Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunekta z wasami ...

DLACZEGO BLONDYNKI SĄ TAKIE BRZYDKIE?????

Polecane posty

Gość blondyyyneczkaa
hahaha drogie dziewczynki prawda jest tylko jedna blondynki sa byly i beda naj naj we wszystkim :* sama mam playnowe wlosy i wiem cos o tym;) nie ma piekniejszych dziewczyn niz blondynki :) pozdrooo :* nigdy nie zdradzajcie naszego kolorku!! ;d blond is the besttt

Gość Ups...........................
Ja jestem szatynką, ale nie uważam że kolor włosów decyduje o urodzie bo znam zarówno blondynki jak i brunetki, szatynki i ładne i brzydkie. Ale np. oglądałam dzisiaj koncert zacisza gwiazd i żona Łukasza Golca, Edyta ta co z nimi śpiewa jest blondynką ,wiecznie uśmiechnięta, ładna i wygląda na sympatyczną.

Gość brunekta z wasami ...
ok ok... to już nie jest śmieszne, zapytam więc wyraźnie jakbym mówiła do psa: WY WIECIE TEŻ TOPIC BYŁ TYLKO DLA JAJ I BYŁ GŁUPIĄ PROWOKACJĄ, PRAWDA???? Nie jesteście przecież aż tak głupie żeby odpisywać w takim topicu na serio, no nie???? Prawdaaaa??

Gość olejowy pastel
boże, zawsze jak ktoś założy topik w stylu "który kolor włosów lepszy?" to zejdą tu się zagorzałe fanki swojego koloru i będą sie wykłócać które są ładniejsze? rozczaruję was - uroda nie zależy od koloru włosów... szok? albo jeszcze sobie wmawiacie że blondynki są głupsze... jak zmienię kolor włosów to będę mądrzejsza? pozdro dziwaki 🖐️

Gość hehehheheehe
zal ale jestescie glupie. ja mam ciemny kolor wlosow ale znam tez ladne blondynki Idiotki nie wierze

Gość 100 blondynka
wczoraj byłam na dysku z kolezanka brunetka krótkie włosy i wszyascy faceci do KOGO? do mnie :D BLONDYNKI GÓRĄ dziewczyny tipsy w góre !!!!!!! umc umc :D

Gość 100 blondynka
wczoraj bylam na dysku z kolezanka co ma krotkie wlosy brunetka i co wszyscy faceci do kogo? no oczywiscie ze do MNIE BLONDYNKI góra!:D:D:D:D:D dziewczyny tipsy w góre:D umc umc

SłodkaCzekolada.... wez juz lepiej nic nie pisz normalnie :o

"100 blondynka wczoraj byłam na dysku z kolezanka brunetka krótkie włosy i wszyascy faceci do KOGO? do mnie BLONDYNKI GÓRĄ dziewczyny tipsy w góre !!!!!!! umc umc " to chyba prowo

"albo jeszcze sobie wmawiacie że blondynki są głupsze... jak zmienię kolor włosów to będę mądrzejsza? pozdro dziwaki " Nikt nie mówi o farbowaniu się, tylko o naturalnym kolorze- niestety, chyba jesteś jedną z tych blondynek, które inteligencją nie grzeszą.

Gość Boska_Brunetka
Hmm brunetki rządzą swoją niewinnością a ty BLONDYNKA 100 skisłe mleko jak twaróg te blondyny wyglądają. Nie dość że białe jak ściana z ryja to jeszcze głupie. Hahahaha żal mi skisłe mleka blee BRUNETKI ! Jestem w NY i widze jak faceci sie za mną oglądają a blondynki mogą brunetkom dupy lizac. BLONDYNKI NA PIPIE MAJĄ POMARAŃCZOWE CZY TAM RUDE WŁOSY W MIEJSCACH INTYMNYCH A BRUNETKKI NIE BUAHAHAHAHHAHHAHHA FUJ

ale głupole, wiekszosc blondynek w polsce są farbowane bo naturalna blondynka taka z bardzo jasnymi wlosami to rzadkosc. przecietna blondynka polka to blond koloru szaro mysiego. co w ogole jest kolorem z dupy wiec dlatego sie farbują blondynki na blond z prawdziwego zdarzenia. wezcie pod uwage ze jak widzicie na ulicy blondynke to w 90 % przypadkow tak naprawde to jest albo przefarbowana brunetka albo szaromysiabloonydnka od siedmiu bolesci, ktora musiala sie rozjasnic. jakos nic nie mowicie o dziewczynach z szarym, mysim blondem, one w ogole sie nie liczą? ;p