Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

czuje sie strasznie samotna..

Polecane posty

Gość tez jestem samotny
kurcze, gdzie wy takich ludzi poznajecie? moze o tych normalnych trudno bo nie chodza do takich miejsc?

Gość tez jestem samotny
pa biso. wolisz zostac sama? :P

Gość puste serce i kiesznie ...
Nie jestem ojcem , nie ćpam , nie piję , chyba nie żyję :classic_cool:

ja pierdziu.. nie jutro tylko juz dzisiaj to lece kolorowych.. :-P

Gość strzelniczy
czy tu mam szansę aby samotną kafeteriankę ustrzelić ?

Ok ja tez pije alkohol, latam po klubach, ale jak poznaje faceta ktory sie upija na pierwszej randce i robi z siebie swinie,a na dodatek okazuje sie ze jest mezem , no to wybacz ale nie bede sie zabierala za taka polke:-o

Tu są same szurnięte baby do tego są złośliwe i wyrachowane , psioczą na facetów , podjadają wieczorami , kiepskie miejsce na polowanie ;)

Gość tez jestem samotny
jak pech to pech

No to w takm razie jaka polke Ty reprezentujesz Lukaszu?skoro kiedy tu nie wejde to jestes?Jakiej kobiety szukasz?I przede wszytskiem gdzie jej szukasz?Bo na pewno nie wychodzac z domu:-o No teraz to sie zdenerwowalam, nie wiesz jak wygladam i co soba reprezentuje wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow:-o Dla Was to najlepiej jakby kobieta zamknela buzie i nic nie mowila, wtedy by bylo ok , tak?:-o

Jeszcze ćpają i chlają . Chcą takiego co wszystko potrafi dużo zarabia jest przystojny i nie ma nałogów ;)

Gość Dziewczyna_z_Gliwic
Bo prawda jest taka że ci najlepsi są już dawno pozajmowani, wszyscy moi koledzy i znajomi mają dziewczyny min o 6-7 lat młodsze, a do tego spotykają się z nimi już ponad z5-6 lat, natomiast ci starsi ode mnie to dawno albo pozakładali rodziny, albo sa nieudacznikami którzy nie potrafią sie utrzymać w związku i wola się bawić, albo odrzutki społeczne których dziewczyny nie chcą bo są delikatnie mówiąc nie atrakcyjni i nigdy kobiety nie mieli.

Nie lubię świąt ... a fakt całe spędziłem w domu . Dobrze że chcociarz jedna potrafi trochę potupać nogami ...

Gość tez jestem samotny
heh, nie wiem jak lukasz ale u mnie to nie polka, raczej wltz. kobiety ciekawej bym pewnie chciał. nie szukam, jestem cierpliwy. nie oceniem bo nie znam. jakbym chcial milczacej, niekomunikatywnej baby to kupiłbym sobie kota. (wystarczy karmic). albo rybki, chyba nawet bardziej efektowne. do kolezanki z gliwice no tak zes pojechala ze juz chyba nie przestane sie wogle za dziewczynami rozgladac. wg twojej teori to z facetami to prawie jak z praca w korporacji;D

Nie podalam ani jednej cechy faceta , z ktrym moglabym byc.Za to Ty podczas naszych rozmow wymieniles conajmniej z 2,ktore pamietam :-o -najlepiej zeby nie zadawala zbednych pytan -najlepiej,zeby wazyla mniej niz 64 kilo...itd itp etc, zastanow sie a potem dopiero oceniaj . -

Przecież ja się wygłupiam. :)

Nigdy zadnych kryteriow sobie nie ustalalam.Dla mnie facet musi byc kulturalny ,zabawny i musi mnie mocno kochac.Nigdy nie patrzylam na faceta pod wzgledem urody, czy tez jak wyglada jego zawartosc portfela.Jak ktos szuka milosci to szuka milosci ,a nie kasy i sponsoringu.Tyle w temacie.

Gość laski szukaja zasobow
sama sobie odpowiedz co to dla ciebie znaczy

Mi kiedyś dziewczyna powiedziała że jak ktoś szuka miłości to i ją znajdzie. Pewnie miała rację

Co się złościsz ?

Pamiętaj kto się czubi ten się lubi . Chciałaś się czegoś dowiedzieć o mnie , to mogę Ci tak po cichu powiedzieć , że mi się nigdy nie układało z kobietami , serce mam dobre ale nie potrafiłem się sprzedać , nie potrafiłem nigdy stworzyć więzi , byłem dobry do odrabiania prac domowych ale nie do wspólnych wypadów do kina i tak już zostało

Żałuje tylko że żadna z kobiet nie powiedziała mi w czym rzecz , fakt jestem bardzo nudny pewnie to to ale nigdy się tego nie dowiedziałem , bo szybko uciekały . :)

Lepiej gdyby uciekały od razu niestety uciekały dopiero jak mnie lepiej poznały :O a tego to już nie zmienię niestety .

Ja uważam że jestem inny, interesują mnie same nudy, nigdy nie byłem typem dyskotekowego chłopaka , raczej takiego co czyta jakieś książki i ciągle coś dłubie ;)

Badz sobie taki jaki jestes, wazne zeby kobieta , ktora pojawi sie u Twego boku to akceptowala i tolerowala:)Jesli trafisz na wariatke(w pozytywnym tego slowa znaczeniu). Wazne aby sie uzupelniac:)