Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missssssssssssss29RBTHTH

RATUNKU-DZIDZIUŚ ZE ZDRADY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość missssssssssssss29RBTHTH

Nie wiem co robić zdradzłam męża przez 3 miesiące potem zakończyłam ten romans to była totalna pomyłka wiem że źle zrobiłam pakując sie w taki układ jestem męzatką od 11 lat i nie wiem co mi przyszło do głowy chyba po prostu rutyna mnie zaczęła dobijać czułam się co raz mniej kobieca mój mąż ciągle tylko pracował ... sama nie wiem chyba się usprawiedliwiam problem polega na tym że tydziń temu się dowiedziałam że jestem w ciąży i mam pewność że to dziecko (mam już jedno) nie jest mojego męża co robić???????? czy mam mu powiedzieć prawdę ????? nie chcę go stracić bardzo go kocham i nie piszcię że mam usunąć bo nie ma takiej możliwości - to jest człowiek. Czy któraś z was była w takiej sytuacji??????

Gość gfkghgfg
Stało się - neistety możesz zostać z tym sama.

Gość ADAEFFS
Nie jesteś sama. Statystyki mowią, że 30 proc. panów wychowuje nie swoje dziecko.

Gość słaba fabuła
tego nie łykną :P

No jak się seks uprawia to trzeba być świadomym, że z tego może być dziecko... Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale chyba bym nie powiedziała, bo to się pewnie skończy rozpadem małżeństwa, a podobno Ci na nim zależy... Ale z drugiej strony jeżeli Twój mąż dowie się w inny sposób niż od Ciebie może zranić go jeszcze bardziej...

Gość ewel27777
samo slowo dzidzius - swiadczy o tobie

Gość Tak to właśnie jst gdy-==-0
dzieci zabierają się za małżeństwo..brak słów. Masz obowiązek powiedzieć mężowi i pozostawić jemu decyzję czy chce wychowywać nie swoje dziecko czy nie. Jeśli zrobisz inaczej-zrobisz to tylko i wyłącznie dla siebie nie myśląc co robisz innym. Bo miłością do męża i tak się nie zasłonisz-kto kocha nie pakuje się w romans!!!!!!!!!!!!!!!!! więc przestań skomlec-tylko weź teraz odpowiedzialnosć za to co zrobiłaś.

Jeśli zrobisz inaczej-zrobisz to tylko i wyłącznie dla siebie nie myśląc co robisz innym. :D:D:D a do tej pory wielkodusznie zawsze myślała o mężu :D:D zwłaszcza w ramionach kochanka :P

Gość Tak to właśnie jst gdy-==-0
No właśnie..Ale jak to prosto nagle stwierdzić że się kocha małżonka-gdy z kochasiem nie wypali...dziwnym trafem miłość wraca... ech....wstyd mi że jesteś kobietą moja droga autorko

Gość ladacznico w ciazy
Dosc,zer zdradzilas zrobilas z maza rogacza:O to jeszcze chcesz mu wcisnac dziecko kochanka aby je wychowywal:O ty popelnilas blad wiec musisz za niego zaplacic powiedz mezowi co sie stalo co zrobilas a on postanowi czy kopnie cie w dupe czy bedzie frajerem i zostanie

Gość takik
taki temat juz byl

Gość myślę że mimo wszystko
powinnas mu powiedziec prawde lepiej zeby teraz sie dowiedział od Ciebie niz za kilka miesiecy od kogos obcego to predzej czy później wyjdzie nie ukryjesz a jak dziecko jeszcze nie bedzie do niego podobne to jak nie On to ktos z jego rodziny sie domysli i dopiero wtedy bedziesz miec ciepło prawdopodobnie jak mu powiesz bedzie chciał rozwodu ale jak dowie sie później oj tp nie wiem co zrobi bo mało że rogacz to jeszcze chcesz mu czyjes dziecko podrzucic JA BYM POWIEDZIAŁA na ta rozmowe dziecko wywwieś do mamy lub przyjaciółki powodzenia

Gość wrzuć na luz_
Wiesz, dzięki min. takim osobom ja ty kobiety mają u facetów opinie puszczalskich. No cóż mam sądzić? Pi*pa cię swędziała? Znudził ci się mąż? Dorosła kobieta, a nie wie, że z seksu bez zabezpieczeń może być ciąża (a nie dzidziuś :o) Sama naważyłaś sobie piwa, to teraz je wypij. Jedynie szkoda mi twojego męża. Ale "żonkę" sobie wziął...:o

Gość 4real
-Kochanie bedziemy mieli dziecko. -??!! -Ale nie z toba :classic_cool: nudne to 💤

Gość tyrdhyuru
Nie mówić. P.S. Całe szczęście w myśl nowej ustawy nie trzeba płacić alimentów na nie swoje dzieci, badania można robić do pełnoletności dziecka a nie tylko do 6 miesięcy od narodzin.

Gość durnebaby
No zajebiscie to teraz wiadomoze trzeba robic testy dna dziecka Kobieto jak chcesz zyc w klamstwie.Powiedz mu to