Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obcinaczka

pierwsza miesiączka po porodzie

Polecane posty

Gość obcinaczka

jak u was wyglądałą? czy powinna być bardzo obfita

Gość a kiedy sie dostaje
pierwsza miesiaczke po porodzie?

Nie ma reguły co do obfitości2. Nie ma reguły co do tego kiedy nadchodzi pierwsza.Mamy karmiące tylko piersią mają szansę na długi czas bez miesiączki ale wracając do początku mojej wypoiwiedzi - nie ma reguły. Ja dostałam rwno po 4 miesiącach od porodu mimo, że karmiłam wyłącznie piersią (również w nocy), nie dopajałam. Moja siostra dostała po 2 latach mimo, że karmiła syna rok.

Moja byla baaardzo obfita i trwala tydzien (wiec dlugo jak nigdy), ale byla zupelnie bezbolesna (rowniez jak nigdy). Druga podobnie, ale mniej obfita. Dostalam 3 miesiace po porodzie (piersia karmilam 2 miesiace).

Gość a kiedy sie dostaje
ja juz jestem 3 miesiace po porodzie i jeszcze nic ps.nadal karmie tylko piersia czyli to oznacza ze moge czekac i czekac?

Gość malaa miii
a ja dostalam rowno 2 miesiace po porodzie a karmilam i nadal karmie tylko piersia.

Gość obcinaczka
ja dostałam miesiączke jestem 1,5 miesiąca. jest strasznie obifta. jak wstałam z łóżkach to po nogach mi się leje chodź mam na sobie 3 podpaski . nie wiem czy się zgłosić do lekarza

Gość antyk nr 1
ja dostałam pierwszą miesiaczkę ok 2 mies. po porodzie (nie karmiłam). i była bardzo obfita, przez 3 dni lało sie jak z kranu. dzwoniłam do lekarza, powiedział, że może tak być, ale żeby się zgłosić do niego gdyby takie bardzo obfite krwawienie trwało dłużej niż 3 dni. na szczęście po tych 3 dniach krwawienie było już w normie. i na dodatek była to pierwsza w życiu bolesna miesiączka :O, myślałam, że się przekręcę z bólu, ale może to dlatego , że miałam cc.