Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .T

Dlaczego. chude vs. grube

Polecane posty

Chcę tylko zauważyć, że zaprzeczasz samemu sobie. "Nigdzie nie napisalem ze zadbane,szczuple kobiety sa be!" :P Poza tym nie wiem czemu od razu zakładasz, że każda szczupła kobieta nie ma tyłka, piersi? Chyba mało jeszcze widziałeś :P

Wcale nie twierdze ze zgrabna kobieta nie ma tylka;)Generalnie moje wypowiedzi dotyczyly awersji iz nie bardzo by mi tez przeszkadzalo jakby kobieta wygladala jak Liszowska,takze masz szanse zalogowana:P

Gość .T
ja nie mam nic do chudych dziewczyn. Moja marozmiar 34 i ma tyłek i piersi. Do tego jest bardzo ładna :).

Gość ciaputekwielki
Dla mnie odkad przeprowadzilem sie na Slask, nastaly mile czasy dla oka :) Tutaj jest istne El Dorado jesli chodzi o ladnie zaokraglone kobiety z duzym biustem. Nigdzie indziej nie widzialem tyle takich kobiet. Przecietna Polska z innej czesci kraju zazwyczaj jest szczupla lub chuda, z bardzo malymi piersiami. A tutaj ... wow :)

Ska Ty mozesz wiedziec zalogowana,jakieja lubie kanony piekna?Po drugie uroda zawsze przemija,wiec nie bardzo ma to dla mnie jakies pierwszorzedne znaczenie.Po drugie jestm juz dojrzaly,tak jak napisalem i od kobiety wymagam czegos wiecej niz ladnej buzi i sylwetki.

"Ska Ty mozesz wiedziec zalogowana,jakieja lubie kanony piekna?" No proszę Cię :P Czytać jeszcze umiem.

Gość .T
No nie tragicznie, ale już odpycha.