Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyyyy

mąż mojej siostry wyznał mi, że mnie pragnie

Polecane posty

Gość karoolek..............
Tu widac wyraznie jakie pokrecone sa kobiety (niektóre) facet mówi takiej ze ja pragnie a ta robi jak problem tak jest wzburzona ! Rozumiem gdyby ją obmacał , zgwalcił , ale powiedział ?? o tym ze ją pragnie ? a co to facet zonaty juz pragnac nikogo innego nie moze ! tu facet był szczery , ale wy chcecie byc oklamywane - to też macie to na porzadku dziennym . Musiał bym byc chory jak fozycznie tak psychicznie by pragnac tylko jendna kobiete , zdarza sie ze pragne innej to normalne , przy zachowaniu pragnienia do stałej partnerki - a co kruszycie kopie !!

Gość cobra35
daj mu

Gość cobra35
Ja pragne cipki swoje szwagierki i zony jednoczesnie jak to zaanzarowac? hmm szwagierka jest starsza i samotna ma ochote to widac i czuc ale..........

Gość As2er
Nie przejmuj się :) Ja od 3 lat jestem z dziewczyną mimo że pragnę i jestem zabujany w jej siostrze.Niestety tak wyszło , kocham swoją dziewczynę ale uczucie do jej siostry jest większe.Jej siostrę niestety poznałem w czasie kiedy byłem z swoją dziewczyną.Kiedyś wziąłem się na odwagę i powiedziałem to jej i od tego czasu się do mnie nie odzywa i nie chce mnie widzieć na oczy.Moja dziewczyna o niczym nie wie .To jest dopiero problem :)

Gość sd234df577
Nie przejmuj się :) Ja od 3 lat jestem z dziewczyną mimo że pragnę i jestem zabujany w jej siostrze.Niestety tak wyszło , kocham swoją dziewczynę ale uczucie do jej siostry jest większe.Jej siostrę niestety poznałem w czasie kiedy byłem z swoją dziewczyną.Kiedyś wziąłem się na odwagę i powiedziałem to jej i od tego czasu się do mnie nie odzywa i nie chce mnie widzieć na oczy.Moja dziewczyna o niczym nie wie .To jest dopiero problem :)