Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N e s k a

czwórka a może piątka? - wszytsko jest możliwe

Polecane posty

zapraszam na pogaduchy wielomamy czyli powyzej trojki na pogaduchy i pociechach. jestem mama wspanielj czworki i czekam na mamusie

Gość a za co je wychowac
co, tyle dzieci, czyś ty oszalała, chyba żebym była zoną multimilionera, no to tak

moze ten nie padnie :) napisz cos wiecej ja tez napisze ale za ok godzinke bo ide nakarmic mala

Gość nie stac mnieeee
wątki padają, bo nie ma takich matek, to sa wyjątki, bo nikogo teraz nie stać na tyle dzieci, jedno - dwoje to góra, najwyżej trzecie ale to już jako wpadka.

Gość ja mam piąteczke
wspaniałych dzeciaczków, a mam dopiero 30 lat :)

Gość .Ja mam czworke.
Dwoje prawie doroslych (16*17) i dwojka mlodszych (blizniaki 12 lat) ....nie mieszkamy w PL i stac nas na 4. :) dodam ze wychowyalam je sama bo tu mieszkamy bez nikogo z rodziny do pomocy ale dalam rade.

mamusie podziwiam was ja mam jedną córeczke i brak mi wiecznie czasu:(

Moje mają 11,9 lat, 2 i pół - chłopaki. 6 lat - córka. Ja się nie mogę nigdzie zaaklimatyzować, bo z tych topików nie można wychodzić a ja pracuję na cały etat, plus drugi etat przy dzieciach i mało wolnego ;P Wpadam z doskoku, bo komp chodzi non stop jak jestem w domu Teraz mam 2 dni wolne i zostałam sama bo dzieci porozjeżdżały się po rodzinie, do środy :D Jest tak cicho, po świętach czysto,że mi aż przeszkadza ten spokój :D