Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

To chyba nie feer ... nie jaram... ...nie pale trawki (nigdy nie palilam:O ) ...nie tyje... ...nie chodze...-bo latam albo mnie nosza :P ...same nie... a mimo wszystko zyje :P I to jak :classic_cool:

Nasze statystyki daja wam w kilka minut dane o waszych gościach: ile ich jest,skad, które są najwięcej (najbardziej) popularne, i które wysyłają najczesciej posty do waszego *bloga*Możecie zmieniać wyglad waszego *bloga* z ponad 60 atrakcyjnych tematow od fachowych do szalonych, i możecie przełączać miedzy tematami.To jest proste dzielić sie postami, wysyłac pocztą dodawac fotografie,bez zadnych kodow. Po prostu zalaczaja, i natychmiast możecie mieć material do zabawy w waszej stronie(zakladce ). blablabla login, haslo i dodatkowe apolikacje na twitterze i innych :P to glupie jak but z lewej nogi z dziura na palcu :O :P ale jest dostepne w jezyku polskim wiec nie rozumiem po co to zajecie dla mnie :P chyba zeby mnie uziemic na pol godziny :P:P:P

Duchu-skladam hold :P Czarowny-jak to wiedzma :P Kradzieju-ja tu jestem od rozrabiania i huliganstwa-Ty trzymasz smycz i regulujesz ilosc :P :classic_cool:

Duchu! Co Ty znow za szyfry tylko do Yupiego godosz 😠 :P:P:P Ja tez chce wiedziec😭 Daj mi szanse byc wiedzma 😭 chce wiedziec 😭 :D:D:D

Kradzieju-wiedza ale tez ida na łatwiznę i czasem chca tłumacza :P ...a nazywają sie "Leniwe wiedzmy" Duchu-dobrej nocy 🖐️ :)