewnętrznić i nigdzie więcej. Ty nie mówiesz, ty się drzesz że masz rację zawsze i wszędzie a pseudo filozoficzne wywody są dowodem jaki masz otwarty umysł. Jednak niestety tylko Ty i Tobie podobni egoiści Cię popierają. Spuśc z tonu dziewucho bo tylko zatruwasz innym życie, naucz się rozmawiać grzeczniej, wyrażać swoje opinie bez agresji, i zaprzestać kiedy już wypada a nie po trupach.... żal....żal.... żal że wszędzie znajda się tacy ludzie...

"własne życie? Poza kafeterią? Czy też za cel życiowy obrałaś sobie odpowiadanie na każdą wypowiedź kierowaną pod Twoim adresem? Kurcze, musiałaś mieć potwornie smutne święta bo siedzisz na forum od rana do nocy? Wszędzie cię pełno. Nie masz nic lepszego do roboty??" dzieki za troske ;-) przygadal kociol garnkowi - swiat nie obchodze ;-) nie widze tu wypowiedzi pod swoim adresem - po prostu zabieram glos w dyskusji;-) Ja bym sie raczej zastanowila dlaczego to nie w smak niektorym? moze tu jest pies pogrzebany ;-) a co do reszty - spoko luz, mam podzielnosc uwagi ;-)

"hmmm....no wiesz Ty w tej dyskusji rzeczywiscie powinnaś być najbardziej urażona! Możesz sobie gadac i pisac co chcesz , a moje geny nie powinny Cię interesować! Tylko zastanow się zanim znowu zrobisz komus przykrość, bo póki jetseś anonimowa na necie to łatwo Ci tak , ale ciekawa jestem jak w realu byś się zachowywala..." prym w obrazaniu to Ty kolezanko tu wiedziesz - takie sa fakty. Ja nic na to nie poradze, ze nie umiesz przyjac do wiadomosci innego punktu widzenia i bierzesz wszystko zbyt do siebie. Zalecalabym Ci zebys sie troche wyluzowala ;-) to moze i z ciaza bedzie latwiej? ;-) az taka anonimowa to ja nie jestem ;-) "Mimo Twojego podejscia nie życzę Ci ,abyś spotkal Cię taki problem jak mnie i całe mnóstwo kobiet , ktore zyją wokól Ciebie! I to tyle- im dłużej biore udzial w tej pyskowce z Tobą tym bardziej mam wrażenie ,że zniżam się do Twojego niskiego i pełnego jadu poziomu!" dziekuje za zyczenia ;-) a co reszty to zal mi Cie - chyba naprawde ta niemoznosc spolodzenia potomka wywuluje w Tobie wyzoka frustracje - dlatego wybaczam Ci wulgaryzmy ;-)

do ror - wyluzuj troszke ;-) to Ci sie humor poprawi ;-)\ ja nie jestem agresywna to czesc osob tutaj jest - o czym swiadczy obrazanie rozmowcy tak czeste. Nie jestem zdziwiona bo wiekszosc ludzi tak ma - brak argumentow rowna sie atak rozmowcy ;-) "Okropnie dziwna jestes dziewczyno" - dzieki wezmeto za komplement ;-) nie zalezy mi by byc taka jak wszechobecna tu reszta ;-) "twoje wypowiedzi maja agresywny ton, jak małej dziewuchy której trzeba słuchac bo ona ma bardzo dużo do powiedzenia! i broniąc swoich racji wydłubie oczy. Ty nie wypowiadasz swojego zdania, opinii, pogladów. Stajesz się agresywna jeśli ktoś delikatnie powie/napisze że Twoje wypowiedzi są w złym tonie" - juz pisalam ze agresywna to ja nie jestem ;-) i nie moja to wina ze ciagle moje wypowiedzi kogos najwyrazniej kluja w oczy ;-) to sprawa tej osoby/osob dlaczego tak sie dzieje ;-) "Dziewczyno, czy ktoś cie w ogóle lubi....? Czy ktoś a takś może wytrzymać dłużej niż chwila jej wypowiedzi? " - bo to chyba bylo dosc retoryczne, a przy tym zlosliwe, nieprawdaz? ;-) "Masz tyle jadu w sobie, że nigdy nie chciałabym znać takiej osoby" no tym to mnie powalilas - nawet nie wiem czy zdolam sie podniesc po takim ciosei ;-) "być może dlatego siedzisz na wszystkich forach kafe, bo tylko tutaj możesz się uzewnętrznić i nigdzie więcej" - wow! i znowu trafilas/es w czylu punkt ;-) z reszta pod tynm wzgledem to sie nie roznimy wcale ;-) "Ty nie mówiesz, ty się drzesz że masz rację zawsze i wszędzie a pseudo filozoficzne wywody są dowodem jaki masz otwarty umysł"to to Twoja opinia - to samo mozna powiedziec o kazdym, nie dotykalam nawet filozofii w zadnym aspekcie - ale skoro uwazasz ze mowiac co mysle dotykam zagadnien nawet "pseudofilozoficznych" to tym bardziej mi milo ;-) "Jednak niestety tylko Ty i Tobie podobni egoiści Cię popierają" - tiaaaaa...... a panny kt skupiaja sie tylko i wylacznie na niemalze hodowli biologicznego potomska nie sa egositakami nic a nic ;-) ja jestem za to bo osmielam sie to zauwazyc ;-) "Spuśc z tonu dziewucho bo tylko zatruwasz innym życie" - a dlzcego mam spuscic z tony - bo jest za wysoki dla Ciebie? ;-) "naucz się rozmawiać grzeczniej, wyrażać swoje opinie bez agresji, i zaprzestać kiedy już wypada a nie po trupach...." - te "nauki" moze zachoeaj dla reszty kolezanek i kolegow, oki? ;-) "żal że wszędzie znajda się tacy ludzie..." - az chcialoby sie rzecz i vice versa ;-) ale sie powstrzymam ;-)