Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulaagula

mam taki troche głupi poblem.. HELP ..

Polecane posty

Gość Gulaagula

jestem sobie na diecie od 2 miesięcy, nie takiej drastycznej, poprostu ograniczam wszystko co tłuczące, liczę kalorie i ćwiczę, dożo ćwiczę, no i schudłam 6kg z czego jestem dumna, bo wiem że szybkie diety cud szybko się rewanżują w sposób "jojo"-waty ;) , a ja chudne w wolnym tępie, ale chudnę :) . no i tak sobie schudłam, i widze wielkie postępy jeśli chodzi o brzuch, pośladki i łydki, z buzi też wyszczuplałam, ale nie mogę zrzucić "boczków" i ud.. poprostu nic nie schodzi, mam tyle cm w udach ile miałam, a bocki wylewają się tak jak się wylewały.. ;/ co mogę zrobić zeby je zrzycić??

Gość klaudersik xyz
może masz poprostu taką budowę ciała..

Gość Gulaagula
mówisz ze pomoże? ..

Gość ..qwert
mówi, i dobrze mówi.. może i ograniczasz jedzenie ale pewnie Twoja dieta wygląda tak : jak na śniadanko zawsze były dwie kanapki z szynka i serem, to teraz jest jedna kanapka z serkiem i szynką, jak na obiadek był pełen talerz ziemniaczków z ciemnym sosikiem i pieczenią, to teraz jest na małym talerzyku jeden ziemniaczek polany sosikiem i kawałek pieczeni..jak na deser było kilka ciasteczek to teraz moze nie jesz tych ciasteczek,.. i tak można wymieniac i wymieniać. to rzeczywićsie daje jakiś efekt ale tak jak mówisz tyh partii ciała z ktorymi masz problem nie zrzucisz w taki sposób.. ogranicz węglowodany do minimum, efekt na mur, beton!

Gość ..qwert
jakie masz BMI?

Gość bezosobowa
spróbuj hula-hop. poważnie.

Na boczki jest taki przyrząd, że stajesz na takim kręcącym kułku i się kręcisz. A po 2 ja ogólnie jestem szczupła, brzuch mam twardy jak skała, a boczki mam ;/

Gość bezosobowa
spróbuj hula-hop.

Gość Toss_and_Turn
Na uda pomaga basen :-)

Do tego co napiała Małrycyna - nie musisz kupowac przyrządu, po prostu stań prosto, rece unieś zgiete na wysokości piersi i krec tułowiem w lewo i prawo najszybciej jak możesz, ale nie zmieniając położenia bioder - kręcisz sie od pasa a górę, a dół stoi jak skała. na uda dobry rowerek - szczególnei taki w powietrzu gdy lezysz na plecach. I na boczki i na uda dobry jest też jogging.