Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyyyy

mąż mojej siostry wyznał mi, że mnie pragnie

Polecane posty

Gość Lady_Margot
może spróbuj z nim jakoś porozmawiać, zorientować się czy to było tylko po pijaku czy może on naprawdę chce zdradzić Twoją siostrę. Tylko delikatnie - jeśli nic nie pamięta to mu nie przypominaj ;p

Gość shadow_
Daj mu na spiocha, w razie co latwo sie wykrecisz...

Gość qwertyyyyy
nie zamierzam z nim spac!!! ludzie! A wy sie bzykacie z partnerami siostr,kuzynek,braci itp.idt. pytam bo widze, ze jest jakies strasznie liberalne podejscie do tego temu.

Gość shadow_
Ja bzykam wszystko, tesciowa tez bym bzyknal ale mam za malego i przez faldy sie nie przebije...

Gość shadow_
Ja bzykam wszystko, tesciowa tez bym bzyknal ale mam za malego i przez faldy sie nie przebije...

Gość shadow_
ja mysle, ze jest suka i chce mu dac tylko sie boi, ze ten ja zbeszta bo jest chujowa....

Gość qwertyyyyy
taaaaa no dobra chcialam sie pochwalic, a do tego chce go bzyknac - tak sobie napisalam bo szukam akceptacji, akceptacji, akceptacji! dzieki za madre i zyciowe rady bye

A może skoro on był tak bardzo pijany, to może was pomylił i myslał że rozmawia z żoną? W końcu jesteście siostrami... A ty sie niezdrowo podniecasz.... Masz kogoś?

o Panie, ale tragedia...upił się i powiedział coś, czego do końca nie był świadomy... o co Ci chodzi dziewczyno? mamy cię żałować czy gratulować...?

A tam nie przejmuj się jak ci machnie bobaska to siostra będzie wychowywać, co z tego,że on cie chciał po pijaku nie bój żaby na trzeźwego też by cie pocisną jak nic ! nie bądź świnia daj mu w końcu to rodzina!!!!

padłeś - powstań - hola hola miales na recznym jechac do czerwca wiec ostudz swoje zapedy wzgledem mej skromnej osobki bo po kims nie biore :D