Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunekta z wasami ...

DLACZEGO BLONDYNKI SĄ TAKIE BRZYDKIE?????

Polecane posty

Dlaczego? Mają taką różowo świńską skórkę i wszystkie żyły na wierzchu. Dostały wadliwy zestaw genów?

Gość oooii
niestety ,to musze przyznac ,sa takie blade

Gość to ze maja jasne wloski
nie znaczy ze nie maja wasow :O

czesto sa blondynki spalone solara lub lekko opalone sloncem moim zdaniem zalezy jaki ktos jest caly ladny nawet blondi moze byc ladna nie musi byc to brunetka rude tez moze byc ladne

czesto sa blondynki spalone solara lub lekko opalone sloncem moim zdaniem zalezy jaki ktos jest caly ladny nawet blondi moze byc ladna nie musi byc to brunetka rude tez moze byc ladne

Gość 100 blondynkaaaaaaaaaa
ta która zalozyla ten topik jest pewnie brzydka, zakompleksiona brunetka, lub jakas blondynka odbila jej chlopaka. kolor wlosow czy blondynka, brunetka, a nawet ruda nie ma znaczenia licza sie rysy twarzy! ale ladna blondynka czy ladna brunetka ZAWSZE BLONDYNKA BEDZIE LADNIEJSZA HHAHAH hihihihi blondynki maja podwojny seksapil.JA tak nie twierdze napisali juz o tymksiazke hehehe-http://www.empik.com/mezczyzni-wola-blondynki-film,prod7780063,p Zauwazylam to po sobie gdy mialam ciemniejsze wlosy nie ogladalo sie tyle facetow z amna jak teraz gdy jestem blondynkom . Rowniez powstal tez film -http://film.onet.pl/8423,,M%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni_wol%C4%85_blondynki,film.html wogole temu takl jest bo blondynki z reguly s abardziej kobiece, delikatne.. wogole o gustach sie nie dyskutuje........ kiedys bylam na wakacjach w egipcie to jeden mnie chcial za 100 wielbladow haha

Gość thomass
ja wole szatnyki z niebieskimi oczmi

Gość Dawid85
ja takze zdecydowanie wole brunetki sa bardziej tajemnicze i maja to cos w oczach z reszta wiekszosc moich qumpli woli brunetki

Gość fgthyutngb
a mnie to wkurza to jestem blondynka, faceci sie za mna ogladaja, mam ogromne powodzenie a moj facet jak i moi ex woleli brunetki ale jak mnie poznali to sie zakochali. ale i tak mnie potem wkurzaly wszystkie brunetki ;)

Gość ...ups
Muszę zareagować na tę złośliwą krytykę. To właśnie blondynki wiodą prym, jeśli chodzi o urodę, a brunetki zostają daleko w tyle. Brunetki rzadko kiedy są ładne, chyba że trafi się taka dziwczyna, która naprawdę ma prezentacyjną urodę, wtedy tak. Natomiast większość blondynek bije na głowę brunetki, za swój blask, janość świeżość i niewinność urody, czego brunetki nigdy nie będą posiadać. Czarne to czarne, a jasne to to jest to!!!!

tu Leja: Lubię cię:-P 100 blondynkaaaaaaaaaa: Spadaj na drzewo. Zapewne jesteś pusta,przefarbowane włosy na biało,spalona od solary. Tępe ścierwo. Tak debilni mężczyźni wolą blondynki bo to dupodajki(większość),a brunetki to kobiety z klasą znajdują się świetnie w każdej sytuacji. Nie lubię takich tępych strzał:-D Oczywiście nie uogólniam i opis powyżej nie dotyczy się wszystkich blondynek. Pozdrawiam.

http://www.opinie.co.pl/poll/mezczyzni_wola_brunetki_czy_blondynki http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53661,6777710,Mezczyzni_wola_brunetki.html http://kobieta.interia.pl/news/faceci-wola-brunetki,1089856?source=rss Mało? Blondynka może być tylko ładna a brunetka piękna! A dlaczego wszystkie konkursy wygrywają brunetki?Miss itp. Bo są inteligentne,i piękne.To ciemnowłose kobiety wiodą prym.

Gość F_R_Y_T_K_A

Gość puste serce i kiesznie ...
A ja chciałbym kobietę o dużych błękitnych oczach i wspaniałych piersiach , włosy to góra 100zł i kolor jaki chcemy .

ups... zgadzam sie z Toba!!! :P:P:P BLONDYNKA to blondynka a nie jakas czarna mamba hahahahhahahahah

Gość ...ups
Blondynki powalają na kolana swą urodą, mają wdzięk i otokę bijącej wokół jasności. Jasność to czystość, a czarne to .....

Gość puste serce i kiesznie ...
tak jak dzieci :)

ups.. jestes blindynka? czy moze facetem;p

Umieram tu normalnie. Wystarczy założyć topic na kafe i wszystkie komedie się chowają :D Najlepsza jest ta 100 blondynkaaa :classic_cool: leże i kwicze

hahahahahhahaha;p;p;p;p;p;p

Gość ...ups
Nie mam zamiaru się sprzeczać. Brunetka musi być urodziwa, aby była ładną. Taka jest prawda i przez to rozumiem pieniące się tutaj brunetki. Blondynki natomiast są ładne, nawet jeśli posiadają mankamenty urody. Osobiście nic nie mam do brunetek, to natura nadała im kolor włosów i one nie mają na to wpływu. Zawsze istnieje możliwość wizyty u fryzjera (to tak na marginesie). Brunetki nie chcę się wam narażać, dlatego chyba już nic nie powiem.

jezeli dziewczna nie jest zbyt ladna a jest blondynka to nadrabia kolorem wlosow:P:P:P

piszcie dalej! szczególnie ty blonynka 100 pisz pisz jeszcze

Gość może jesteś chorobliwie zazdro
zazdrosna, bo blondynka to marzenie każdego przystojnego Hiszpana a na brunetki lecą tylko obleśni Polacy - stąd twoja zawiść i zazdrość wiesz, że jako brunetka zawsze przegrasz z blondynką rywalizację o przystojnego poludniowca

:D

Gość krolowa Narnii
wszystkie tu jestescie glupie i puste jak beben...